reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

WITAM SIE RANO Z KAWKA I DROŻDZÓWKĄ:tak:pogoda po chinsku jako-tako;-)najwazniejsze ze nie pada...
TASZKA- Dzieci lubia rozne salatki-moze byc makaron kokardki,ugotuj brokula,posiekaj jak odcedzisz dodaj do makaronu i dodaj puszke kukurydzy i majonezu tak zeby wszystko polaczyc-pol sloiczka wystarczy(i oczywiscie przyprawy:happy2:) druga to ryz z kawalkiami podsmazonego filetu kurczaka,ananas w kawalkach i pol puszki kukurydzy i do tego Jogo-Majo(winiary)przyprawy i troszke papryki slodkiej w proszku....

reklama
Hej kobietki :-)
Mąż ostatnio pracuje po południu, więc mam bardziej ograniczony dostęp do komputera, rano okupuje on a potem ja musze zrobić obiad, wyjść z małym na spacer a potem są dziewczynki i czasu brak.No ale udało sie :-)

maureen jak tam dziś Marcelinka, dalej marrudzi czy już ma lepszy humorek? Mój jakiś marudny ostatnio sie zrobił, jak by brzuch go bolał....albo zęby...ehhh...sama nie wiem, przejde sie w poniedziałek na kontrol to powiem wszystko lekarzowi, może coś poradzi albo utwierdzi mnie w moich przypuszczeniach. Tak to już jest z tymi maluchmi, szkoda, że nie potrafią mówić....

Mnie dopadły zatoki raz w życiu- jak byłam w 8. m-cu z Oliwką - masakra, myślałam, że mi głowę rozsadzi, nie byłam w stanie nic robić, pędem do lekarza a on antybiotyk + amol i coś z wit. C domowych sposobów z tego co wiem nie ma, mam nadzieje, że dziś lepiej :happy:

hej mamofaktycznie śliczna ta twoja biedroneczka, uroda po mamusi, śliczne ciemne oczka, będą miały powodzenie :tak:

współczuje chorób dzieciaczkó i życzę duuużo zdrówka :tak:

Ja też witam.
U nas chłodno i deszczowe,ale widzę że słonko próbuje się przebić przez chmurki.

Wczoraj dostałam od mamy prawdziwą kurkę na rosół i właśnie się gotuje. Do tego dostałam też prawdziwe ekologiczne warzywa i świeży lubczyk` więc będzie przepyszy obiadek dzisiaj. I chyba skuszę się do zrobienia samej makaronu żeby dopełnić smaku :)

Dziewczyny co kupujecie waszym mamom na ich święto? Bo mi brakuje pomysłu:/

ANNA.S- dziekuje:tak: i witam Cie:tak:a jesli chodzi o moje dzieciaczki to nie choruja:no::-Dod jesieni,przez zime do teraz NIC-zadnej choroby,Domi mial raz katar;-)tak wiec w tym sezonie chorobowym mozna powiedziec ze nie wydalam ani zlotowki na leki,no przepraszam-raz Domi mial ropke w 1 oku to zapisala kropelki za 28 zl....tak wiec poki co jest OKi...

witam czwartkowo

od rana zabiegana jestem, wykorzystuje ze mama jest u mnie do popołudnia. Zaraz podwijam kiece i lece na zakupy:-) Alicja spi.

wczoraj wymigałam się w UP z oferty pracy mieli 3 dla mnie: księgowa z doświadczeniem (ja mam go tyle co kot napłakał:biggrin2:), sekretarka z biegłym angielskim( ja znam średno na jeża:biggrin2:) i praca w punkcie lotto!!! za grosze i od 10 do 18tej. Podjęcie pracy u mnie w tej chwili nie wchodzi w rachube.

juz startuje do sklepu;-)

JOAS -witaj i trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:;-)i faktycznie czas za chwile stanac w bloki startowe bo jeszce kilka dni hormonow(choc powiem,ze juz mam ich dosc,nerwy,bole glowy,nerwy,nerwy.......)ale tyle to juz wytrzymam i za kilka dni bedzie @ a potem zaczynamy choc pewnie sie nie uda od razu no ale juz bedziemy dzialac bo narazie to tylko proby robimy i testujemy nowe pozycje:tak::rofl2:udanego spotkania u kumpeli-przyjemności!!!

I jak Wam mija dzień dziewczynki?
Ja jestem uziemiona bo czekam na kuriera który ma odebraćode mnie przesyłkę ale cośgo nie widać. A ma być do 16.

No i szukam jakiegoś wózka spacerówki typu parasolka. I tu pytanie głównie do naszej wózkowej mamy Pawimi. Dziewczyny jakie wózki możecie mi polecić?

No i szukam jakiegoś wózka spacerówki typu parasolka. I tu pytanie głównie do naszej wózkowej mamy Pawimi. Dziewczyny jakie wózki możecie mi polecić?
kochaniutka a jaki masz przedzial cenowy na mysli i budzet jaki mozesz poswiecic na zakup? bo to przewaznie pytanie numer jeden zanim moge zaczac cokolwiek doradzac....

W ogole to witam czwartkowo z zalanego Illinois....u nas w nocy przeszla mega burza i dwie okoliczne rzeki wylaly na przestrzeni kilkudziesieciu kilometrow. Maz dzis na pracy jechal na okretke i spoznil sie prawie dwie godziny po sporo drog pozamykamych, nawet odcinek autostrady bezposrednio obok mnie odciety od swiata :-( na szczescie to powtorka z rozrywki do ktorej juz jestesmy przyzwyczajeni bo cos takiego przezywamy od lat wlasnie w maju....

No to lecimy Vincent na gimnastyke, a ja do pracki na momencik ;-)

reklama
Do góry