reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

WITAM SIE RANO Z KAWKA I DROŻDZÓWKĄ:tak:pogoda po chinsku jako-tako;-)najwazniejsze ze nie pada...
TASZKA- Dzieci lubia rozne salatki-moze byc makaron kokardki,ugotuj brokula,posiekaj jak odcedzisz dodaj do makaronu i dodaj puszke kukurydzy i majonezu tak zeby wszystko polaczyc-pol sloiczka wystarczy(i oczywiscie przyprawy:happy2:) druga to ryz z kawalkiami podsmazonego filetu kurczaka,ananas w kawalkach i pol puszki kukurydzy i do tego Jogo-Majo(winiary)przyprawy i troszke papryki slodkiej w proszku....

reklama
Hej kobietki :-)
Mąż ostatnio pracuje po południu, więc mam bardziej ograniczony dostęp do komputera, rano okupuje on a potem ja musze zrobić obiad, wyjść z małym na spacer a potem są dziewczynki i czasu brak.No ale udało sie :-)

maureen jak tam dziś Marcelinka, dalej marrudzi czy już ma lepszy humorek? Mój jakiś marudny ostatnio sie zrobił, jak by brzuch go bolał....albo zęby...ehhh...sama nie wiem, przejde sie w poniedziałek na kontrol to powiem wszystko lekarzowi, może coś poradzi albo utwierdzi mnie w moich przypuszczeniach. Tak to już jest z tymi maluchmi, szkoda, że nie potrafią mówić....

Mnie dopadły zatoki raz w życiu- jak byłam w 8. m-cu z Oliwką - masakra, myślałam, że mi głowę rozsadzi, nie byłam w stanie nic robić, pędem do lekarza a on antybiotyk + amol i coś z wit. C domowych sposobów z tego co wiem nie ma, mam nadzieje, że dziś lepiej :happy:

hej mamofaktycznie śliczna ta twoja biedroneczka, uroda po mamusi, śliczne ciemne oczka, będą miały powodzenie :tak:

współczuje chorób dzieciaczkó i życzę duuużo zdrówka :tak:

Ja też witam.
U nas chłodno i deszczowe,ale widzę że słonko próbuje się przebić przez chmurki.

Wczoraj dostałam od mamy prawdziwą kurkę na rosół i właśnie się gotuje. Do tego dostałam też prawdziwe ekologiczne warzywa i świeży lubczyk` więc będzie przepyszy obiadek dzisiaj. I chyba skuszę się do zrobienia samej makaronu żeby dopełnić smaku :)

Dziewczyny co kupujecie waszym mamom na ich święto? Bo mi brakuje pomysłu:/

ANNA.S- dziekuje:tak: i witam Cie:tak:a jesli chodzi o moje dzieciaczki to nie choruja:no::-Dod jesieni,przez zime do teraz NIC-zadnej choroby,Domi mial raz katar;-)tak wiec w tym sezonie chorobowym mozna powiedziec ze nie wydalam ani zlotowki na leki,no przepraszam-raz Domi mial ropke w 1 oku to zapisala kropelki za 28 zl....tak wiec poki co jest OKi...

witam czwartkowo

od rana zabiegana jestem, wykorzystuje ze mama jest u mnie do popołudnia. Zaraz podwijam kiece i lece na zakupy:-) Alicja spi.

wczoraj wymigałam się w UP z oferty pracy mieli 3 dla mnie: księgowa z doświadczeniem (ja mam go tyle co kot napłakał:biggrin2:), sekretarka z biegłym angielskim( ja znam średno na jeża:biggrin2:) i praca w punkcie lotto!!! za grosze i od 10 do 18tej. Podjęcie pracy u mnie w tej chwili nie wchodzi w rachube.

juz startuje do sklepu;-)

JOAS -witaj i trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:;-)i faktycznie czas za chwile stanac w bloki startowe bo jeszce kilka dni hormonow(choc powiem,ze juz mam ich dosc,nerwy,bole glowy,nerwy,nerwy.......)ale tyle to juz wytrzymam i za kilka dni bedzie @ a potem zaczynamy choc pewnie sie nie uda od razu no ale juz bedziemy dzialac bo narazie to tylko proby robimy i testujemy nowe pozycje:tak::rofl2:udanego spotkania u kumpeli-przyjemności!!!

I jak Wam mija dzień dziewczynki?
Ja jestem uziemiona bo czekam na kuriera który ma odebraćode mnie przesyłkę ale cośgo nie widać. A ma być do 16.

No i szukam jakiegoś wózka spacerówki typu parasolka. I tu pytanie głównie do naszej wózkowej mamy Pawimi. Dziewczyny jakie wózki możecie mi polecić?

No i szukam jakiegoś wózka spacerówki typu parasolka. I tu pytanie głównie do naszej wózkowej mamy Pawimi. Dziewczyny jakie wózki możecie mi polecić?
kochaniutka a jaki masz przedzial cenowy na mysli i budzet jaki mozesz poswiecic na zakup? bo to przewaznie pytanie numer jeden zanim moge zaczac cokolwiek doradzac....

W ogole to witam czwartkowo z zalanego Illinois....u nas w nocy przeszla mega burza i dwie okoliczne rzeki wylaly na przestrzeni kilkudziesieciu kilometrow. Maz dzis na pracy jechal na okretke i spoznil sie prawie dwie godziny po sporo drog pozamykamych, nawet odcinek autostrady bezposrednio obok mnie odciety od swiata :-( na szczescie to powtorka z rozrywki do ktorej juz jestesmy przyzwyczajeni bo cos takiego przezywamy od lat wlasnie w maju....

No to lecimy Vincent na gimnastyke, a ja do pracki na momencik ;-)

reklama
Do góry