reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

no tak, rozumiem i czasem sama radze uzywany a dobry jesli ktos ma limitowany budzet niz nowka no-name z jeszcze bardziej no-name reputacja ;-) tylko musze widzec czy to jest dajmy na to 300, 500 czy 900 zl :-D jak chcesz to pisz na pw. sprobujemy cos znalesc wspolnymi silami, no i jeszcze czego oczekujesz od wozka, jazdy w terenie, typowej miejskiej spacerowki czy moze cos na szybkie wypady po galeriach. Czy Twoja pociecha ma spac na tych spacerach czy nie itd...

reklama
Hej Babeczki,

ja tylko wpadłam się zameldować, że żyję, chociaż przyznaję, że ledwo, ledwo :zawstydzona/y:
Jestem zmęczona i jakaś taka.. sama nie wiem.. mam cały czas nadzieję, że jakoś stanę porządnie na nogach, bo jak na razie to nie bardzo mi idzie.. Z jednej strony mi się wydaje, że czasem za dużo od siebie wymagam, a z drugiej, ze jestem do bani i nie potrafię wszystkiego ogarnąć tak jak trzeba :-( Ale nie smęcę już, dobrej nocki Wam życzę kochane.

Zagladam ale jakos nie moge sie zmoc na odpisywanie, sorki sprawdzilam tylko aukcje na alegro czy mnie nikt nie przebil i ide lulu. Jutro powinnam przez dzien miec wiecej czasu to poczytam i poodpisuje.

Pozdrawiam!!!

Hejka wieczorową porą!!!!!

no tak, rozumiem i czasem sama radze uzywany a dobry jesli ktos ma limitowany budzet niz nowka no-name z jeszcze bardziej no-name reputacja ;-) tylko musze widzec czy to jest dajmy na to 300, 500 czy 900 zl :-D jak chcesz to pisz na pw. sprobujemy cos znalesc wspolnymi silami, no i jeszcze czego oczekujesz od wozka, jazdy w terenie, typowej miejskiej spacerowki czy moze cos na szybkie wypady po galeriach. Czy Twoja pociecha ma spac na tych spacerach czy nie itd...
:szok::-D:szok::-D:szok::-D.....to się nazywa fachowa porada:tak::tak::tak::tak:.Naprawdę jestem pełna podziwu dla profesjonalizmu:happy2::happy2::happy2:.
Twoje posty tchną spokojem i opanowaniem....tu tornado,tam powódź.....gratuluję pogody ducha!!!!
ja tylko wpadłam się zameldować, że żyję, chociaż przyznaję, że ledwo, ledwo :zawstydzona/y:
Jestem zmęczona i jakaś taka.. sama nie wiem.. mam cały czas nadzieję, że jakoś stanę porządnie na nogach, bo jak na razie to nie bardzo mi idzie.. Z jednej strony mi się wydaje, że czasem za dużo od siebie wymagam, a z drugiej, ze jestem do bani i nie potrafię wszystkiego ogarnąć tak jak trzeba :-( Ale nie smęcę już,
a smęć ile wlezie...a nóż widelec pomoże.Usiądź wieczorkiem....jak cisza w domku ...dobra herbatka i małe ciasteczko,albo karmi bo mama karmi.... i napawaj się ciszą i spokojem....i spać.Duuużo odpoczynku i warunków ku temu życzę:tak::tak::tak::tak:
Zagladam ale jakos nie moge sie zmoc na odpisywanie,

Nic na siłe;-) ,jak wena przyjdzie to napiszesz.

Nocka ,lepiej po panadolu Konstancja tylko raz płakała na ząbki....skubane pierwszy dostała na 13 miesięcy i dalej cisza:angry::angry::angry::angry:.....idą,idą i wyjść nie mogą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:......dzieci pochłonęły CAŁE ciasto:no::no::no::no: i co ja mam zjeść?????

Kolorowych snów i spokoju......

to chodz do mnie na ciacho bo wlasnie drozdzowe ze sliwkami do pieca wstawilam :-) bedzie gotowe za 45 minut...

Hejka!!!!
Zimno tu u mnie jak jasna pogoda:dry::dry::dry::dry:
to chodz do mnie na ciacho bo wlasnie drozdzowe ze sliwkami do pieca wstawilam :-) bedzie gotowe za 45 minut...
Dzięki za zaproszenie:tak::tak::tak::tak:....stawiam się wirtualnie...
dobranoc kobiety:tak::-Ddo jutra z kawką:-D

z kawką poranną:-):-):-):-):-).

Miłego dnia życzę,a świeżo upieczonej mamie...tak to o tobie Maureen;-);-) spokoju,oceanu cierpliwości i góóóóry wiary w siebie....głowa do góry!!!Dasz radę!!!!

Witam sie porannie z kawką i drożdzówka;-)
zycze Wam milego dnia,cierpliwość i spokoju:tak:ja jeszcze biore 3 tabletki i koniec ,27 maja mam wizyte u ginek.i zrobi usg i zobaczymy czy jakis pecherzy sie wychodowal:sorry: MAUREEN- opanujesz sytuacje,tylko daj sobie troszke czasu-a jak Ty sie czujesz -pogoilo sie wszystko-mialas szyw??
PAWINI- jak ciasto-pewnie pycha:cool2:
WERONICZKA- ja mam spacerowke Maclaren TRIP- kupilam ja 3 lata temu i nowa kosztowala 550 zl-polecam-ma przednie kola skretne ,ale mozesz zablokowac,ma duzy kosz na rzeczy dla malucha,ma budke,mozna polozyc dziecko do spania na 3 poziomach(polleżąco,leżąco),ma odblaskowe elementy,wszystko sie zdejmuje i mozna prac.kupilam bordowa wiec Zuza jezdzila jak mialam koncowke ciazy a Domisiem a potem On-d ponad roku jest wyprana i zlozona bo koro planujemy dziecko to w zyciu jej nie sprzedam...

Ostatnia edycja:
dopadł mnie nagle, wręcz zmutowany pieprzony kryzys! od rana zalewam się łzami.. mój organizm woła o pomoc o odpoczynek...

niedługo siostrzenica przyjezdza jest w 10tyg ciązy z trzecim dzieckiem, ma 4letnią córke i 2letniego synka, wieczorem mąż w koncu wraca więc muszę być w pionie!!! biodro wczoraj omawiało posłuszenstwa całkowiecie, czuje się taka zmęczona:-(

z przyjemniejszych spraw to waga znów spada a Angelince wczoraj przebiłam uszy u znajomej kosmetyczki! co to był za krzyk!! dzis jest ok..

wszystkie Was pozdrawiam co do jednej sztuki mamuski

reklama
Hejka!:-)
Odrobilam sie, troche odespalam i jestem.
Komunia sie odbyla bez wiekszych zgrzytow i logistycznie ok! Mam tylko nauczke na przyszlosc ze lepiej jest nie przychodzic na zebrania nie angazowac tylko zaplacic i przez telefon sie dowiadywac o ktorej w kosciele. A tak to narobisz sie na denerwujesz a potem ci jeszcze powiedza ze byly nie dociagniecia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::dry: Mam nauczke na przyszlosc.
W domu ja sprzatalam a maz gotowal wiec tez to sprawnie poszlo. Goscie dopisali i byli wszyscy zaproszeni...pogoda tylko nie bo lalo jak z cebra:-:)dry:

Pozdrawiam i postaram sie wdrozyc od nowa

Do góry