reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

dzień dobry,

siadłam do pisania, bo przed chwilką ululałam Marcelinkę. posprzątałam w kuchni po śniadaniu i myk do komputera poczytać co tam u Was.. Ale... Marcelina właśnie strzeliła kupę w pampka i się z rykiem obudziła :baffled: Więc do potem dziewczynki ;-)

MAMA05 - GDZIE JESTEŚ ????????????????????

reklama

MAMA05 - GDZIE JESTEŚ ????????????????????

ja mysle ze ma problem z komputerem bo juz kilka tygodni temu byl podobny niemily epizod ze tak nagle zniknela bez slowa na kilka dni, co sie pozniej okazalo zepsutym laptopem....
witam i znikam bo sie baaaardzo spiesze, buziaczki dla wszystkich!

Czesc moje kochane kobietki.:tak:jestem juz ,tęsknilam za Wami:sorry2:dostalam sms'ks od Sempe i jestem:tak:

nie bede chyba wyjasniala czemu nie pisalam,ale juz jestem i bede zaglądać;-)
pozdrawiam Was wszystkie i ściskam!!
SEMPE-dziekuje;-);-):-)

no witam Cię mama05!

Malutka mi juz spi a druga jeszcze buszuje ale mam nadzieje ze do 20.00 się z nią uporam, od wczoraj wróciłam do cwiczen i diety MŻ bo do 5czerwca zostało juz mało czasu!!!!!!! relacje z UP zdam jutro... istna porazka!

a tak jeszcze na marginesie, przegladałam chwile nasze forum i znalazłam sliczne dzieci naszej mama05!!! piękna mama to i sliczne dzieciątka a ta biedroneczka
ma uśmiech jak księżniczka!!

Zobacz załącznik 243158
Domi u dziadkow a Zuza dzis na przedstawieniu jako biedronka

SEMPE- dziekuje Ci-kochana jesteś!!!!!!!!!

ja tez juz swoje ukladam do spania:tak:poczytam jutro co tam w tym Urzedzie bylo,ale skoro tak piszesz to pewnie szalu nie ma:sorry2:buziaki;-)

Witam :-)
Zaglądam od czasu do czasu i czytam co tam u Was się dzieje.
Mnie zajmuje szara codzienność :-)
Zaraz położę chłopców spać i mam nadzieję poczytać więcej, bo wyjątkowo niewiele mam w domu do zrobienia.
Mama05 jeszcze tylko 2 tygodnie! Trzymam kciuki :tak:

widzę ze dzieciaczki położone spać....moje robaki starsze oglądają wrestling:szok::baffled::szok::baffled: a Tina pilnuje młotka tatusia i ani mysli spać....Dałam jej panadol ,bo 3 nocy zarwanej mogę nie przeżyć;-);-);-).....kolorowych snów mnogie mamusie!!!!!!!

AAAA i zrobiłam to czekoladowe ciasto Joaś...normalnie wyszło suuuperaśne dzieci przeszczęśliwe a mąż mile zaskoczony....dzięki za przepis!!!!!!!!!

ASIA.KC- dzieki za kciuki ,kazda para sie przyda:))
ADUSIA- witam i pozdrawiam!!
ja brykam spac bo u nas w nocy byla burza i nie palam 3 godziny a teraz wupilam piwko i czuje sie poknana...zmeczenie....pa-do jutra!! :)))

reklama
MAUREEN spóźnione gratulacje

a ja jestem na etapie przygotowań do urodzin Maxa zamówiliśmy kilka atrakcji dla dzieciaków ,klauna dmuchany zamek , bo zaplanowaną mamy imprezę na podwórku a jak teraz sprawdzałam pogodę to 17 ma u nas lać
i nie wiem co to będzie jak pogoda się nie wyklaruje gdzie ja te dzieciaki pomieszczę to są pierwsze takie urodziny że chłopcy zaprosili kolegów bo zazwyczaj odprawialiśmy urodziny w rodzinnym gronie a teraz chcemy zrobić coś ala Kinder bal dziewczyny macie jakieś pomysły na przekąski dla dzieci , ja co prawda "menu" wstępne już zrobiłam ale może któraś zaproponuje coś ciekawego może jakąś sałatkę , proszę piszcie jak macie jakieś ciekawe pomysły ja na swoją 18 nie byłam tak podekscytowana jak teraz

Do góry