reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej

Sempe GRATULACJE DLA MEZA :)
zuz-inka ale słodziutka!!! super :-)

Zaglądam po komunii...
Ale jestem padnieta, do tego bylo tak zimo
shocked.gif
....
no.gif
po mszy cos mi sie porobilo i myślałam ze zemdleje, słabo mi sie zrobiło musiałam usiasc, w domu u chrzesnicy dopiero mi powoli przeszlo... Miki sie zabawil az dziwne, zasnol i przy takich glosnych rozmowach spal prawie 2h
wink2.gif
takze bylo nawet oki.
No i teraz odpoczywamy, mąż sie spakował na jutro....

Miłego wieczorku... :*

reklama
niedziela i po niedzieli - szybko leci to co dobre
leniwie dziś bo i zimno - nic się nie chce robić:sorry:---troszke pomachałam zelazkem - ale już się zmęczyłąm - 2 prania powieszone i znów kupa prasowania będzie............... od jutra szlaban na miskę - bo chodzę i wiecznie coś przeżuwam - ale jak się tu oprzec przekładanym waflom-----sama narobię to pozniej mam:laugh2:

zuzinka - śliczności!!!!! czy mi się wydaje czy Maryś ma jasne włoski???
sempe - super ze męzuś pracę znalazł;-) szkoda ze futryna wpizdu poszła - ale dobrze ze m nic się nie stało
:tak:
no i dupa - już nie pamiętam:-p
ide doczytać
aaaa liza - wszystkiego najlepszego na dalsze latka:tak:
mamuś a czemu to Ciebie tak nosi - he???
lenka - a Ty siusiaki rozumiem ze już masz i córcia mile widziana?
katrinka - jeszcze troszke i wszystko ustąpi - a przy piersi będzie mały ssak--- imiona fajniutkie - az jestem ciekawa co tam u Ciebie siedzi...
miłego wieczorka babeczki
jutro do roboty - -- trza się troszku przyszykować bo dyr się na lekcje zapowiedziała:eek:

Ostatnia edycja:
Liza - wszystkiego dobrego na następne lata (podobno najgorsze jest pierwsze 25 lat, potem już z górki), nie potwierdzę, bo z pierwszym mężem wytrzymaliśmy tylko 14 lat, z obecnym dopiero pierwszą rocznicę obchodziliśmy,

hana - no wiem, że to juz nie długo, dlatego wytrzymuję, bo i nie mam wyjścia,

witam poniedziałkowo
biggrin.gif

nie wyspana jestem i zła przez to
unhappy.gif
Alicja budziła się w nocy kilka razy a jak juz zasnęłam to sniły mi się problemy z komornikiem...

Wyprawiłam syna na zieloną szkołe o 5.30.... pojechał na HEL
biggrin.gif
szkoda ze tak piździ....
Myslę o Starszym.... odkąd spakowałam w czwartek jego wszystkie rzeczy, częsc mu zawiozłam cześć została w kartonach...źle mi z tym....

miłego dnia

HEJ
Dzieki dziewczyny za życzonka :)
katrina najgorsze pierwsze 25 lat?:-D hehehe nie strasz;PPPP:)
Sempe trzymaj sie :*

Moj Mąz dzis wybył na to szkolenie do Łodzi.... prawie 2h jazdy no ale pojechal by potem nie bylo ze cos ominoł a moze to zmieni nasze zycie na lepsze? :) oby :tak: powinien juz tam dojechac bo wczesniej pisał ze zostalo mi 35km :tak: ciekawe ile tam bedzie...

Witajcie!!!
melduje się , ze jestem cała i zdrowa:-D:-D:-D.
Sempe - tulaski ci ślę. Będzie jeszcze dobrze zobaczysz.
Zuza Marysia piękna:)

Ja wczoraj miałam intensywną niedzielę. Dziś na nic sił nie mam. Najgorsza myśl to obiad. Co by tu wyczarować i nic nie robić:-p:-p:-p..
Pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana u nas dzisiaj słonko świeci, od razu lepiej:-D
Sempe jak sobie pomyślę jak chłopcy mają po te naście lat to mnie przeraża:szok:, a czy dziecko małe czy duże matka zawsze się martwi i tęskni więc tulę mocno
I miłego dnia wszystkim;-)
Hana tak , mam już dwóch chłopców pora na dziewczynkę:rofl2:

Hej :)

Ja też mam lekkiego lenia ... Wczoraj byliśmi na obiedzie w restauracji dziś pora coś ugotować :/ Lubię to ale nie zawsze mi się chce ...

reklama
Okres dojrzewania u dzieci to dla mnie jeszcze kosmos ;-) ale mam nadzieję, że nie będzie źle, że będzie między nami zaufanie a nie dystans...

sempe - trzymaj się!

Liza - najlepszego z okazji rocznicy!

Do góry