reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Melduje się z frontu remontowego.. pył mam nawet w nosie wrrrrrrrrrrrrrrrr ...

a teraz HIT WCZORAJSZEGO DNIA!!!!!!!!!! mąz dostał PRACE!!!!!!!!!!!! podpisał kontrakt na 10miesięcy z mozliwoscią przedłużenia jak firma bedzie miała dalsze zlecenia.. zaczyna od 21 maja, wynagrodzenie na najwyzszym poziomie jaki sobie wyliczył, auto komp telefon ... i najwazniejsze ze jakies 45min drogi od domu!! więc rano dziewczynki do przedszkola odprowadzi i ok 18.30 będzie juz w domu...

Katrina do twarzy Ci z brzuszkiem:-) choć twarzy nie widać hihihi
Azile słodkie dzieciaczki i Twój brzuszek także:-)
Bedi dobrze ze się z mężem godzicie:-) oby na jak najdłużej, najwazniejsze by wyjasnic sobie wszystkie niesnaki.
Pawimi podjazd i ogród na poziomie amerykanskim:-) u nas zadko można spotkać tak swietnie doprecyzowany plan:-)
Mama i jak tam grillek? chłodno się zrobiło ale jak piszesz ze to domowy to chyba ok nie?

zjadłam leczo i chyba idę się położyć....

pa i miłego wieczoru

witam wieczorkiem ;)

my własnie wróciliśmy od znajomych...byli u nas ostatnio na początku zimy....teraz my do Nich wchodzimy a ja :szok::szok::szok:
bo Iwona w ciąży!! 30 tydzień...a ja nic nie wiedziałam..
mają 2 synków-6 lat i 3 lata....i teraz tez będzie synek..

ależ Iwonę wyściskałam ,ależ nagłaskałam brzusio....bardzo się cieszę bo to wspaniali ludzie i tworzą super rodzinkę:tak:
Iwona mówi ,że jak byli u nas to była już w ciąży ,ale początki a że raz poroniła w 13t.c. to nic nie mówiła..
ale Jej zazdroszczę...
oczywiście u nich nie to co u mnie-Marek mówi ,myślałem ,że chociaż z pół roku zejdzie to będzie masę przyjemności przez ten czas a tu w 1 cyklu zaszła...

Sempe a dziękuje grill udany-byli jeszcze jedni znajomi też z 2 dzieci -wiec w sumie było 4 chłopców i 2 dziewczynki i 6 dorosłych...my babki byłysmy w domu ,chłopaki na ogrodzie grillowali a dzieci szalały:))
ogólnie dzień mega udany-pogoda dopisała bo mimo wiatru było słonko wiec git:)

no i meeeeeega radość kochana ,że mąż dostał pracę i to na takich świetnych warunkach:-)
cieszę się z Tobą :):):):):):))
a remont...cóż ..kiedyś się skończy :)

Azile ????????????????????...

pozdrawiam wszystkie kobietki:)

jak tam u Was wieczorek leci??
nasze juz śpią..ja chyba jakiego drineczka walnę bo w goscinie nie piłam bo prowadziłam..

Hej :)

pawimi - piękny dom i aż 3 garaże - super!!! U nas w sumie są 4 garaże w tym dwa podwójne i moje mondeo się mimo tego nie mieści - parkuję przed domem :szok: bo w sumie to 9 pojazdów do zaparkowania jest ...
azile, katrina - ślicznie wyglądacie w ciąży :)
bedi - i jak lepiej?
mama - super, że grill przyjemnie spędzony; ja też jakieś winko zaraz nalewam
sempe - gratulacje dla męża!! Co za ulga, prawda?
wisieńka - co do Maćka to nie doradzę, bo jeszcze to wszystko przede mną - oby szybko zrozumiał &&&

Mój Maruś biegł i się przewrócił i uderzył buzią o metalowy samochodzik i wystraszyłam się, że sobie ząbka wybił ale tylko troszkę szkliwa odprysło. Ehh ten mój Łobuziak.

Dobrej nocki :)

P.S. Kupiłam sobie 6 dalii ale nie zdążyłam wsadzić bo się rozpadało :/ I śmierdziuchy już do rozsadzenia mam. Oby w poniedziałek było słonko.

witajcie wieczorową porą

Sempe - super, że mąż dostał prace i na dobrych warunkach - mój jak nie ma zajęcia, to go roznosi, dlatego przestoje w pracy wskazane, ale na krótka metę,

Zuz-Inka - szkoda, ze my nie zobaczymy Twojej kruszynki...

reklama
Do góry