reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie. Niestety dwa dni wyjete z zyciorysu taki zachrzan a wieczorem późnym Pol siedział przy kompie bo sesja, zaliczenia i prace robił. U nas bez zmian czyli w miare. Weekend w domku. Pogoda u nas paskudna. Pol w szkole. Mila łajdaczy się na podłodze a młody śpi. Maciek chyba sie zakochał....
mama tęskniłam jak hoho ale czasu nie starczyło
katrinka pieknie wyglądasz i zgrabniutko
pawimi śliczny domek. Powiedz mi kochana kiedy to szaleństwo chłopakom przechodzi? Ja rozumię, ze chce wyjśc do kolegów czy dziewczyny ale niech się uczy!!!!
azile pięknie wygladasz a rodzinka świetna, pozytywnie zazdroszczę!!!!
hana hehe dobry folik nie jest zły))))
Liza no chyba dziś i do ciebie dotarł chłodek. u nas wprost zimno 10 stopni. Ja tez wczoraj na ogródku walczyłam. Nie wiem po co potem podlałam jak pół nocy i tak lało
Miłego dnia wszystkim

reklama
jestem ze śniadankiem ..
wczoraj dałam sobie w doopke pracami w ogrodzie w ten upał i padlam wieczorem jak kawka -a w nocy były 2 burze i lałoooo!!

Wisieńka -ale dobrze,że już jesteś ;)
kurcze co to się u Maćka porobiło???cierpliwości życzę i konsekwencji-myslę ,że inaczej sie nie da..

Hana dzięki za &&& :)
no i ....łykaj folik:tak:działaj i oby owocnie :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Azile pięknie wyglądasz -i jak Ci włoski urosły:)))
a dzieci-fajniste :)

Liza dzięki ..

pozdrawiam wszystkie mamuski kochane :)
idę -przesadzić 4 draceny bo mi dosłownie wyłażą z doniczek:baffled:

mama witaj kochana. No Maciek chyba oszalał!Nie żeby zmieniło się jego zachowanie w domu, nadal jest tym samym Mackiem no ale z ta nauka to mnie przeraża. Incydent z % się nie powtórzył(na razie) i mam nadzieje, ze długo będzie spokój. Ech małe dzieci mały kłopot...
Mila zasypia a ja biorę się za ogarnięcie chatki po tygodniu. Obłęd ile pracy. Zmywara i pralka już hula. Na obiad mam koperkowa i kapustkę na gesto to tylko ziemniaki i mięso uduszę niech będzie dziś dwudaniowo))
Moje kwiaty też wymagaja przesadzenia le musze zakupić donice a w tym miesiącu po remoncie altany to moge sobie pomarzyć, zwłaszcza, ze jak obliczyłam trzeba za nie zapłącić 183 zł:\

Dziewczyny, świetnie wyglądacie w ciązy!

pawimi, masz super ogród, bardzo zadbany :-)

U mnie właśnie skończyły kwitnąć wszystkie wiosenne kwiaty i musze powywalać kikuty i posadzić coś nowego. Tylko, że u nas znowu leje i 13 stopni ... to nie jest pogoda na grzebanie się w ziemi.

Miłego weekendu życzę! :tak:

Wisieńka ooo..masz racje-małe dzieci maly kłopot...
ciekawa jestem co mnie z Zuzą czeka....
Ona taka kierowniczka już teraz to co to później bedzie:szok::sorry2:

ukochaj Emilke od nas:tak:pozdrów Pawła i Maćka;)

Leika witaj .no dzis nie najlepsza pogoda na ogrodowe prace-zgadza się ..

Wisieńka prawie 200zł za doniczkiiiiiiiiii:baffled:to muszą być takie duże czy tyle sztuk ,że taka cena ??
ja mam najdroższą za 60zł i już mi ręce drżały jak płaciłam:-D

Leika u mnie na dodatek pada ale i tak musze jak sister mi przywiezie rozsady podziałac
mama 5 sztuk potrzebuję :/ a niestety sama wiesz tanie nie są. 2 do Macka i 3 do salonu. Wymieniłam już w kuchni z fiołkami, bo tylko one tam rosną. Teraz wszystkie sa takie same, taki mleczny fiolet bo my w kuchni mamy fioletowe dodatki.No a twoja Zuza fakt kierowniczka:-) ale zarzem madra dziewczynka więc może tylko standardowe kłopoty cie czekaja i tłum chłopaków pod płotem;-)

Wisieńka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ty mnie nie starachaj tymi chłopakami u płotu bo jak Ona kierowniczka a Oni będą prezesy:szok::szok:
ratuj się kto może i zdoła:tak:

no to fakt jak potrzebujesz 5 to troche kasy pójdzie....życze ,żebyś szybko mogła kupić :)

idę ogarniać górę ..ale żeby nie było to i Tom dostał zadanie-wszystkie karnisze w 3 pokojach u góry musi podnieść wyżej-jest szczęśliwy:)
ale jak tama pogoda i nie robimy w ogrodzie to robimy w domu-nie ma ,że wolne bo week. hahahahaaaa

Ostatnia edycja:
mama Zuza kierowniczka po tobie. heheh nie dasz Tomowi poprezesować nawet w weekend.:-D Czemu ma podonosić karnisze?Ty mu jakąś nagrode szykuj. Pozdrow go ode mnie i ucałuj brzdące. Tesknię za wami)))) Ja już posprzątałam, powiesiłam pranie, nastawiłam mięsko i zagoniłam Macka do obierania ziemniaków. Mila śpi dalej to jeszcze umyje okno balkonowe

Wisieńka hahahaa.no w sumie tak:) ale Tom samo mówi ,że jestem kierowniczką Jego serca......a ja mówię :szok:...kierowniczką ??????????
chyba prezeską:-D

a podnosic będzie bo zawiesiliśmy tuż nad oknem i mam wrażenie ,że mi skracają ścianę i chcę wyżej-pod sam skos:)
ciągnie przedłużacz.....ciiiiiiiiii-zaczyna się wiercenie :)))
to ja idę dokończyć odkurzanie góry.

niech Emi spi jak najdłużej a Ty czynnie wypoczywaj sobie;)

jak ja już nie mogę się doczekać naszego spotkania w Tucznie !!!!!!!!!!
Tom pozdrowiony -dziękuje bardzo i mówi,że żałuje ,że nie udało się wtedy we Wro spotkać ...

reklama
Witam
posprzątane, ugotowane foworki usmażone, tak się objadłam że chyba obiadu jeść nie będę, a podłogę to myłam dzisiaj 2razy bo mój szanowny teściu w wielkiej ciemnej ma to że już było posprzątane
O ciązy powiedziałam mu od razu , że może jak będzie widział że coś ciężkiego dzwigam to pomoże. jak to w pracy przy zwierzętach,no to się pomyliłam, umiesz liczyć , licz na siebie
nas też dzisiaj zimno w nocy tak wiało, że dom trzeszczał
To kobitki pozdrawiam i trzymajcie się ciepło:-D

Do góry