reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

oj jak ja bym sobie w ogródku pogrzebała lub grilka zjadła:-) do tego takie zimno piwko!! ech............. choc ostatnio to podbieram kilka łyczków męzoweskiego piweczka i dolewam do mojego karmi:-) nie jest to szczyt marzen ale satysfakcje daje.. do tego z głosników reggae na maxa i zyc nie umierac:-) jeszcze mam zamiar kiedys zafajczyc tak porządnie hihihi ale mam marzenie co??!!:-D:-D

a własciwie to witam po pierwszym dniu remontowej rozpieruchy!!!!!!!!!!!!!! głowa mnie boli strasznie!!

dłonie mam opuchnięte jakbym cały dzien w polu robiła... po przedszkolu zawoże dziewczynki do tesciowej bo po południu największy syf się zacznie - wycinanie metalowej futryny
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
jak to przezyje to potem juz z górki...

zjadłam własnie owsianke i czekam na męża, przez 3 miesiące nie było zadnego odzewu w sprawie pracy a tu az nagle 3 rozmowy ma!! dzis, w poniedziałek i za tydzien.. oby z tego cosik wyszło..

miłego dnia...

reklama
Witam!!!
Dziewczyny wy ostatnio tyle piszecie , że ja nie nadążam z czytaniem.
I raczej nic nie wskazuje że mi się uda was doczytać w spokoju.
Ja melduje się nadal w tym samym stanie:) I dalej szlifuje wszystko co pod ręką:)
Pozdrawiam

jestem ...rano odwiozłam dzieci ,potem o 8.00 juz sadziłam do 4 doniczek kwiaty na parapety-w dwóch mam pelargonie-różowe i łososiowe
w trzeciej margaretki
w czwartek goździki moje ukochaneeee.
pięknie oko cieszą :-)
potem poszłam do sąsiadki bo chciała hennę więc i kawa od razu byla i podziwianie ogrodu ..potem Ona wleciała do mnie i podziwiała u mnie-obie jesteśmy dzis nadziwione-hahahahahaaaaaa

Leika jak miło ,żeś wleciała-czekamy na Ciebie i relacje jak sobie radzisz;))

Lenka-cześć i wzajemnie ;)

Maqka- nie pocieszę Cię ,ja tez nie prasuję-i dobrze mi z tym:)

Pawimi -no i jak ??? dostałam posadę ogrodniczki u Cię????????:sorry::-p
smacznego piwka i grilla-ja zachodzę to piwa nie tykam hahahaaa
za dużo piłam w górach -teraz muszę wrócić na własciwe tory;-)

Sempe ojjj no to się u Was zaczęło z remontem ,ale....będziesz miała później pięknie :szok::-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mężową pracę!!!

Bedii jak tam u Ciebie kochana ??

Wiśnia-????????????????????????????????---> nie przesadzaj! drugi dzień Cię nie ma -tęsknię :sorry2:

Azile sprzataj ,porządkuj a potem od razu na porodówkę :)

Liza -ma termin na nieprzyjście 19 maja w sobotę za tydzień :sorry2:

jadę zaraz po dzieci-Zuza gimbusem wraca o 13.30,potem po Domisia i.......ogrodniczy jest mój:cool2::-D

hejka dziewuchy

ostatnio malo mnie bo caly dzien to spac bym mogla:eek::szok: zreszta maz mi rozgrzebal kibel i wszystkie rzeczy przeniosl na blat do kuchni wiec mi sie juz przewraca jak to widze, sprzatam bo musze i to minimum konieczne. Wczoraj po południu się z mężem godziliśmy:-):cool2:

pawimi pochwal sie ogrodem:tak:
mamo tak bym chciala zebys juz 'zabąblowała'

poczytam co u was i lecę po Vanessę

Leike to chyba myslalami sciagnelam bo sie ostatnio - nawet bodajze wczoraj zastanawialam co tam u niej slychac. Mamusiu - oczywiscie ze masz posade, wlasnie sie dzis rano zastanawialam gdzie jestes :-D Taka piekna pogoda to tylko w ogrodku pracowac!
Czeka mnie sprzatanie po wczorajszym grillu, stosik talerzy i misek bo juz wczoraj poleglismy do lozek. Na szczescie dzis mam wolne wiec powkladam wszystko do maszyny, zanim pojade do szkoly na imprezke to juz bedzie czysciutko.

sempe - zyj swiadomoscia jak pieknie bedzie pozniej a nie mysl o procesie remontu. Ja zawsze to sobie tak tlumacze i jakos jeszcze zyje hahaha na tyle remontow i przerobek ktore wspolnie z mezem przeszlismy od 2005 roku ;-) Trzymam kciuki za meza prace - oby sie udalo wybrac najlepsza oferte i najwazniejsze - stala !

liza - dokladnie, piatek...nawet nie wiem kiedy ten tydzien zlecial. Mojego syna juz prawie miesiac nie wiedzialam a wydaje mi sie ze dopiero w domu byl. Maj zleci..pozniej dlugi weekend i..moja tesciowa przylatuje. Musze sie psychicznie uzbroic bo nie mam pojecia jak to bedzie!

No nic, dopijam kawusie, biore sie za sprzatanie i robie sie na bostwo zeby sie dziecko mnie w szkole nie musialo wstydzic:blink:
Pozdrawiam wszystkie...

reklama
takie drzewko kupiłam (drzewko...po 10 latach dorasta do 5-7m ,teraz ma 2,5 metra:)))
nie mogłam nic dopisac pod zdjęciem dlago przepraszam za post pod postem:sorry2:

kupiłam jeszcze 2 żółte tawułki i 2 jakieś różowe kwiaty ,niskopienne.

porozmieszczałam juz gdzie mają być wkopane i jak słonko przestanie tak grzać to wkopiemy:)

Bedii dziękuję:-)też marzę o tym bąbelku:sorry2:

pogodzeni mówisz jesteście :cool2:to gites-cieszę się z Tobą :)

Katrina ślicznie wyglądasz-piłeczka jak sie patrzy:)))

Pawimi-tak,tak-wstaw fotosy ogrodu - może coś zgapię:-D
uffffffff:))) dzięki za posadę :)
leć do syna i bądź dumna;)

Ostatnia edycja:
Do góry