reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama - super wieści!!! bardzo się cieszę. Oby staranka wystarczyły i @ poszła won na dłuższy czas :tak: Co do żęboli to ostatnia 2-ka pod dziąsłem za 2-3 dni wyjdzie a tak to czuję i 4-ki i 3-ki że są już tuż tuż i mały ciągle paluchami w buźce grzebie więc pewno wyjdą niebawem
katrina - dobrze, że wsio ok :-) :tak:teraz spokojnie czekaj a ciśnienie się unormuje

reklama
Ja dopiero teraz mogę spokojnie na kompa usiąść mały padł a pozostała dwojka tłucze się na łóżku jak zwykle..:-DMiałam dzis zabiegany dzien najpierw wizyta u neonatologa z młodym potem córcia miała miec szczepienie ale niestety niezdążyliśmy i pielęgniarki juz niebyło w przychodni mam nadzieję że jutro to juz załatwimy.
Troszkę sie podłamałam wizytą u neonatologa bo młody jeszcze nie dźwiga głowki przy podnoszeniu za rączki mamy skierowanie do neurologa eh mam nadzieję że to nic poważnego bo z córcią dużo przeszłam miała wzmozone napiecie nierozwijała się jak należy i byla bardzo długo rehabilitowana juz bym niechciala takiej powtórki z rozrywki:wściekła/y:

majqa1;8545936Anek - widzę pisze:
Z tą wagą wcale nie jest tak różowo ciążowe kilogramy spadły w tydzień po porodzie a reszta siedzi jak zaklęta:no: niby powinnam cieszyć się z tej wagi ale ja mam szafę pełną dopasowanych ciuchów w ktore teraz sie niemieszczę albo sa strasznie obcisłe jeżeli szybko nie schudnę to niestety czeka mnie wymiana garderoby a na to kasy brak:no:

Ostatnia edycja:
majqa, Liza - wydaje mi się, że to ciśnienie mogło być wyższe niz zwykle, bo tam w przychodni jest b. gorąco

jestem ..
wczoraj mi bb szwankowało i nie mogłam pisać...

dzieci porozwożone,pranie na półmetku,ja po sniadanki ,zaraz biorę się za kwiaty..

Majqa dzięki..no oby działań wystarczyło...

&&& za reszte zabków Marka;) ja dziś idę z Zuzą na lakowanie szóstek:)

Pisałam do naszej Joaś ,żeby wleciała,ze tęsknimy,ale napisała,że zabiegana jest i nie ma czasu...

Azile kochana Ty juz co dzień bedziesz męczona pewnie smsami czy już..czy jesteś w szpitalu....
ta końcówka pod tym względem jest najgorsza...

Hana ???????????????????????

Wisieńka poczekamy na Ciebie kochana,nic się nie denerwuj bo Ci prolaktyna skoczy a ona jest potrzebna niska przy zachodzeniu w ciążę:-D

buziaki słodziaki dla Was mamuśki:)

Witam
Mama trzymam kciuki żeby mała fasolka się pojawiła w brzuszku u mnie było 3 dni przed owulacją i się udało:tak:

dom już ogarnięty obiad prawie też a teraz biegnę na ogród

pozdrawiam wszystkie mamy:-)

Lenka dzięki :))

ja własnie byłam na ogrodzie-ależ mi bogato obrodziły irysy:)))fioletowe.
pieknie oko cieszą.
i piwonie w końcu w tym roku zakwitna bo maja piekne pąki.

przyjemnego dnia;)

Hej!!!
Dziękuje wam wszystkim za wspaniałe wsparcie jakie mi okazujecie:-):-):-)
Wije gniazdko na całego. Sprzątam przemeblowanie planuje na wieczór.
Wczoraj dokupiłam brakujące rzeczy dla mnie do szpitala.
Dziś dopakuje do torby.
Na szczęście jeszcze nikt mnie nie pyta czy już:)
Ale wczoraj na zebraniu w szkole to ludzie oczy robili , że ja w ciąży.
No i że duży brzuch. Ale jak mówiłam że ja na wylocie to jeszcze większe oczy robili:szok:.
Całuski wam śle i przepraszam ze tylko o sobie, ale wiecie żyje tylko sobą:):). Wybaczcie:sorry::sorry::sorry::sorry:

cześć dziewczyny

Ja z moim gadam tylko przez telefon...ale żeśmy się dogadali jakoś:sorry:

pawimi dzięki ci wielkie za dobre słowo. Dałaś przysłowiowego kopa na zapęd i trza się wziąć w garść

idę zupę gotować bo zaraz małż wróci a mamy sprawy do pozałatwiania: przychodzi ubezpieczyciel w sprawie wypadku który mój spowodował a potem trzeba się ostro brać za organizowanie przyjęcia dla Vanessy bo już zamówiliśmy na basenie ale okazuje się że to tylko 45min. bez jedzenia:confused:
P.S. nie pisałam wam ale byłam wczoraj w szpitalu na tym badaniu dowcipnym - zrobili dodatkowo cytologie więc czekam ale zmian nie było widać więc:-)juhuuuuuuuu!

pozrawiam was wszystkie i całuję

reklama
Witam!Mam pytanie,co się teraz kupuje na rocznicę komunii świętej?Dostaliśmy zaproszenie,ma potem być wielkie przyjęcie.Robią w remizie to będzie ponad 50 osób.Moi starsi to tylko do kościoła szli i to wszystko ale niektórzy to bale wyprawiają.

Do góry