reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
wisieńka - zaglądaj zaglądaj, brakuje nam tu Ciebie; dobrze, że Mila ma napięcie już za sobą; a kłopoty z dorastającym Młodzieńcem? Hmmm cóż chyba nie da się ich w tych czasach uniknąć :/ Oby zgniły w zalążku... Zdrówka dla Was :)

hejka
my spędzamy miło majowy weekend - wczoraj i dzisiaj miało padać a jest piękne słońce więc wychodzę z domu ile się da bo mąż w robocie nadgodziny wali a ja sama z dziećmi. Wczoraj byliśmy we 3 sąsiadki w parku z 7 dzieci - ja i dzieci padliśmy po spacerze w obie strony:baffled:
liza - no były oczy czerwone strasznie - Patrysiowi to nie mogłam pewnego ranka oczu otworzyć - ale jak zakrapiasz regularnie to w końcu minie - przemywaj rumiankiem na ciepło

ewuniaf - wracaj do nas w końcu!!!!!!!!!!!

pawimi a ty gdzie zniknęłaś? sempe?
Joaś- śniłaś mi się pół nocy - to znaczy ty i twoja 9 dzieci;-)

wisieńka - fajnie że wleciałaś

zuzinka-jak sobie radzicie z Marysią?

fasolka - azile i zuzinka są świetnym przykładem na to że cierpliwość popłaca - poleżały i teraz zuza już tuli swoją niunię a azile do niej dołączy - będzie dobrze a porządki teraz olej

mamo - no mama nie poszła na operację....nie chce mi się z nią gadać - ona już się na tamten świat wybiera choć jej rocznik '62

pozdrawiam resztę bandy

Witam! :-)

Zdopingowana przez Azile wpadam osobiscie dac znac ze 2.V o 4.15 urodzilam Marysie 3200g i 54cm. Porod ekspresowy ale szczegoly i kilka fotek wstawie jak bede miala wiecej czasu.

Slicznie dziekuje za wszystkie smsy, milo jest wiedziec ze tyle osob o mnie mysli!!!

Pozdrawiam i bede wlatywac jak mi czas pozwoli :-)

PS Mamo teraz Tobie przekazuje moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Azile Katrina szybkiego &&&&&

Zuzia - jutro kończę 37 tydz., czyli ciąża donoszona, teraz niech się dzieje co chce!!!!!!
Tobie jeszcze raz gratuluję i dużo zdrówka Wam życzę!!!!

Witam! :-)

Zdopingowana przez Azile wpadam osobiscie dac znac ze 2.V o 4.15 urodzilam Marysie 3200g i 54cm. Porod ekspresowy ale szczegoly i kilka fotek wstawie jak bede miala wiecej czasu.

Slicznie dziekuje za wszystkie smsy, milo jest wiedziec ze tyle osob o mnie mysli!!!

Pozdrawiam i bede wlatywac jak mi czas pozwoli :-)

PS Mamo teraz Tobie przekazuje moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Azile Katrina szybkiego &&&&&

Ja też Zuzka czwarty poród miałam expresowy.

Pozdrawiam wszystkie.U nas teraz słońce świeci i nawet ciepło jest ale rano to było tak zimno jak jesienią-8 st aż ręce marzły.

hej babencje

zuzinka - ciesze się ze tak gładko poszło - gratuluje jeszcze raz - i czekam na foto;-)
katrinka - jeszcze tydzień poczekaj - bo 2 tygodnie przed i 2 tyg. po - to termin---odpoczywaj poki mozesz
mamuś - śliczne foty- fajna grupa - córcia przepiękna- synek wiekowo widze prawie jak mój mati - --no i Ty laseczka!!!
fasolka - uważaj tam na siebie - jak się czujeta?
liza - mam nadzieje ze z okiem lepiej;-)
majqa, bedi, wisieńka - pozdrawiam
a gdzie reszta??? pytam się ja:-D:cool2:

gdybyście mnie widziały--- jestem przed @ - tempka spadła - siedze z paczką chrupek serowo- pomidorowych i ciasteczkami w polewie czekoladowej------ i jest pysznie:-D:-D:-D

pozdrawiam

jestem po pracy-odpoczęłam sobie po tych całych górach:)))))

Hana dziękuję w pas się kłaniając za komplemety :)))i w imieniu dzieci też ;-)
smacznego kochana,smacznego-ja przed @ tez tak pochłaniam ..a później psioczę ,że waga zepsuta chyba:-p:sorry:

Zuz Inka super ,że wleciałaś-ukochac Marysię i ..dzięki za moc:-D

Monika cześć ;) u nas tez słonko ;)
jak tam dzieciaczki-zdrowe ??

Liza ?????????????????

Bedii ach...ludziska tak czasem mają -moim tatkiem też musiałam wstrząsnąć bo też się wybierał:eek:ale już jest si...to znaczy -znów zaczął się leczyć..

Katrina no to teraz &&& za Twj szybki poród;))

Wisieńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak milusio ,że jesteś ;))
wlatuj kochana ,wlatuj-choć raz dziennie :)ale bądź z nami:tak::tak:

Mama ja staje przed Katriną w kolejce:). Choć znając życie to ja po terminie urodzę.

Właśnie wpadłam w szał sprzątania. Wypucowałam łazienkę. Teraz kuchnia idzie na warsztat:). Jak dobrze że nie muszę już leżeć i patrzeć na bałagan.
Mam ogromna potrzebę zrobić coś włosami. Może przed porodem uda mi się zagościć do fryzjera:)

reklama
azile, hana - no ja mam tendencje do rodzenia "przeterminowanych" dzieci, więc raczej nie nastawiam się, że to zaraz nastąpi, ale na pewno mam termin na 29 maja i max. plus 10 dni

Do góry