reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

bedismall pisałam już ze z okiem o wiele lepiej ;-) bedę życ :happy: hihihihi
fasolka odpoczywaj :-) dobrze ze u gina dobre wieści :-) zobaczysz ze i Tobie szybko zleci a nim sie obejrzysz bobas bedzie mial kilka miesięcy :tak:
martini witaj :-) gratuluję trzeciego bobaska, i piszę ci - DASZ RADE :-) zobacz ile nas tutaj po trójnych a nawet z czwórką i piątką dzieciaczków :-) już malutko zostalo:-)
Jak moja starsza córa miała rok i 3tyg to ja urodziłam już drugie bobo, także mniej wiecej wiem jak to jest... :-) nauczysz sie organizacji ;-)
lenka21 witaj miło, gratki fasolki :-)

reklama
witajcie wtorkowo

hana - bać to może się nie boję, tu w szpitalu jest bardzo sprzyjająca atmosfera, mimo, że nie znam dobrze języka, czuję tylko troszkę niepokój - o to czy zdążymy na czas (do szpitala mamy 40km), o to czy wszystko będzie OK, wierzę, że tak, ale różnie bywa. A tak - to jak pisała azile - ból szybciutko wynagradza możliwość przytulenia "świeżynki",

Jutro mam USG (trzecie i może już ostatnie).

jestem po pracy;)

Lenka witaj u nas i rozkładaj kocyk...przytulimy i bedzie si:)

Marrtini gratki trzeciego maluszka :) ale Ci sie porobiło:))) Ty nie wiadomo kiedy zachodzisz a ja dziergam prawie 2,5 roku i kurka nic...

Wisieńka dzięki za &&&&,jutro o 18.00 mam wizyte i okaże się czy owulka była czy może znów mam torbiele..

Bedii dzięki...no ja już się oblukałam z blondem i narazie przy nim zostanę:-p
ale w brązie dobrze się czułam ,tyle,że już 3 lata byłam brązowa i chciałam zmiany:tak:

Liza Bono bardzo przeżył rozstanie i teraz jak gdzieś bedziemy jechac to na taką kwaterę gdzie można psa..przez 2 dni nic nie jadł biedaczek...

Fasolka i co tam...nie dowiedzieliście się jaka płeć maluszka???
oszczędzaj się kochana choć pewnie miałas nadzieję ,że bedziesz mogła już wstać z łóżka...

Hana-witaj kobietko:)działaj i szalej -pewnie jeszcze mnie wyprzedzisz z ciążą...do niedawna to Zuz Inka się zastanawiała czy działać ...kiedy ...itd i co??? własnie urodziła córę a ja nadal w ciąży nie jestem;/

pozdro i zmykam odkurzać..

Katrina &&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytą;)

Azile a Ty jakby co to pisz do Joaś -bedziemy rodzić razem z Tobą :)

Ostatnia edycja:
Co by tutaj dużo gadać fajnie tu u Was jeszcze jak się poczyta jaka organizacja przy trójce( lub więcej) to aż serce rośnie a strach gdzieś tam się chowa
Ja typowych obowiązków domowych się nie boję, może wieczornych kąpieli i nocy. Do południa chłopcy w przedszkolu to jakoś w domu czy w ogrodzie dam radę sam na sam z maluchem:-)
Mi to chodzi o pozostałe obowiązki, bo mamy z M. gospodarstwo i pracy jest ful , chłopaków się ubierało i heja z nami na dwór a jak już był kryzys to bajka i siedzą jak zaczarowani a z takim maleństwem to co ja zrobię:zawstydzona/y: chociaż bardzo się cieszę że się pojawi i mam nadzieję że tym razem będzie córeczka:tak:

helloł
ledwom żyła---boz to jakaś migrena mnie śmiała dopaść --ale chyba pomału wracam do życia

bedi - my mata zmajstrowaliśmy w wakacje i kwietniaka mamy - i muszę powiedzieć ze to fajny czas - i jak miałabym rodzić to właśnie marzec/kwiecień....haha zeby tak mozna było wybierać:-D ja tu myśle ze jestem wiatropylna chyba:-p
liza- ano do zerówki...nie wiem kiedy to zleciało---a danielek z konca roku ---jak tam na tle rówieśników wygląda?
mamuś - i TY się doczekasz!!!--- trzymam &&&&&&& zeby wsio było oki!!!
martini - witaj--- zapewne dasz rade doskonale - może być cięzko - ale dzieciaki będą miec siebie - fajna taka paczka - główka do góry;-)
azile - ja poród mata wspominam bardzo miło---2h i po wszystkim-a u Ciebie widze syndrom wicia gniazda-powieś jeszcze pranie i możesz iśc rodzić:-D
lenka - witaj
fasolka - może rzeczywiście za dużo obowiązków spadło na córcie---moja też mówi ze chce rodzeństwo ale jak będzie gdy do tego dojdzie---- teraz żre się z bratem:-p---odpoczywaj---- jeszcze troszke---zobacz jak czas szybko leci........zaraz Ty będziesz przekazywać pałeczkę:cool2:
katrinka - na pewno zdążycie - a Ty gniazdka nie wijesz?:-p

pozdrawiam jeszcze raz - ide poleniuchować ---zaraz julka:tak:---ogląda któraś:cool2:

Lenka bedzie dobrze-przyjdzie czas będzie rada...
nawet przy gospodarstwie da sie poukładac plan dnia ;)
no i &&& za córkę :)
imiona macie wybrane??

Hana dzięki za &&&..
ja nie oglądam Julki..ja czaaaasem na współnej i m jak miłość...

dzieciaki wróciły z rowerów ,umorusane:szok:
robię kolację,zaraz kąpanie ,bajka i do spania ..
jak ja sie ciesze ,że nasze tak wcześnie chodza spać :)))przed 20.oo juz Ich nie ma a my jeszcze możemy na ogrodzie posiadzieć:tak:

Hana a Daniel dobrze wychodzi na tle rówieśników :) bierze przykład z siostry chyba ;) oni razem wychowywani to jak bliźniaki :tak: ;-)
i a precz migrenom;/ ja dawno nie mialam na szczescie... :tak:
mama ojej to piesek sie zatęsknił.... no ale rada na to już jest to bedzie fajnie :-)
katrina czekamy jutro na wiesci z USG :-) ciekawe jai maluszek juz duży :-)
Lenka ja mieszkam na wsi, pomagam rodzicom to tak szczerze ci powiedziawszy w tym roku moge tak spokojnie pomóc :tak: i warzywka wsiałam, i postaram sie je ogarnać :tak: :-) bedzie dobrze i kciukasy za córe trzymam :-)

U nas juz po kolacji, dzieciaki własnie ją spalają biegając ;P
Mama u nas tez ten plus ze Chlopaki przed 20 już spią :-) czlowiek ma chwilę ciszy i spokoju dla siebie :tak:
Hania kolo 20:30-21 chodzi spac ale ona juz tak nie przeszkadza :-)

Dziewczyny dzięki za &&&
U mnie chłopcy też godz 20 i do łóżek wieczór można mieć dla siebie :-)tylko że ja teraz praktycznie chodzę z nimi spać, wstaję o 6 i przez tą moją Fasolkę jestem mega śpiąca , czasami jak się uda to w dzień śpię

Liza ja co roku sieję warzywka , Antka rodziłam w czerwcu to chwasty na kolanach wyrywałam ale później były swoje marchewki na zupki a jak miałam mniej czasu to było zarośnięte dla mnie to nie problem a ogród mamy z dala od drogi to sąsiedzi nie widzą a mamy jak przyjedzie to nie prowadzę na ogród:-p

Lenka ja pisze teraz z trójka dopiero tak na spokojnie moge cos zrobić, bo z dwójka tez robiłam wsio ;)
A tak jak piszesz i ja z Mikim termin mialam na koniec maja to zaniedbałam troszke warzywka bo nie opieliłam :D hehehe takze jak widzisz dasz rade ;-)
strach ma wilkie oczy, ale jak z dwojka dawałas rade to i trzci skarb nie zawadzi, a starsi jeszcze Ci pomogą :tak: widze to po moich, Hania pomaga mi dużo i pilnuje mlodego :-)

reklama
Lenka - Witaj!!!!
Tyle dziś napisałyście, że się pogubiłam co komu miałam pisać.

Ja pranie dziś zrobiłam i to spore. Bo 2 pralki a mam wsad na 9 kilo:)
Do tego umyłam okna:tak::tak::tak::tak:. Nareszcie i wyglądają jak u ludzi;-).
Zobaczymy czy to pomaga we wcześniejszym porodzie:-D:-D:-D:-D.

Do góry