reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć baby:)))))))))

jestem i ja z relacją jak Sempe ;))
wrociłąm wczoraj ,dałam radę z 1 postojem..mam w plecach 1000km,ale było warto:))
zwiedziliśmy Czarną Górę na wyciągu
1 dzień bylismy w Czechach w Mieście Skalnym-robi wrażenie:tak:
1 dzień nad zalewem w Stroniu
1 dzień w Międzygórzu-gdzie nas tam nie było:szok::-D
w jaskini złota tez byliśmy:)

nałazilismy sie na maxa ,po pierwszym dniu miałam dość ,ale potem doszłam do wprawy i było git-dzieci dały radę..kwatera super!!

dziś nie wiem w co łapki włożyć...dobrze ,że wolne do niedzieli:tak:

Zuz Inka i ja gratuluję raz jeszcze :))

myślałam,że się z Wisieńką naszą spotkam bo mykalismy przez Wrocław ,ale nic z tego-remonty ,objazdy i wypadki ...za długo zeszło i nie było juz czasu..

pozdrawiam for all i jutro wlecę ,może uda mi sie poczytać co u Was..

reklama
Zuzka
Gdy powiększyła Wam się rodzinka,
Cóż Wam przyniesie Wasza dziewczynka?
Da Wam radości uśmiech beztroski,
W dwa warkoczyki splecione włoski,
Dwie ciepłe rączki, lalki, koronki,
Buzie rumianą, misie, pierścionki,
Da pierwsze piątki, da miłość swą,
Co będzie rosnąć co rok wraz z nią...

W dniu 2.5.2012 o godzinie 4.15 Zuzka urodziła Marysię, waga 3200g i długa na 54cm!!!!!!!!!!
GRATULACJEEEEEEEEEE :-D

Mama super ze wyjazd udany ;-)

Mnie jest troszkę mniej, bo ciagle mam to zapalenie bakteryjne - ale fakt ze opuchlizna zeszla i juz nie mam calego oka czerwonego, mam tylko jedna wielką plame pod powieką czerwoną :( no i mniejsza a boku, jak nie zacznie przechodzic to do lekarza pojade w nast.tyg.
Ogolnie z nocnikowaniem tez klapa, bo przez oko nie moglam malego dopilowac, a i on nie wola wogole;P z rana codziennie kupka juz jest na nocnik take oki, widac ze juz sie go nie boi a wlasnie to mnie przerazalo w nocnikowaniu bo za vhiny nie chcial w nim usiąść nigdy ;-)

Pozdrawiam i milego weekendu zycze!:*

Witajcie!!!
U mnie do wczoraj był młyn i to totalny. Gabryś złamał rękę i chodzi w gipsie.
Cała rodzinka wyjechała i zostawili mnie samą:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Ale wiecie że jakoś ta cisza w domu jest taka, nie moja.
Nikt nie narzeka , nie pyskuje.
Ja i moje myśli zostaliśmy sami.
Pozdrawiam was sobotnie:-)

azile katrinasempe wy juz tez na ostatniej prostej.........

zuzinka - Ogromniaste gratulacje - czekamy na opis porodu i życzę aby Marysieńka rosła pięknie i zdrowo

mnie dzieci obudziły przed 6.00 bo tata do pracy wstawał a już jasno też - słonko świeci....mama na operację nie poszła - wiem o od teściowej. Teraz do mamy nie dzwoniłam, jestem zła na nią i zbieram się w sobie żeby zadzwonić:wściekła/y:2 maja byłam założyć mirenę i mi nie założyli a bałam się tak że ketonal wzięłam. Okazuje się że mam zmiany na szyjce i muszą mi badania zrobić. Jestem na środę rano umówiona do szpitala - jeszcze nie ustaliłam z mężem kto się dziećmi zajmie. Pozdrawiam was
Liza - mieliśmy o zakażenie bakteryjne oczu całą rodziną dwa razy w tym roku - staraj się nie dotykać oka i zakrapiać ile kazali
fasolka - piękny wierszyk:tak:

hej

bedismall a ile was to trzymalo zapalenie? mieliscie jakies czerwone plamy na oku? bo u mnie bylo cale czerwone oko i to zniklo ale ta plama zostala ciagle... ehhh oby to zniklo...
azile odpoczywaj! ;-) fajnie Ci ;-)

Pogoda wczoraj sie popsula ale dobrze popadało, i po niedzieli juz bede miala cebulke do pielenia bo juz wyszla i zaczyna zarastac :-D hehee

witam sie i ja:))

Liza,Bedii,Azile miłego dnia kobietki:)

Bedii jak to mama nie poszła?????????
oj to współczuje Ci nerwów i tej rozmowy...

Azile Zuza też miała złamaną ręke jak miała 3 lata i tez gips na 3 tyg..
a Ty wypoczywaj i delektuj się ciszą :)

wstawie jak mi się uda kilka fotek z wypadu w góry..

reklama
Witam dziewczynki:-) mało mnie ostatnio troche ale weny brak i nastroj jakis nie ten:eek: leze plackiem i warjuje:crazy:

Alize biedny synus zagipsowany:szok:

Mama sliczne fotki fajny wypad:-D

Do góry