reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile-no tak,teraz Ty w kolejce ;))
za Twój poród przed czasem (tak ze 2 dni:)) ) też zaciskam &&&&
Potem Katrina i Sempe i na końcu Fasolka...Wasze dzieci do przedszkola pójdą a ja jeszcze nie zajdę:-(

sprzątaj sobie kochana,ogarniaj-zrób po swojemu:)

reklama
Hej :)
Zuz inka super ze zajrzałas :-) czekamy na fotki najmlodszego skarba.
Hana tak z okiem lepiej, na szczescie plama znika :-) Miki odemnie złapał to paskudztwo ale jemu tak jak Hani w jeden dzien przeszło... a mnie tydzien trzymalo heh...;]
mama melduje sie hihihihi ;-)

Dziś Miki spi na swojej malej sofce pierwszy raz z Danielem w pokoju (znaczy sie spał w pokoju daniela ale na łóżeczku juz ;)).:-) jak narazie polozony nie wstaje oby tak dalej ;-)

Hej kochane.U mnie oczywście dzień ekspresowy ale pysznie dziś pogadałam z mamą, kochana licze na powtórkę z rozrywki jutro;-)
azile, katrinka ja już za was&&&&&&&&&& ściskam
mama za ciebie i clo tez oczywiście&&&&&&&&
Zuzinka czekamy na foty Marysi
No a u mnie @ i co oczywiste Czekolada na topie:-D:-DAle mam już teściową u siebie więc musze się odstresować:-D
Hana,Liza , Bedi pozdrówka:tak:
Może namówię Wiśniowego na szybsze staranka....

wisieńka - a przydyb swojego a co! - po co zwlekać:cool2:
ło matko - jakie przepychanki na mecie--- która pierwsza---fajnie - zawsze jak myśle o ciązy to początki fajne ---ale końca się boje----katrinka - azile ----boicie się troszku???
mi przez weekend bardzo towarzyszyła myśl o brzdącu-i choć ciągle się waham--- rozważam + i - to mam ochotę zaszaleć:-p---ale o tym w czerwcu bądz lipcu-jeszcze ten cykl- do rozpoznania

miłego dnia kozy
zmiatam od roboty
a taaaaak mi się nie chceeeeeeeeee:baffled:

Witam z rana.
No Hania do szkoly odprawiona, obiad na dzis, mam tylko ogarne domek z grubsza i luzik ;)
Wisienka hehe no mala juz ma 10 mies. także różnica by byla mała ;-) jak cos kciuki bedziem trzymac :)))
Hana to w tym roku już Mati do zerówki śmiga :-) tak jak mój Danielo ;))) hehe
o masz suwaczek kiedy koniec roku:szok: ale to zleciało, moja Hania sie zatęskni za szkołą :-D nie bylo jej przez ten tydzien swiateczny i juz plakala ze chce do szkoly i odliczala dni :-D
Mama co tam u was? :-) Jak dzieciaki, a Bono jak zniósł rozstanie z Wami, zapomnialam sie zapytać :) pewnie sie cieszyl jak pojechalas po niego :tak:

Na dworku słonko no ale chlodno, rano tylko 3 stopnie były :no: teraz już na szczescie 10 wiec kolo 9 wyjde z chlopakami na troche :-)

Witajcie!!!!!!!!!!!
Ja nadal 2 w 1:). Choć wieczorem miałam już serie skurczy i miałam nadzieje że się rozkręci.
Ale widać jeszcze nie teraz.:-p
Dziś jestem mega zaspana , ale na szczęście słoneczko świeci. Domek ogarnęłam. Pranie pierwsze zaraz idę powiesić. Jeszcze zupę muszę ugotować.
Hana31- Ja bardzo lubię rodzić dzieci. Mnie to motywuje:-):-):-):-). Dziwnie to brzmi , ale uczucie coraz silniejszych skurczy motywuje mnie bardzo. Bo mam świadomość ze zaraz będę tulić maleństwo.
U mnie gorzej jest po porodzie. Dostaje totalnego doła i czasem 3 miesiące jestem w innym świecie. Ale to inna bajka;-)

cześć łobuzy

witam się przed szkołą. Wczoraj moje miały wolne - may bank holiday i dopiero dziś zaczyna się mój tydzień. Już mam stresa przed jutrzejszym - jutro szpital - badanie ginekologiczne a ja się już w anglii odzwyczaiłam od zaglądania tam na dole:baffled:

zaglądne do was po południu bo na zakupki miałam lecieć z koleżanką - niestety znowu spożywcze

liza - z okiem lepiej?
azile -torba spakowana??
mamo - no widziałam fotki - odpoczęłaś - a jaka lasencja.........ale ja wolę cię w brązie:sorry2:a moja mama chyba na rente nie ma już co liczyć - jest na rlopie rehabilitacyjnym - non stop na lekach przeciwbólowych...właśnie do niej dzwoniłam wczoraj. Leczyć się nie chce bo woli sama w bólach pójść do toalety niż bać się że po operacji naruszą jej rdzeń kręgowy i będziemy jej pampersy zmieniać:dry:ja już nie wiem jak do niej dotrzeć

hana - poszalejesz latem to urodzisz w maju jak ja Vanessę - hahaha

wisieńka - a ty namawiasz Wiśniowego mówisz:cool2:

pawimi, Joaś,ewuniaf, sempe - no gdzie wy jesteście dziewczyny!!!!!!!!!

Witam dziewczynki:-)
Ja dzis rano zaczłapałam sie do mojego gina na wizyte ,krazek trzyma lezec plackiem dalej :sorry2: tylko to piorunskie cisnienie skacze znowu:no:.Oczywiscie apteka moja ile kasy zas zostawiłam to szok:wściekła/y:,ale waga dalej mnie kocha:-D czyli dalej na minusie było minus piec jest minus trzy:-D:-D:-D .
Nareszie moja sunia jakos do siebie dochodzi bo przez ta cieczke jakas taka markotna była i smutna a teraz znow szaleje:-D.

Moja małolata jakas pyskata sie robi nieciekawie :dry:,ostatnio mi powiedziała ze'' zachciało nam sie dziecka '':szok: kurcze prawie sie poryczałam na poczatku sie cieszyła co sie teraz dzieje:confused: moze przez to ze musze lezec i duza czesc obowiazków na nich spadła ,choc moj chłop mowi ze zazdrosna sie robi i tyle.

Jak ja zazdroszcze Wam dziewczynki co na terminach juz jestescie,juz za chwile dzidziuski swoje w ramionkach bedziecie miec a przedemna jeszcze tyle tygodni lezenia i strachu:-(....

hej dziewczyny...dawno, dawno tutaj pisałam - chyba jakś na początku mojej trzeciej ciąży:) może mnie pamiętacie???ale przez pewne kłopoty z ciążą (powtórka z rozrywki- skurcze, pessar itd itp - trzy razy w szpitalu) - jakoś tak zleciało:):):)

powiem tak - po pierwsze - będzie dobrze i już - innej opcji nie ma:)
po drugie - nie wiem totalnie jaki jest termin porodu:):):):) zaszłam w ciążę w trakcie karmienia piersią i brania cerazette - efekt - brak miesiączki - a ciąża i jest i ma się bardzo, bardzo dobrze:)więc totalnie nie wiem kiedy mnie "złapie"....rozbieżności są wielkie - ale...niby wg najwcześniejszego USG 12sty lipiec - a wg mojego gina 18sty lipiec, a wg obecnych USG w szpitalu (trzy razy w przeciągu 2,5miesiąca)28smy czerwiec:):):)i bądź mądry:-)
po trzecie - zaczynam się zastanawiać "jak to będzie" - teraz mam mnóstwo pracy przy dwójce - o oszczędzaniu nie ma mowy zbytnio, odpoczywam ile się da, ale same wiecie;/ a co dopiero jak okruszek bedzie na świecie?????nie wiem jak to ogarnąć, jak będą wyglądać spacery, dni, noce - nie wiem totalnie;/
po czwarte - maleństwo robi nam wciąż psikusa - i było już chłopczykiem i dziewczynką, a teraz ma pępowinę między nózkami i ni w ząb nie chce się "totalnie" obnażyć - czyli psikusy i niespodzianki od samego początku:):):)
po piąte - czytam Was - staram się nadrobić - i Wasze posty dodają otuchy, że kobieta da radę:) tylko powiedzcie...że ja też dam radę...obecnie jestem lekko przerażona!!!! i choć uwielbiam stan ciążowy - to teraz chciałabym by potrwał chociaż jeszcze z rok hihihi by Alunia podrosła, a ja bym nie czuła się jak słonica, co to 24m-ce chodzi w ciąży...mam totalne de'ja vu!!!! sprzed roku:)

reklama
Witam

czy mogę się do Was dołączyć?
Mam dwóch fajnych chłopaków teraz jestem w trzeciej ciąży i strach mnie ogarnia

Do góry