reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hola kobitki
długo mnie nie było,po pierwsze-załatwiłam 2 kompa w tym roku,a dopiero kwiecień...:confused:
po drugie i najważniejsze-byłam w szpitalu,gdzie na świat przyszła Moja Najcudowniejsza Perełka-Lidia Jadwiga,06.04.,g 23.45,i to był długi pobyt-ze względu na cc i fototerapię trzymali nas tydzień,ale jak dla mnie to były wakacje no i niezapomniany czas-spędzony tylko we dwie;-),powiem Wam tylko tyle dziewczęta,że miałyście rację,pokochałam to dziecko natychmiast,nie wyobrażam sobie,że mogłoby jej nie być,jest najdroższym skarbem na świecie,najpiękniejszą kruszynką pod słońcem...
wkleiłabym fotkę,ale się boje cokolwiek ruszać w tym komputerze,musicie mi na razie uwierzyc na słowo:tak:
pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i trzymam kciuki za jeszcze nierozpakowane-powodzonka

reklama
stjarna - cudnie :) wielkie gratulacje!!! Wierzę na słowo! Cieszę się, że odmieniło Ci się nastawienie :tak: i życzę dużo zdrowia i miłości do wszystkich dzieciaczków :-)

sempe- gratuluję synka :-) Mąż pewnie dumny :tak::-):cool2:

joaś - tulę do serducha

Hej

Ale wieści :-)
strajna GRATULACJE!!!!! :-) ;-)
sempe Gratulacje ;-) i bedzie synuś super :-) mąz pewnie zadowolony hehehe, fajnie :tak:

A ja sie biore za sprzątanie takze znikam... :****

STRAJNA SERDECZNE GRATULACJE Mowisz pojechalas na wakacje a wrocilas z Lidia.powiedz gdzie bylas kurka blada to i ja sie wybiore moze mi tez dopisze szczescie.
do diabl...po tygodniu nadziei dzisiaj rano mialam testowac nie musze pisac ,ze spania to nie bylo ,bo budzilam sie co pare godzin
ostatecznie wstalam o 5h:wściekła/y: otwieram test zaczynam sikac i co okres.
trzeba pisac co wtedy czuje kobieta?. ja placze jak bobr mamy dzisiaj impreze urodzinowa znajomych ,ale humoru na tance brak.
na dodatek jak pisala sempe i joas jakis nowy ciuch tez by sie przydal ,bo jedyne w co teraz pchamy nasze wyplaty to remont domu i kredyty na dom i samochod.ojejku uciekam,bo mi bardzo przykro.

stjarna- ogromne gratulacje!!!!!!!!!
sempe - M to pewnie chodzi dumny jak paw:)
Iwet83- tulę do serca. Może następnym razem się uda.

Jestem i ja! Dalej w dwupaku. Co chwila ktos do mnie dzwoni czy juz bo przeciez na potrzymaniu bylam a teraz nic...wylacze telefon!!!
Nawet moj M sie smieje ze nie wytrzyma i zacznie wywolywanie robic :-p

Strejna
gratulacje!!!!!!! I caluski dla Lidki od e-cioci!
Sempe no jak 3 syn to maz juz tak udowodnil meskosc ze ani domu budowac ani drzew sadzic juz nie musi ;-)
Iwet szkoda i wiem co czujesz, zaciskam za nastepny raz &&&
Mamo dla Ciebie tez &&& ~~~~
Joas Azile jak nastroj na dzisiaj?
Pawimi Twoj syn na pol roku pojechal?

Pozdrawiam :-)

Hej!!!
Zuzia fajnie ze się odezwałaś. A może M ma racje. Bo potem znowu posucha:-p. Mój też na to wywoływanie czeka;-):-p;-):-p.
Ja dziś sama z Domisiem. Reszta ferajny pojechała do Warszawy. Mam stertę prasowania i cały dom do sprzątnięcia. Tylko ja nie dam rady:no::no:. Jakoś bedzie ;-)

iwet - przykro mi :( I tulę ...
azile - oszczędzaj się

a ja już prawie na finiszu ze sprzątaniem. Jeszcze tylko obiad i przygotować dzieciaczki na urodziny koleżanki ;)

iwet wspolczuje,i kciukasy by naspepnym razem sie udało!!&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama tobie równiez ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&
majqa to Ty tak jak i ja;-) dom juz sprzatnełam, pranie osttanie sie konczy prac, ;-) obiad wstawiony bo juz glodomory moje glodne:-)
Ogolnie wsio zrobione;-)
Teraz sie bede lenić z książką :tak: :-)

reklama
witajcie

Stjarna - GRATULACJE!!!!! niech się Lidzia zdrowo chowa!!!!

Sempe -= gratulacje synka!

Iwet - kochana, strasznie mi przykro, ale pamiętaj, ze tu zaraz kilka z nas się rozpakuje, a natura nie lubi pustki..... szykuj się zatem, najlepiej razem z naszą Mamą,

Sorki, nie pamiętam co komu jeszcze chciałam napisać. Zaraz szykujemy się na urodzinowe party Alinki. Pogoda do niczego, to chociaż na kulkach dzieciaki się wyszaleją.

Do góry