reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam z rana:-)
sama sobie farbuje włosy:-) szkoda kasy na farbowanie u fryzjera.. a wizyte mam dzisiaj na 14.40:-) i nie wyjdę z gabinetu dopóki nie będę wiedzieć płci!!!!!!! zrobie strajk:-D

Joaś jak samopoczucie??
Mama05 nie dołuj sie prosze a dlaczego nie pijasz kawy?? ja wypijam 2-3dziennie a herbaty nie toleruje no chyba ze melise..

wczoraj miałam telefon ze swiadczen pieniężnych ze jednak nie dostaniemy kasy bo mąz ma zawieszoną działalnosc a nie wyrejestrowaną....sraj ich pies... wkurzyłam sie niesamowicie!!!!

a jutro idziemy na urodziny kolegi w piżamach:-) ja idę w koszuli nocnej do kostek bo jestem taka blada jak flak od białej kiełbasy!!!

milego dnia:-)

Hej
samopoczucie w zasadzie bez zmian, nie wiem kiedy się poprawi. Mój Tato śni mi się prawie codziennie.... Zawsze radosny, szczęśliwy, często zmartwychwstały. A samotność parszywa z czego innego wynika. Nie dostałam info o mszy, bo "i tak miałaś nie przyjeżdżać", no tak, ale wiedzieć chyba powinnam. To mój Tato.
W dodatku wiele spraw sie nagromadziło trudnych, z M coś jakby zakręt znów. Nie toleruje moich słabych dni, chwil, samopoczucia. Jutro msza rocznicowa komunijna Marcina. Nie mam ciucha, nie mam butów, niestety ciężko kupić na mój rozmiar, za wiele nie ma wyboru, niestety... A mój rozmiar to 40, czasami 40 i pół... Rany znów ryczę...
Cykle mam bezowulacyjne, zaczęłam pewnie przekwitać - moja babcia już mając 38 lat przekwitła a miała 4 dzieci...
Smuty zażeram i mam jakieś 5 kg do przodu, po fitnessie tak mnie bolał kręgosłup - że żadne prochy nie pomagały. Zjęcia były lajtowe "Zdrowy kręgosłup - zajęcia rehabilitacyjne". Mój M miał receptę - idź ćwiczyć, przełam ból, przekraczaj swoje granice i ograniczenia. A ja cały czas przekraczam swoje granice i swoje ograniczenia...

Ot i taka ta moja samotność w tym wszystkim....

Przepraszam, że tylko o sobie....

joaś---wiem ze niewiele się znamy i moja pociecha na nic będzie - ale główka do góry---zycie to ciągła sinusoida i zawsze po tym jak jest dołek to gdzieś tam już lepsze chwile czekają - więcej wiary w siebie w ludzi - i trzeba myśleć pozytywnie--- za Tatusia modlitwa - i zobacz -- dobrze Ci się śni - to też fajne--- a rodzina--- z nią najlepiej na zdjęciach - mąż/ faceci - to z innej planety - ale czasami mają przebłyski --- tylko czekać jak i Twój się opamięta:tak:--- a butki dałoby sie znalezc---wyrwij się może--- gdziekolwiek- nawet wystawy pooglądać--- ja zawsze jak szukam to nie ma----- a jak nie potrzebuje t fajnego coś można znalezc---- trzymaj się !!!

Ostatnia edycja:
Ja daje znac ze jeszcze jestem w dwupaku :-)

Joas glowa do gory i sloneczka w zyciu!!! Jak Tata sni sie radosny to dobrze! a rodzina ze nie dala znac o mszy...u meza nie dawno to samo 3 rocznica smierci jego mamy i dzwonie kiedy msza...a juz byla ale nie dawalismy znac bo i tak byscie nie byli :szok: ja wiadomo ale maz z dziecmi chcial jechac. Pojechal wiec w sama rocznice byl na cmentarzu, na mszy i do domu...bo nie bylo do kogo na kawe wstapic...100 km w jedna strone...

Azile
Tobie tez usmiechu!!!

Wszystkie pozdrawiam i witam nowe wielodzietne mamy!

Hejka

Joaś trzymaj sie! :* smutne ze nie powiedzieli Ci o mszy za tate ;/ ehhhh.... :*
Anka tak jak dziewczyny napisały 5 latki idą do przedszkola/ zerówki w tym roku. moj Daniel tak idzie, w sumie sie ciesze bedzie mial 2 lata na ogarnięcie sie i dopiero pierwsza klasa :tak:

Sorrka ze nie odpisuje wszystkim ale glowa mnie napier.... :no: burza przeszla bokiem, popadała, super powietrze na dworze ale ta glowa.... :-( brak slow...
Dzis zaliczylam dentyste z Danielem i juz zabki porobione i za 4mies kontrola. ja niewiem dbamy o zabki tak samo z Hania i Danielem i ona ma perełki a Danielowi tak sie czepiła pruchnica ze szok... :no: no ale dbamy i chodzimy do dentysty :tak:
Milego weekendu zycze wam!

witajcie

Mama - głowa do góry, sny są często odzwierciedleniem tego, o czym najintensywniej myślimy,

Joaś - ja dlatego się zdecydowałam na dzieci po tych 18 latach, bo dopadł mnie ponownie instynkt macierzyński, a wiem, że mama i babcia też przekwitały juz po skończeniu 38 lat, więc czasu nie było za wiele, ale najważniejsze, że się udało...

hej dziewczynki
ja jestem ale jakby mnie nie bylo...od rana latam to tu to tam, a w domu mam nic nie zrobione. Moja córa została znowu gwiazdą tygodnia i musiałam leciecna przedstawienie. Potem robiłam sąsiadce brwi a ona ma wyjatkowo mocne i grube bo jest czarna...pojechalam do miasta chociaz cos na zupe kupic i teraz wstawilam, a dzieci juz w domu mam. Wieczorem sasiadka z mezem ida na randke wiec mam pod opieka 6 dzieciakowa jeszcze chata do ogarniecia...jutro moja kumpela z mezem i dziecmi oraz psem zawita,hahah:-D postaram sie was poczytac wieczorkiem buzka

reklama
własnie się dowiedziałam że będzie jednak trzeci SYN!!!!!!!!!!! nie mogę się otrząsnąć
biggrin.gif
mąż nie może uwierzyć, był przekonany ze tylko dziurki robi hihihihi wszystko z dzidziusiem w porządku mimo tych wszystkich stresów, najwidoczniej mam bardzo silny organizm i nic mnie nie powali... wazy 650gr
wyniki mam idealne i 5 ciąże przechodze bez badania na obciążenie glukozą
p.gif
uff

dostałam nospe forte i aspargin mam brać... w góry moge jechać więc jedziemy....

Joaś Kochana tule mocno i śle moje dzisiejszą dobrą energie!!

pa

Do góry