reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
ja tez jutro se farbke na włosy położe, jak zwykle czarną:-) bom siwa!!! siwek na siwku.... a przecież nie jestem jeszcze taka stara nie?;-)

Joaś modlitwa powinna ukoić Twoje złe samopoczucie... nie wiedziałaś i tyle... a modlitwe Tatus napewno usłyszy! trzymaj się Kochana..

mama - a no w przelocie ;-)

Też byłam u fryzjera - obcięłam trochę włoski i u kosmetyczki - laser (5)
Humorek w miarę dobry
Miłej nocki :)

P.S. Iwet - i jak nadal @ brak?

fasolka daj znac jak po wizycie i leż kochana
joaś sempe ma rację tata usłyszy twoją modlitwę-a zawsze możesz też dać za mszę - ponoć to dużo daje duszom...
majqa a co robilas laserem - naczynka? ja chcialam sobie mikrodermabrazje strzelic ale u nas ceny sa kosmiczne i mnie nie stac - ewentualnie polowanie na grouponie - ja to w ogole jakas taka zboczona jestem bo ja sie strasznie wstydze isc nawet do fryzjera....:sorry2:
iwet ????????????
ewuniaf daj znac ze zyjesz chociaz......
wisieńka?

A ja bylam 3 tyg temu u fryzjera i juz mam takie odrosty ze szok w dodatku moj platynowy blond przybral gdzieniegdzie kolory jesiennych brazow i zolci. Ona mi chyba specjalnie tak zrobila zebym czesto do niej przychodzila!

witajcie!!!
żyje, ale nie jest to proste. Mam strasznie złe nastroje. Wole siedzieć za krzakami:;-)
zrobiłam właśnie sukienkę dla małej na szydełku.Zobacz załącznik 457307.
Dodam że szydełkuje od 12 tygodni:). Od kiedy leżę.
Buziaczki dla was.

śliczna sukieneczka:)

ja tez jutro se farbke na włosy położe, jak zwykle czarną:-) bom siwa!!! siwek na siwku.... a przecież nie jestem jeszcze taka stara nie?;-)

Joaś modlitwa powinna ukoić Twoje złe samopoczucie... nie wiedziałaś i tyle... a modlitwe Tatus napewno usłyszy! trzymaj się Kochana..

Dokładnie

najwazniejsza jest pamiec
Twoj tato napewno wie ze masz Go w sercu i pamietasz i modlisz sie
napewno czuwa nad Tobą:)

jestem na chwilę z herbatą;)
pranie schnie na ogrodzie ,poodkurzane..zaraz oko maluję i wychodze do znajomej.
wczoraj mi fryzjerka odświeżyła kolor i juz prawie biała jestem:)

Katrina dzięki;)

Pawimi mój Tom mówi ,że On nie ma 40 lat tylko teraz cały czas bedzie mówił 39 i pół:) taki film u nas był i miał taki tytuł a bohater 40-lubiłam go oglądać..

Iwet nadal &&&&&&&&&&!! i pwenie,że pomożemy Hanie zajść w ciążę..
ja co prawda zepsuta jestem bo wszystkie zrzekły się łatwości zachodzenia w ciążę na moją korzyść a i tak się nie udaje..ale dobrym słowem zawsze służę..

Joaś -przytulić????

Ewuniaf-w te pędy do tablicy-tęsknię okrutnię i wypatruję Cię każdego dnia!!!!

BEDII no to szalej na zakupach:)i zdrówka dla Dominika..

Liza byłaś w bibliotece??

smacznej kawki i miłego dnia-u nas słonko;)

"39 i pół'--tez to ogladałam ,Darek:)
swietny film i swietny aktor-- a grający go to Karolak:)

witajcie

Dziś minęły 4 latka, jak rozpakowałam swój brzuszek poprzednim razem, kurcze jak to szybko zleciało... imprezkę mała ma w sobotę.

Miłego dnia wszystkim życzę.

wszystkiego najlepszego,samych usmiechow i radosci dla Twojej córeczki:)
4latka--fajny wiek:)

moja Weronika 25lipca skonczy 4
jak patrze na zdj.to mysle--o jeny,jaka była malutka,zapomniałam juz
bo teraz taka duza mi sie wydaje juz

ale mam jeszcze 2 córke młodszą.wiec jeszcze troszke minie zanim bedzie w tym wieku
czasem juz mysle...zeby były starsze,ale z2 str bedzie brakowac tego czasu jak było w pieluchach,potem wiek przedszkolny...szkolny(to syn)
ale choc mam sentyment doo ciuszkow jeszcze tych niemowlecych co zostały,to mowie dosc,3 dzieci starczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie z rana...pranie (jak zmykle) sie pierze...śniadanko zjedzone..herbata wypita..czy ja Wam mówiłam,że od m-ca juz nie piję kawy??

Sempe-no to przyjemności u fryzjera :) kiedy masz wizytę??

Zuza???????

mamo a ty masz 17 tys. postów!!!!!!!!!:szok::szok:

Bedii :szok::szok::szok: no:-D
ja jestem na bb prawie 2,5 roku i na początku byłam na 4 wątkach-na 2 badzo intensywnie bo nie pracowałam..i tak się uzbierało:) jestem królową:-D:-D:-D
żartuję:sorry2:
królowa jeste tylko jedna-Doda:-p:-D:-D

witajcie mamuśki dawno mnie tytaj nie było mam do was pytanie
Czy pięciolatki muszą iść do przeczkola czy już to nie jest przymusowe

Anka z tego co ja wiem to tak..
zmienili tylko to ,że rocznik 2007 nie musi iść do szkoły w wieku 6 lat..
a zerówka jest obowiązkowa.

Bedii mówisz,żeś czerwona ;)
a na mikrodermabrazje przyjedź do mnie :)

Joaś jak dzis nastrój??

ja cos zgaszona jestem..jutro jedziemy do Poznania na Operetkę,za tydzień wyjazd w te góry a ja mam doła bo dziś .....całą noc rodziłam i urodziłam synka:sorry2:
i teraz chodze i miejsca sobie znaleźć nie mogę-to pragnienie tak boli...nawet w nocy nie mam wytchnienia od tematu bo sny...ehhhh
dobra bo juz mam łzy w oczach....

Do góry