jestem na chwilę z herbatą
pranie schnie na ogrodzie ,poodkurzane..zaraz oko maluję i wychodze do znajomej.
wczoraj mi fryzjerka odświeżyła kolor i juz prawie biała jestem
a ja jestem od wczoraj czerwonatymczasowo....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pranie schnie na ogrodzie ,poodkurzane..zaraz oko maluję i wychodze do znajomej.
witajcie!!!
żyje, ale nie jest to proste. Mam strasznie złe nastroje. Wole siedzieć za krzakami:;-)
zrobiłam właśnie sukienkę dla małej na szydełku.Zobacz załącznik 457307.
Dodam że szydełkuje od 12 tygodni. Od kiedy leżę.
Buziaczki dla was.
ja tez jutro se farbke na włosy położe, jak zwykle czarną:-) bom siwa!!! siwek na siwku.... a przecież nie jestem jeszcze taka stara nie?;-)
Joaś modlitwa powinna ukoić Twoje złe samopoczucie... nie wiedziałaś i tyle... a modlitwe Tatus napewno usłyszy! trzymaj się Kochana..
Katrina dzięki
Pawimi mój Tom mówi ,że On nie ma 40 lat tylko teraz cały czas bedzie mówił 39 i pół taki film u nas był i miał taki tytuł a bohater 40-lubiłam go oglądać..
Iwet nadal &&&&&&&&&&!! i pwenie,że pomożemy Hanie zajść w ciążę..
ja co prawda zepsuta jestem bo wszystkie zrzekły się łatwości zachodzenia w ciążę na moją korzyść a i tak się nie udaje..ale dobrym słowem zawsze służę..
Joaś -przytulić????
Ewuniaf-w te pędy do tablicy-tęsknię okrutnię i wypatruję Cię każdego dnia!!!!
BEDII no to szalej na zakupachi zdrówka dla Dominika..
Liza byłaś w bibliotece??
smacznej kawki i miłego dnia-u nas słonko
witajcie
Dziś minęły 4 latka, jak rozpakowałam swój brzuszek poprzednim razem, kurcze jak to szybko zleciało... imprezkę mała ma w sobotę.
Miłego dnia wszystkim życzę.
Odpowiadam na szybko. Jest obowiązek przedszkolny dla pięciolatkówwitajcie mamuśki dawno mnie tytaj nie było mam do was pytanie
Czy pięciolatki muszą iść do przeczkola czy już to nie jest przymusowe
mamo a ty masz 17 tys. postów!!!!!!!!!
witajcie mamuśki dawno mnie tytaj nie było mam do was pytanie
Czy pięciolatki muszą iść do przeczkola czy już to nie jest przymusowe