Weroniczka
Klub grudniówek'07
Lizka a możesz podać ten tajemny sekret sosu? Bo mój mąż jest wielbicielem i zawsze na Świątecznym stole jest obowiązkowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lizka a możesz podać ten tajemny sekret sosu? Bo mój mąż jest wielbicielem i zawsze na Świątecznym stole jest obowiązkowy.
dokladnie, prosze o podanie to chetnie skorzystam, inne przepisiki tez. To ma byc bardziej elegancki bufet wiec raczej nie grill chociaz same potrawy z pewnoscia mozna ugrillowac i podac juz gotowe na ustrojonym bufecie.
Mama05 Wiec pisze od nowa..jestem z polski a dokładniej Katowickie:-).
Dzidzia trzecia miała byc po 30-stce ale najpierw odkładałam bo nowa praca ,a jak sie zaczelismy starac to nie umiałam zaskoczyc po drodze ciaza obumarła i tak z 30-stki zrobiło sie 36 l prawie nie wiadomo kiedy.
Całe lato z brzuszkiem bede sie kulac bo termin mam na 15 wrzesnia choc jakos tak mam przeczucie ze sierpien to bedzie ....nie wiem czemu.
Mama05 widze ze pieska masz na suwaczku ... w naszej rodzinie w lipcu pojawiła sie suczka labladorka Cendy :-)