mama05
prrrryy szaaaalona :))
Joaś ,Joaś ja zaciskam &&&&&&....daj znać bo nogami przebieram ))
Fasolka ładny wierszyk-sliczna dzidzia
jakie imiona wybraliscie ??
i w ogóle skąd do nas piszesz??
Polska czy zagramanica??
a ja byłam dziś w Superfarmie zapytac o zastrzyki na owu
otóż:
Pregnyl kosztuje 60zł -jest domięśniowy więc trzeba od gina skierowanie na zastrzyk..
Ovitrelle kosztuje............189zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! i to jest ampułkostrzykawka i można samemu podskórnie.
zrobiłam
połozyłam się kobiecie na lade i pytam z czego wynika ta różnica?????????????
powiedziała,że przeliczy mi dawkę bo są podane w różnych dawkach-jutro mam zadzwonić i poda mi w którym leku jaka dawka bo qrwa czymś się różnią skoro taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w tym wypadku nie wiem czy podejnmę się zakupu tego zastrzyku bo to jest masakryczna cena!!!!
Liza dzięki ,ale tu się chyba pomóc nie da....cana zastrzyku mnie powaliła!!!
nawet mnie nie stać na owulację:--(Boże jakie to smutne...
Fasolka ładny wierszyk-sliczna dzidzia
jakie imiona wybraliscie ??
i w ogóle skąd do nas piszesz??
Polska czy zagramanica??
a ja byłam dziś w Superfarmie zapytac o zastrzyki na owu
otóż:
Pregnyl kosztuje 60zł -jest domięśniowy więc trzeba od gina skierowanie na zastrzyk..
Ovitrelle kosztuje............189zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! i to jest ampułkostrzykawka i można samemu podskórnie.
zrobiłam
połozyłam się kobiecie na lade i pytam z czego wynika ta różnica?????????????
powiedziała,że przeliczy mi dawkę bo są podane w różnych dawkach-jutro mam zadzwonić i poda mi w którym leku jaka dawka bo qrwa czymś się różnią skoro taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w tym wypadku nie wiem czy podejnmę się zakupu tego zastrzyku bo to jest masakryczna cena!!!!
Liza dzięki ,ale tu się chyba pomóc nie da....cana zastrzyku mnie powaliła!!!
nawet mnie nie stać na owulację:--(Boże jakie to smutne...