reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej
Weroniczka smutne strasznie z dziadziusiem... :-( Moze tato zrozumie niedlugo ze dziadzius chce odejsc.... :*
fasolka super psiaczek :-)
mama05 zdrówka!
Ja tez kaszlę ehhh ta pogoda do dupy ;/
Grzmoty? u nas w nocy snieg padał i rano bylo troszke biało :eek: a potem po 7 deszcz lunoł :dry:

reklama
Hej mamunie.

Liza dzięki za przepis. Ja robię bardziej bogato sos bo jeszcze daję jajko na twardo i szczypiorek a zamiast śmietany jogurt grecki. Śmietany w ogóle nie używam :-/

mamusiu smacznej kawki i drożdżówki i ploteczek z koleżanką ;-)

Fasolka może uda mi sie wstawić fotki Bono...
na jednym sie uśmiecha całą buźką:rofl2:
na drugim się byczy:rofl2:

Liza -dzięki ..mam nadzieje,że z gardłem się nie rozkręci bo znów stracę głos:baffled:

Weroniczka dzięki...pączuszek zjedzone,pogadałyśmy...teraz biorę się za porządki domowe...

Załączniki

• Zdjęcie1524.jpg
    Zdjęcie1524.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 58
  • Zdjęcie1589.jpg
    Zdjęcie1589.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 81
dzieki za przywitanie

ja to tak wyjątkowo w domku o tej porze ale synek choruje mi już 2. tydzień i przed świętami do przedszkola raczej nie pojdzie...

weroniczka - współczuję z powodu dziadka - wiek sprawia ze pomału trzeba się oswajać z myślą - jest coś takiego jak osoba odchodząca wykorzystuje tzw. okienko - czyli wykorzystuje okazję gdy bliskich nie ma w pobliżu i wtedy spokojnie umiera----moja babcia ma prawie 80 lat i już są małe obawy bo marnieje w oczach - ale widze ze dziadzio ładnie życie przeżył - siły życzę :tak:

fasolka, mama - jak tak ładnie piszecie o pupilach i to słodkie zdjęcie - to az by się chciało - ale to byłby kolejny obowiązek dla mnie - a za to ja dziękuję ---mam co robić;-)

joaś - i jak tam - @ przylazła - widze ze Ty wspaniałą gromadkę masz:-)
pawimi, liza - pozdrawiam

dziecia jednego do szkoły wyprawiam i jeden na pokładzie zostaje

u nas zimno ---bryyyy- nawet w domu bo ogrzewanie wyłączyliśmy - ale jak m wróci to w kominie napali

a propos drożdzoweczek - siedzenie w domu sprzyja mojemu łasuszeniu - chodze i wmiatam co mi się na oczka rzuci......

no i zdrówka chorowitkom

ja kaszlę od....grudnia....ostatnio nawet prześwietlenie płuc sobie robiłam ale niby oki..niby - bo ja widze jakieś kropki- takie punkty zbite - ale w interpretacji nic o tym nie było więc może norma...

mamo - super bono!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Hana, witaj!
Weroniczka, kochana moja, myślę, ze już czas na dziadzia i on odchodzi... Mój Tatuś pożegnał się z nami i odszedł... Wiem, ze cieżko chorował, dużo osób mi miało za złe, ale ja w pewnym momencie modliłam się już o ulgę w cierpieniu i śmierć. Może nieludzkie ale nie mogłam patrzeć jak Go rozszarpuje ból... 94 lata to wiek jakiego można pozazdrościć. Mój Tato miał 67 lat... Tak mało...

Dziewczyny, fajne macie psiaki. Obiecałam dzieciom, ze jak w ciąży nie będę, to dostaną jakieś małe zwierze. Niestety nie będzie to pies póki co.
Bohaterka dnia @ nie pokazała się jeszcze, w sumie do wieczora ma czas ;-)
Przepraszam - Arti mnie wzywa, skupczyło się dziecko moje kochane:baffled::baffled::baffled:

Sempe, pytałaś ile razy mam panią do pomocy. Otóż to zależy. Miałam 2 razy w tygodniu po 10 godzin. Dlatego, ze dochodziła rola pilnowania dziecka. Teraz różnie. Jest kiedy potrzebuję jej pomocy. Coraz więcej robię sama w domu, ale Arti jest absorbujacy już baaaardzo - rozwala w domu co może, więc posprzątanie z nim jednocześnie już jest niemożliwe. Oj, to tak po skrócie. A tak wogóle to zaczynałam korzystając z pomocy w domu - 1 raz w tygodniu - piątek lub czwartek na ogarnięcie całego domu jednego dnia. Żeby było czysto po kątach :-D

Ostatnia edycja:
Mama bo ty pewnie nie miałaś owulacji w tym cyklu. Moze ci nie pęka jajeczko, albo te niby jajeczka to były te torbiele. Bardziej stawiam ze u ciebie jest to krwawienie miedzy cykliczne. Ale moge sie mylić. ;-) Jeśli torbiele ci sie wyleczyły to ten cykl powinien być juz normalny.

Joaś -też mam takie wrażenie.....

Azile cześc kochana..no to jest @ bo dostałam po 26dniach od ostatniej małpy...
tyle ,że tamta trwała 2,5 dnia a teraz to jakas kpina a nie @:szok:
w środę mam ginkę to zrobi usg i powie co i jak..

info dnia:):):)
3 tyg.temu rozliczalismy pita i dzis wpłynęła pięka kwote na konto:)
rozliczenie poszło przez internet wiec polecam tym sposobem;)
normalnie czekaliśmy 3 m-ce a teraz 3 tygodnie ;)

reklama
Mamo, a jaki masz termometr do mierzenia tempki? Bardzo jestem ciekawa ;-)
I gratuluję zwrotu kaski!!!! Szczególnie przed świętami się przyda
A ja dzisiaj okna myję :-)

Do góry