Czyli trafiłam w odpowiednie miejsce.Przyznam wam sie ze boje sie troche ze juz nie pamietam jak z dzidzia sie obchodzic i nocnego wstawania ,dawno temu czyli12 lat temu dzidzie mała miałam, a latka swoje mam choc ponoc tego sie nie zapomina.Ale jak to moja kolezanka mi powiedziała [została mama pierwszy raz w wieku 40 l] albo odmłodnieje albo zwarjuje
reklama
ja mam 10 lat roznicy miedzy najstarszym i srednim...fakt, nie tylko odmlodnialam ale tez i zwariowalam wiec i taka opcja istnieje. Jesli chodzi o wstawanie i pieluchy...to jakos samo przychodzi i wtedy czlowiek sie wcale nie zastanawia. Sprawa naturalna a my kobiety mamy ta zdolnosc do dostosowania sie do kazdych warunkow. Bedzie dobrze, mysle ze nie masz sie o co zamartwiac a kobietki na tym watku sa cudowne i z pewnoscia chetnie beda sluzyc wsparciem.
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
U nas od niedzieli jest lato, więc prawie cały czas spędzamy na dworze (bo nie wiadomo jak długo to potrwa), a potem padam..
Dzisiaj miałam drugie USG, wszystko u nas w porządku, maluch juz jest ułożony prawidłowo do wyjścia (juz od 2 tyg.), ogólnie SUPER, bo uwielbiam słońce i ciepełko, oby jak najdłużej tak zostało.
fasolka - witaj, dasz radę, ja tez się bałam jak miała sie urodzić Alinka, bo mam różnicę 18 lat i co???? i za 2 mies. będzie następny maluszek.
I tez wszystkie dzieci planowane.
Właśnie się dowiedziałam w sobotę, ze znowu będę ciocią - może to maleństwo nie było zaplanowane, ale i tak juz wszyscy na nie czekają.
U nas od niedzieli jest lato, więc prawie cały czas spędzamy na dworze (bo nie wiadomo jak długo to potrwa), a potem padam..
Dzisiaj miałam drugie USG, wszystko u nas w porządku, maluch juz jest ułożony prawidłowo do wyjścia (juz od 2 tyg.), ogólnie SUPER, bo uwielbiam słońce i ciepełko, oby jak najdłużej tak zostało.
fasolka - witaj, dasz radę, ja tez się bałam jak miała sie urodzić Alinka, bo mam różnicę 18 lat i co???? i za 2 mies. będzie następny maluszek.
I tez wszystkie dzieci planowane.
Właśnie się dowiedziałam w sobotę, ze znowu będę ciocią - może to maleństwo nie było zaplanowane, ale i tak juz wszyscy na nie czekają.
witam sie po długiej nieobecności i nastawiam tyłka - możecie lać ile wlezie....sorry
U nas kanał jakiś nieprzerwany - mama ma mieć operacje w maju, tata siedzi w domu bez środków do życia , a ja sama mam długi...Patrysiek znowu coś załapał i smarczy. Na wielkanoc go chrzcimy - nareszcie!!!!!!!!!! Vanessa miała zebranie w szkole - jak zwykle się nasłuchałam - ochów i achów - nuda....Dominik został gwiazdą tygodnia w przedszkolu i oficjalnie zaczął ferie świąteczne. Ja się udzielam towarzysko w kościele i chcę zobaczyć co to są gorzkie żale i rekolekcje - jestem ochrzczona 4 lata i nigdy nie byłam....
Izulka, wiesieńka ??????????????
mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby torbiele poszły won
weroniczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za pracę męża
pawimi wyślij troszkę słonka - i przyjemności z chłopakami na feriach
sempe - jak sytuacja?
ciężarówki nasze kochane nogi zaciskać i dotrwamy z wami razem do końca
całuję ;-*
U nas kanał jakiś nieprzerwany - mama ma mieć operacje w maju, tata siedzi w domu bez środków do życia , a ja sama mam długi...Patrysiek znowu coś załapał i smarczy. Na wielkanoc go chrzcimy - nareszcie!!!!!!!!!! Vanessa miała zebranie w szkole - jak zwykle się nasłuchałam - ochów i achów - nuda....Dominik został gwiazdą tygodnia w przedszkolu i oficjalnie zaczął ferie świąteczne. Ja się udzielam towarzysko w kościele i chcę zobaczyć co to są gorzkie żale i rekolekcje - jestem ochrzczona 4 lata i nigdy nie byłam....
Izulka, wiesieńka ??????????????
mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby torbiele poszły won
weroniczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za pracę męża
pawimi wyślij troszkę słonka - i przyjemności z chłopakami na feriach
sempe - jak sytuacja?
ciężarówki nasze kochane nogi zaciskać i dotrwamy z wami razem do końca
całuję ;-*
Liza
Fanka BB :)
Hej porannie
Ja tez zdjecia Joas nie widziałam ;-) czekamy :-)
fasolka witaj :-) ja coprawda mlodsza od Ciebie i dzieciaczki mam w mniejszym odstepie ale dasz rade, ja po 3 latach myslalam ze zapomnialam jak to jest z maluszkiem ale to samo przychodzi :-)
pawimi dobrze piszesz, ja trafiajac na ten watek myslalam ze troje dzieci to duzo, a tutaj są mamusie i z 4 i z 5 ;-) podziwiam :-)
a ja kaszle ehhh... jak nie dzieci to ja, choc lepszy kaszel od kataru ;P
Dzis ma padac, kolejny dzien w domu, bo mlody i tak na antybiotyku a wieje tak ze szok...
Ja tez zdjecia Joas nie widziałam ;-) czekamy :-)
fasolka witaj :-) ja coprawda mlodsza od Ciebie i dzieciaczki mam w mniejszym odstepie ale dasz rade, ja po 3 latach myslalam ze zapomnialam jak to jest z maluszkiem ale to samo przychodzi :-)
pawimi dobrze piszesz, ja trafiajac na ten watek myslalam ze troje dzieci to duzo, a tutaj są mamusie i z 4 i z 5 ;-) podziwiam :-)
a ja kaszle ehhh... jak nie dzieci to ja, choc lepszy kaszel od kataru ;P
Dzis ma padac, kolejny dzien w domu, bo mlody i tak na antybiotyku a wieje tak ze szok...
Dziekuje za miłe przyjecie :-).Ja narazie w strachu zyje pierwsze 3 miesiace ciazy czy nie bedzie powtorki z zeszłego roku [obumarła ciaza w 14 tyg],a teraz zamartwiam sie czy zdrowa dzidzia bedzie,nie wiem kto w brzuszku siedzina połowkowym sie ujawni moze płec.A kiedy zaszłam w ciaze maz stracił prace ogólnie polka galopka do tego w domu dwa szalejace hormony czyli moje dzieciaki które jak bardzo kocham tak bardzo czasami mam ochote udusic i ja zniennosc nastroju szybsza od zmian pogody;-) .Tak teraz sobie pomyslałam biedny ten moj chłop ;-).
Pogoda za oknem do bani wieje masakrycznie
Pogoda za oknem do bani wieje masakrycznie
mama05
prrrryy szaaaalona :))
przywitam sie i ja
Fasolka rozkładaj kocyk na wątku
gratki ciąży-bedzie dobrze
Bedii-witaj marnotrawna
nie będę lać-podaję kubek gorącego kakao...odsapnij kochana
zdrówka dla Partyczka
Liza,Pawimi-powitać
z Wisieńką rozmawiałam-jest taka zalatana ,że nie ma na nic czasu,w pracy bardzo źle-mobing ..więc walczy..mam nadzieję,że wleci do nas..
JOAŚ poprosimy fotki
u mnie @ taka masakradziś mam 2gi dzień a to ledwo leciniedługo będę miała @ pół dniai jak ja mam zajść w ciążę!!
miłego dnia babeczki
Fasolka rozkładaj kocyk na wątku
gratki ciąży-bedzie dobrze
Bedii-witaj marnotrawna
nie będę lać-podaję kubek gorącego kakao...odsapnij kochana
zdrówka dla Partyczka
Liza,Pawimi-powitać
z Wisieńką rozmawiałam-jest taka zalatana ,że nie ma na nic czasu,w pracy bardzo źle-mobing ..więc walczy..mam nadzieję,że wleci do nas..
JOAŚ poprosimy fotki
u mnie @ taka masakradziś mam 2gi dzień a to ledwo leciniedługo będę miała @ pół dniai jak ja mam zajść w ciążę!!
miłego dnia babeczki
Liza
Fasolka bedzie dobrze... ;-) no ponoc dzieciaki majac 14 lat to naprawde nerwów kosztuje wychowanie... moj brat ma córke 14latke...
mama kurcze to faktycznie słabo jak tak @ krótko trwa... ja teraz po odstwieniu tabsów mam taka jak zawsze czyli 3 dni z czego pierwszy i drugi najgosrzy ;/ chcialabym jakos pomoc kurcze Ci, juz tyle sie staracie ehhhh... :*
Wisienka bidula, niech zwolni
Ehhh cos na obiad trzeba wymyslec, milego dzionka :-)
mama kurcze to faktycznie słabo jak tak @ krótko trwa... ja teraz po odstwieniu tabsów mam taka jak zawsze czyli 3 dni z czego pierwszy i drugi najgosrzy ;/ chcialabym jakos pomoc kurcze Ci, juz tyle sie staracie ehhhh... :*
Wisienka bidula, niech zwolni
Ehhh cos na obiad trzeba wymyslec, milego dzionka :-)
reklama
Jotemka
hej!
Fasolka, witaj, rozgość się... Póki co najwięcej to 5 dzieci na tym wątku, ale kto wie, kiedy to się zmieni?;-);-);-)
Laseczki, nie wiem kiedy zamieszczę fotkę. Z komórasa nie umiem
Mam dwójkę dzieci w domu, ale nie wiem gdzie się ruszyć: myje lodówkę, szlifuje szuflady od komody - czeka ją metamorfoza, gotuje obiad. I kurka wsio naraz....
Mamo, a u mnie się wyjaśni lada dzień, @ będzie czy też nie... Chyba jednak tak (po cichutko - "oby"), ale któż to wie? Sam Bóg...
Miłego dnia laseczki, uciekam do roboty
Fasolka, witaj, rozgość się... Póki co najwięcej to 5 dzieci na tym wątku, ale kto wie, kiedy to się zmieni?;-);-);-)
Laseczki, nie wiem kiedy zamieszczę fotkę. Z komórasa nie umiem
Mam dwójkę dzieci w domu, ale nie wiem gdzie się ruszyć: myje lodówkę, szlifuje szuflady od komody - czeka ją metamorfoza, gotuje obiad. I kurka wsio naraz....
Mamo, a u mnie się wyjaśni lada dzień, @ będzie czy też nie... Chyba jednak tak (po cichutko - "oby"), ale któż to wie? Sam Bóg...
Miłego dnia laseczki, uciekam do roboty