reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Czyli trafiłam w odpowiednie miejsce:-D.Przyznam wam sie ze boje sie troche ze juz nie pamietam jak z dzidzia sie obchodzic i nocnego wstawania ,dawno temu czyli12 lat temu dzidzie mała miałam, a latka swoje mam choc ponoc tego sie nie zapomina:-p.Ale jak to moja kolezanka mi powiedziała [została mama pierwszy raz w wieku 40 l] albo odmłodnieje albo zwarjuje :-D

reklama
ja mam 10 lat roznicy miedzy najstarszym i srednim...fakt, nie tylko odmlodnialam ale tez i zwariowalam:szok: wiec i taka opcja istnieje. Jesli chodzi o wstawanie i pieluchy...to jakos samo przychodzi i wtedy czlowiek sie wcale nie zastanawia. Sprawa naturalna a my kobiety mamy ta zdolnosc do dostosowania sie do kazdych warunkow. Bedzie dobrze, mysle ze nie masz sie o co zamartwiac a kobietki na tym watku sa cudowne i z pewnoscia chetnie beda sluzyc wsparciem.

witajcie

U nas od niedzieli jest lato, więc prawie cały czas spędzamy na dworze (bo nie wiadomo jak długo to potrwa), a potem padam..
Dzisiaj miałam drugie USG, wszystko u nas w porządku, maluch juz jest ułożony prawidłowo do wyjścia (juz od 2 tyg.), ogólnie SUPER, bo uwielbiam słońce i ciepełko, oby jak najdłużej tak zostało.

fasolka - witaj, dasz radę, ja tez się bałam jak miała sie urodzić Alinka, bo mam różnicę 18 lat i co???? i za 2 mies. będzie następny maluszek.
I tez wszystkie dzieci planowane.

Właśnie się dowiedziałam w sobotę, ze znowu będę ciocią - może to maleństwo nie było zaplanowane, ale i tak juz wszyscy na nie czekają.

witam sie po długiej nieobecności i nastawiam tyłka - możecie lać ile wlezie....sorry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas kanał jakiś nieprzerwany - mama ma mieć operacje w maju, tata siedzi w domu bez środków do życia , a ja sama mam długi...Patrysiek znowu coś załapał i smarczy. Na wielkanoc go chrzcimy - nareszcie!!!!!!!!!! Vanessa miała zebranie w szkole - jak zwykle się nasłuchałam:dry: - ochów i achów - nuda....Dominik został gwiazdą tygodnia w przedszkolu i oficjalnie zaczął ferie świąteczne. Ja się udzielam towarzysko w kościele i chcę zobaczyć co to są gorzkie żale i rekolekcje - jestem ochrzczona 4 lata i nigdy nie byłam....

Izulka, wiesieńka ??????????????

mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby torbiele poszły won

weroniczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za pracę męża

pawimi wyślij troszkę słonka - i przyjemności z chłopakami na feriach

sempe - jak sytuacja?

ciężarówki nasze kochane nogi zaciskać i dotrwamy z wami razem do końca

całuję ;-*

Hej porannie
Ja tez zdjecia Joas nie widziałam ;-) czekamy :-)
fasolka witaj :-) ja coprawda mlodsza od Ciebie i dzieciaczki mam w mniejszym odstepie ale dasz rade, ja po 3 latach myslalam ze zapomnialam jak to jest z maluszkiem ale to samo przychodzi :tak: :-)
pawimi dobrze piszesz, ja trafiajac na ten watek myslalam ze troje dzieci to duzo, a tutaj są mamusie i z 4 i z 5 ;-) podziwiam :-)

a ja kaszle ehhh... jak nie dzieci to ja, choc lepszy kaszel od kataru :dry: ;P
Dzis ma padac, kolejny dzien w domu, bo mlody i tak na antybiotyku a wieje tak ze szok... :no:

Dziekuje za miłe przyjecie :-).Ja narazie w strachu zyje pierwsze 3 miesiace ciazy czy nie bedzie powtorki z zeszłego roku [obumarła ciaza w 14 tyg],a teraz zamartwiam sie czy zdrowa dzidzia bedzie,nie wiem kto w brzuszku siedzi:-pna połowkowym sie ujawni moze płec.A kiedy zaszłam w ciaze maz stracił prace :crazy: ogólnie polka galopka do tego w domu dwa szalejace hormony czyli moje dzieciaki które jak bardzo kocham tak bardzo czasami mam ochote udusic:-p i ja zniennosc nastroju szybsza od zmian pogody;-) .Tak teraz sobie pomyslałam biedny ten moj chłop ;-).

Pogoda za oknem do bani wieje masakrycznie :szok:

przywitam sie i ja :tak:

Fasolka rozkładaj kocyk na wątku :)
gratki ciąży-bedzie dobrze;)

Bedii-witaj marnotrawna:-D
nie będę lać-podaję kubek gorącego kakao...odsapnij kochana ;)
zdrówka dla Partyczka:tak:

Liza,Pawimi-powitać

z Wisieńką rozmawiałam-jest taka zalatana ,że nie ma na nic czasu,w pracy bardzo źle-mobing ..więc walczy..mam nadzieję,że wleci do nas..

JOAŚ poprosimy fotki:tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie @ taka masakra:baffled:dziś mam 2gi dzień a to ledwo leci:eek:niedługo będę miała @ pół dnia:confused2:i jak ja mam zajść w ciążę!!

miłego dnia babeczki ;)

Fasolka bedzie dobrze... ;-) no ponoc dzieciaki majac 14 lat to naprawde nerwów kosztuje wychowanie... moj brat ma córke 14latke... :happy:
mama kurcze to faktycznie słabo jak tak @ krótko trwa... ja teraz po odstwieniu tabsów mam taka jak zawsze czyli 3 dni z czego pierwszy i drugi najgosrzy ;/ chcialabym jakos pomoc kurcze Ci, juz tyle sie staracie ehhhh... :*
Wisienka bidula, niech zwolni :-p

Ehhh cos na obiad trzeba wymyslec, milego dzionka :-)

2012-03-08 10;33;26.jpg
Pod moim sercem,inne bije serce...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane.
Pod moim sercem małe rączki dziecka,
cichutko pukają do mojego serca.
Myślę,sobie wtedy: może być wspanialej?
Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

reklama
hej!
Fasolka, witaj, rozgość się... Póki co najwięcej to 5 dzieci na tym wątku, ale kto wie, kiedy to się zmieni?:-D:-D:-D;-);-);-)
Laseczki, nie wiem kiedy zamieszczę fotkę. Z komórasa nie umiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mam dwójkę dzieci w domu, ale nie wiem gdzie się ruszyć: myje lodówkę, szlifuje szuflady od komody - czeka ją metamorfoza, gotuje obiad. I kurka wsio naraz....
Mamo, a u mnie się wyjaśni lada dzień, @ będzie czy też nie... Chyba jednak tak (po cichutko - "oby"), ale któż to wie? Sam Bóg...

Miłego dnia laseczki, uciekam do roboty

Do góry