reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam słoneczka
Stjarna dzięki za komplementa
mówisz ,że na L wybieracie imię dla Córy)
czekamy na wieści po wizycie ..
Azile witaj kochana..życzę siły do dzisiejszej walki z cukrzycą-nie daj się
Weroniczka??????????????????
Anna S???????????????????
Maureen???????????????????
Cokies?????????????????
Izulka?????????????????????
tęskni mi się za Wami:-(
Joaś -pięknie wygladałaś -nie gadaj
wiadomo,że zawsze chciało by się mniej ,ale świetnie wyglądasz kochana moja siostro)
Liza-po śniadanku??
Pawimi-Ty pewnie grillujesz??
miłego for all-ja już po sniadanku,Domi w przedszkolu,byłam też w Starostwie po dowód do auta...
Stjarna dzięki za komplementa
mówisz ,że na L wybieracie imię dla Córy)
czekamy na wieści po wizycie ..
Azile witaj kochana..życzę siły do dzisiejszej walki z cukrzycą-nie daj się
Weroniczka??????????????????
Anna S???????????????????
Maureen???????????????????
Cokies?????????????????
Izulka?????????????????????
tęskni mi się za Wami:-(
Joaś -pięknie wygladałaś -nie gadaj
wiadomo,że zawsze chciało by się mniej ,ale świetnie wyglądasz kochana moja siostro)
Liza-po śniadanku??
Pawimi-Ty pewnie grillujesz??
miłego for all-ja już po sniadanku,Domi w przedszkolu,byłam też w Starostwie po dowód do auta...
Jotemka
Fanka BB :)
Dziewczyny: mały potrafi dużo. Na dobry humorek http://jaramsie.pl/2mn4e8n_cjhf57?utm_source=gg&utm_medium=main
azile29
Czerwcowa mama'08
Witajcie!!
Ach kasa, jej nigdy dość. Ale ja doświadczam wielkiej życzliwości wspaniałych osób w tej kwestii.
Bez pomocy innych było by mi finansowo strasznie trudno. Ale dziękuje Bogu za osoby które mnie wspierają.
Z tego wątku tez są 2 kobietki które maja dla mnie otwarte serce Sa bardzo bezinteresowne. Dziękuje wam
Ach kasa, jej nigdy dość. Ale ja doświadczam wielkiej życzliwości wspaniałych osób w tej kwestii.
Bez pomocy innych było by mi finansowo strasznie trudno. Ale dziękuje Bogu za osoby które mnie wspierają.
Z tego wątku tez są 2 kobietki które maja dla mnie otwarte serce Sa bardzo bezinteresowne. Dziękuje wam
mama05
Joaś -no humorro poprawiony-ale wymiata )
Azile-cudnie jest mieć w kimś wsparcie
miłego dnia Ci zyczę .
Azile-cudnie jest mieć w kimś wsparcie
miłego dnia Ci zyczę .
azile29
Czerwcowa mama'08
Mamo dzięki za ten miły dzień. Ostatnio jestem bardzo pracowita.
Skurcze mnie opuściły. Dacie wiarę. Ostatnie miałam tydzień temu.
Dbam o siebie odpoczywam , ale i też więcej robie w domku.
Zasada jest taka jak tylko poczuje zmęczenie kład się i leże.
Do tego dziś słonko śliczne. Ciepło, mam otwarty balkon.
Ach życie jak ja je kocham!!!!!!!!, chyba to wiosna tak na mnie działa.
Skurcze mnie opuściły. Dacie wiarę. Ostatnie miałam tydzień temu.
Dbam o siebie odpoczywam , ale i też więcej robie w domku.
Zasada jest taka jak tylko poczuje zmęczenie kład się i leże.
Do tego dziś słonko śliczne. Ciepło, mam otwarty balkon.
Ach życie jak ja je kocham!!!!!!!!, chyba to wiosna tak na mnie działa.
mama05
tak trzymać AZILE )))
azile29
Czerwcowa mama'08
Wiecie dziś gotowanie u mnie na całego. Bo wiadomo jaj jem co innego niż rodzina.
Zupę już mam . Sos to kotletów ziemniaczanych też. Kotlety przygotowane tylko po smarze i dla mnie rybka pieczona sie juz szykuje do pieczenia.
A wiecie że ja tylko czekam kiedy urodzę i zacznę jeść swoje kochane węglowodany w normalnych porcjach;-)
Zupę już mam . Sos to kotletów ziemniaczanych też. Kotlety przygotowane tylko po smarze i dla mnie rybka pieczona sie juz szykuje do pieczenia.
A wiecie że ja tylko czekam kiedy urodzę i zacznę jeść swoje kochane węglowodany w normalnych porcjach;-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
jestem i ja!
wpadlam na chwilke na kompa sprawdzic nasze finanse, wiec i na BB musialam zagladnac. staram sie nie chodzic na pietro zeby balaganu nie widziec bo mnie korci, ale nic potem posprzatam...po porodzie...no wtedy to bede miala full czasu ;-)
Jesli chodzi o posiadanie wiecej dzieci to dla mnie przede wszystkim wazne by bylo aby miec stabilna sytuacje z praca bo wtedy i kasa stala. Ludzie nie decyduja sie przede wszystkim z wygody. Ale ja jak i my wszystkie tutaj wielodzietne sercem wiec reszta motywow jest bez znaczenia.
Pozdrawiam!
wpadlam na chwilke na kompa sprawdzic nasze finanse, wiec i na BB musialam zagladnac. staram sie nie chodzic na pietro zeby balaganu nie widziec bo mnie korci, ale nic potem posprzatam...po porodzie...no wtedy to bede miala full czasu ;-)
Jesli chodzi o posiadanie wiecej dzieci to dla mnie przede wszystkim wazne by bylo aby miec stabilna sytuacje z praca bo wtedy i kasa stala. Ludzie nie decyduja sie przede wszystkim z wygody. Ale ja jak i my wszystkie tutaj wielodzietne sercem wiec reszta motywow jest bez znaczenia.
Pozdrawiam!
reklama
majqa1
mama 2+2 :-)
Hej
Uważam, że małżeństwa decydują się najczęściej na dwójkę dzieci bo taki stereotyp jest w Polsce promowany już od kilku lat. Zwróćcie uwagę chociażby na reklamy - tam jest zawsze model 2 + 2 i na dodatek zawsze dzieci to chłopczyk i dziewczynka. Drugi poważny powód to kasa i znikoma wręcz żadna pomoc naszego kochanego Państwa ... ehh. Takiej polityki prorodzinnej jaką prowadzi nasz rząd nie prowadzi już chyba nikt. Szok i brak słów po prostu ...
joaś - żałuję nie widziałam :-( a link od azile u mnie nie działa ( ale poszukam może na youtube coś jest ;-)
Marusiowi wyszła dwójeczka z góry. marudny jest ale nie tak jak przy jedynkach. I tfu tfu budzi się raz do jedzenia między 1 a 2. )) Więc nawet chodzę wyspana.
Uważam, że małżeństwa decydują się najczęściej na dwójkę dzieci bo taki stereotyp jest w Polsce promowany już od kilku lat. Zwróćcie uwagę chociażby na reklamy - tam jest zawsze model 2 + 2 i na dodatek zawsze dzieci to chłopczyk i dziewczynka. Drugi poważny powód to kasa i znikoma wręcz żadna pomoc naszego kochanego Państwa ... ehh. Takiej polityki prorodzinnej jaką prowadzi nasz rząd nie prowadzi już chyba nikt. Szok i brak słów po prostu ...
joaś - żałuję nie widziałam :-( a link od azile u mnie nie działa ( ale poszukam może na youtube coś jest ;-)
Marusiowi wyszła dwójeczka z góry. marudny jest ale nie tak jak przy jedynkach. I tfu tfu budzi się raz do jedzenia między 1 a 2. )) Więc nawet chodzę wyspana.