reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam słoneczka :)

Stjarna dzięki za komplementa ;)
mówisz ,że na L wybieracie imię dla Córy:))
czekamy na wieści po wizycie ..

Azile witaj kochana..życzę siły do dzisiejszej walki z cukrzycą-nie daj się :)

Weroniczka??????????????????
Anna S???????????????????
Maureen???????????????????
Cokies?????????????????
Izulka?????????????????????

tęskni mi się za Wami:-(

Joaś -pięknie wygladałaś -nie gadaj:-p
wiadomo,że zawsze chciało by się mniej ,ale świetnie wyglądasz kochana moja siostro:))

Liza-po śniadanku??

Pawimi-Ty pewnie grillujesz??:-D

miłego for all-ja już po sniadanku,Domi w przedszkolu,byłam też w Starostwie po dowód do auta...

Witajcie!!
Ach kasa, jej nigdy dość. Ale ja doświadczam wielkiej życzliwości wspaniałych osób w tej kwestii.
Bez pomocy innych było by mi finansowo strasznie trudno. Ale dziękuje Bogu za osoby które mnie wspierają.
Z tego wątku tez są 2 kobietki które maja dla mnie otwarte serce:) Sa bardzo bezinteresowne. Dziękuje wam:)

Mamo dzięki za ten miły dzień. Ostatnio jestem bardzo pracowita.
Skurcze mnie opuściły. Dacie wiarę. Ostatnie miałam tydzień temu:).
Dbam o siebie odpoczywam , ale i też więcej robie w domku.
Zasada jest taka jak tylko poczuje zmęczenie kład się i leże.
Do tego dziś słonko śliczne. Ciepło, mam otwarty balkon.
Ach życie jak ja je kocham:)!!!!!!!!:-D:-D:-D, chyba to wiosna tak na mnie działa.

Wiecie dziś gotowanie u mnie na całego. Bo wiadomo jaj jem co innego niż rodzina.
Zupę już mam . Sos to kotletów ziemniaczanych też. Kotlety przygotowane tylko po smarze i dla mnie rybka pieczona sie juz szykuje do pieczenia:).
A wiecie że ja tylko czekam kiedy urodzę i zacznę jeść swoje kochane węglowodany w normalnych porcjach;-):tak:

jestem i ja!
wpadlam na chwilke na kompa sprawdzic nasze finanse, wiec i na BB musialam zagladnac. staram sie nie chodzic na pietro zeby balaganu nie widziec bo mnie korci, ale nic potem posprzatam...po porodzie...no wtedy to bede miala full czasu ;-) :-D

Jesli chodzi o posiadanie wiecej dzieci to dla mnie przede wszystkim wazne by bylo aby miec stabilna sytuacje z praca bo wtedy i kasa stala. Ludzie nie decyduja sie przede wszystkim z wygody. Ale ja jak i my wszystkie tutaj wielodzietne sercem wiec reszta motywow jest bez znaczenia.

Pozdrawiam!

reklama
Hej :)

Uważam, że małżeństwa decydują się najczęściej na dwójkę dzieci bo taki stereotyp jest w Polsce promowany już od kilku lat. Zwróćcie uwagę chociażby na reklamy - tam jest zawsze model 2 + 2 i na dodatek zawsze dzieci to chłopczyk i dziewczynka. Drugi poważny powód to kasa i znikoma wręcz żadna pomoc naszego kochanego Państwa ... ehh. Takiej polityki prorodzinnej jaką prowadzi nasz rząd nie prowadzi już chyba nikt. Szok i brak słów po prostu ...

joaś - żałuję nie widziałam :-( a link od azile u mnie nie działa :(( ale poszukam może na youtube coś jest ;-)

Marusiowi wyszła dwójeczka z góry. marudny jest ale nie tak jak przy jedynkach. I tfu tfu budzi się raz do jedzenia między 1 a 2. :))) Więc nawet chodzę wyspana.

Do góry