reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Joaś - widziałam, widziałam!!!! Ślicznie wyglądasz tak na "żywca",

Iwet - to trzecia ciąża i trzecie dziecko, a ma 38 lat (tyle skończy w czerwcu),

joas-a ja bardzo zaluje ,ze cie nie poznalam osobiscie madra i w dodatku piekna kobieta dodajesz sil do walki.kurcze i jaka szczuplutka:-)

bylismy w lutym w moim rodzinnym domku i tak ciezko bylo wracac do Bruxeli,ech chyba nigdy tak naprawde nie przywykne do tego miejcsa .niby tu mam teraz dom,ale sercem nadal w kraju.

Ja Joas juz widzialam w TV bo to medialna osoba :-) ale i teraz nie odpuscilam :-)

U nas Ania marzec, Maciej maj, Krzys czerwiec maz lipiec i ja sierpien. Maluszek powinien sie wpasowac w kwiecien :-D A w lipcu mamy 24 rocznica slubu 25 Krzysztofa 26 Anny i polowa miedzy moimi a m urodzinami wiec zawsze robimy mega impreze raz a dobrze

Pozdrawiam i znikam!

PS zajrzyjcie :ninja2: :-(

Ostatnia edycja:
widziałam Cię Joas:tak:
masz fajną,delikatną urodę...jak nasza mama...mam kompleksy,bo ja nie jestem drobna kobietka:no:
ale nie do końca się z Tobą zgodzę,niestety pieniązki to główny powód posiadania jednego,dwójki dzieci,nie tylko w naszym przypadku,właściwie wszystkie znajome pary nie decydują się na powiększenie rodziny ze strachu przed finansową niemocą ja,takich dzieci jakie mam i z takim męzczyzną,jakiego miałam szczęscie wziąść za małżonka,mogłabym mieć ośmioro,gdyby nie zasrane pieniążki,oczywiście oboje uczciwie pracujemy i nie wyciągamy łapek po cudze:cool2:

czy na temacie są w planie same małe kobitki?
katrina,azile,sempe,zuzinka?,u mnie też:szok:
ja się za chwilę rozsypę,ale smutno mi,bo prawie na 100%cesarka,zaraz idę do położnej,ale nadziei sobie robić nie będę
imiona jakie wymyśliliśmy
ja-Ludmiłka
mąż-Lidia
starsza-Lolita
młodsza-tam w dzuchu nie masz dzidzi:-p
pies-nosem wskazała na Latifę
dom wariatów
śniło mi się,że gotowałam dla Was zupę i było mi wstyd,że to z zwykłej mrożonki:confused:
odbija mi?:dry:

kochana, padło pytanie dlaczego osoby które na to stać nie decydują się na dzieci, a to o czym mówiłam znam z otoczenia, poza tym Ty już wielodzietna jesteś :-)
A ja nie jetsem delikatna i szczupła, luzik, "normalna" jestem z wałem sadełka na brzuchu

reklama
Do góry