reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama - ale masz na myśli, że ostro dała w kość jako niemowlę, czy po prostu dziewczę ma swoje zdanie i koniec??

Zuzia - jak to jest???

reklama
Katrina -coś Ty,nie dała w kość...ale pokazuje się jej charakter w okresie buntu...wtedy lekko nie jest.
no i zdanie swoje ma!:tak:
a w brzuchu już tak mnie kopała,że nie raz z bólu płakałam..Dominik był spokojny..

no,ale może bedzie Kubuś:-D

Hej kochane
Nie macie pojęcia jak tesknię. Niestety życie mnie ograniczyło do minimum kontaktu z kompem. Tak to już jest, ze jak wracam z pracy to zaraz jadę na rehabilitację z Milą albo Paweł idzie na swoja a my na spacer. Ptem trochę zabawy, szybkie domowe obowiązki czy zakupy, kapanie Mili , kładzenie jej spac, gotowanie obiadku i robi się 10. A do tego mam sporo pracy na kompie. W weekend natomiast jest tyle do zrobienia, ze czasu mało na oddychanie.
Zuz Inka, Katrinka omajgot toż wy niedługo porodzicie!!!!!
Mama co u was, napisz choć smska bo nic sie nie odzywasz!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie potrójne i ogłaszam, ze wróciło mi jajeczkowanie. I dojrzewamy do decyzji kiedy zaczynamy....Wiem, wiem...mam do lipca czekac po cc :p

Mamusia - to po kopaniu sądząć chyba jednak Zuzia hihi.

Może mnie przeczucie myli, ale wydaje mi się, że dziewczynka u mnie mieszka.

Wisieńka -bąku jeden kochany-dzwoniłam ostatnio ,ale nie odebrałaś;-)
no ja pracuję na pół etatu to jakoś ogarniam a z Tobą łączę się w bólu...

Katrina no już nieeedługo się dowiemy Kto tam mieszka u Ciebie-wszystkie rodzą dziewczynki więc Ty pewnie też..
i Sempe
i Zuz inak
i Aziel
mają mieć babeczki to pewnie i Ty ;)))

ja już po tostach,kończę herbatę i biorę się za porządki..dziś też w planie porządki ogrodowe..

Joaś -jak na froncie??

Hej napisałam mega posta ale Arti wyłaczył kompa z guzika :-( Nie daje rady z tym zbójcem ;-)

Dzisiaj podeślę Wam niespodziankę wieczorem, pa!

Hej

Ja sie doczekałam @ ale juz w strachu zylam :baffled:
Joaś :-) dzieci :*
No faktycznie jak zaczniecie sie rozsypywac to jedna po drugiej pewnie;-) bedzie fajnie na watku :tak: :-)
Mama ja wczoraj juz zdziabałam w ogrudku niestety hacynty mi zmarzły :( no ale tylipanki, narcyze i leszcze dwa inne kwiatki juz rosną ładnie takze jest oki :-)

Hani katar uciekł i juz zdrowa, z a to mikolaja złapało , no ale zapobiegam gorszemu i daje witaminki i do noska oby sie oylo bez wiekszego przeziebienia...
Po poludniu spacerek zaliczymy, bo za niedlugo miki spac pojdzie, a ja chwile musze odpoczac brzuch pobolewa ehhh ;/

Hej wszystkim!!
Joas czekam na niespodziankę.;-)
Liza no to współczuje bólu brzucha i życzę zdrowia dzieciom.

Ja wróciłam od ginki. Mam dalej łykać żelazo, a jakoś mi ono nie idzie za bardzo:(. Do tego w moczu mam ciała ketonowe. To przez tę dietę cukrzycową wysoko białkową. Zła jestem jak osa. Wykończy mnie ta dieta a diabetolog jakaś moja dziwna musze pójść do innej, bo ta mi nic nie pomaga. Wrrr
I do tego moja ginka powiedziała, że mogą chcieć mnie na patologi juz 2 tygodnie przed terminem położyć. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nawet moga wcześniej wywoływać poród. Zła jestem i tyle. Lece zmywać gary może złość przejdzie;-)

Kartrina nie dosc ze Zuza jestem to jeszcze spod znaku lwa...wladcza uparta i lasa na komplementy...ale po za tym bardzo ambitna i konsekwentna!

Wisienka to zielone swiatlo juz prawie masz ;-)

Azile wywolywanie przed terminem :szok: brrrrrr

Liza brakiem @ to sie faktycznie mozna zestresowac, dobrze ze przyszla

pozdrawiam :-)

reklama
jestem ..........matko jak ja dziś zasuwam...
pranie schnie na tarasie
pokurzałam chyba 4 razy
podłogi pozmywane migusiem wyschły bo podwójne okno balkonowe szeroko otwarte..
Bono legowisko wyprane -terz schnie przewieszone przez hustawkę:-p
Zuza pograbiła ogród,ja pozmiatałam taras
pomyłam pod prysznicem kwiaty,
zaraz wstawiam mięsko do piekarnika i jeszcze okna chcę pomyć....
wolę dzis ,żeby weekend rodzinnie spędzić .

Azile kochana cierpliwości i wytrwałości....niefajnie,że chcą poród wywoływać ;/
no i oczywiście skonsultuj z innym lekarzem..

Zuz Inka a z którego licpca jestes bo ja też władczy lew:-Dja 27.07..

Joaś -nogami przebieram co to za niespodzianka:-):-)

Liza witaj...no mi na razie nic nie pomarzło...dopiero bede się bliżej przyglądac ,ale to pewnie jutro ..

nawet dzis kawusi nie piłam-ale taki power nie często się zdarza to korzystam :))

Do góry