reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Melduje się!!!
Z samopoczuciem to kiepsko. Jestem mega nerwowa.:-:)-:)-(. Brak mi cierpliwości do dzieci. A najstarszy daje oznaki dojrzewania. Totalne pyskówki. jem co 1 h i udaje się utrzymać cukier w ryzach:) Skurcze mam czasami mimo leków.

reklama
Witajcie,
moja Hania dzisiaj wreszcie skończyła antybiotyki i mam nadzieję, ze długo nie bedzie ich potrzebować. Jutro wyjdę z nią na dwór na troszkę chyba, ze sprawdzą się prognozy i ma być deszcz ze śniegiem :no:. Młoda usłyszała od starszaków ulubione słówko takich małolatów czyli d....a i namiętnie powtarza je :zawstydzona/y:. Dzisiaj na dzień dobry niani zaraz je wrzuciła i poprawiła jeszcze kupą słonią. Bo Stachu powiedział jej, że zrobiła dużą kupkę jak słoń. Oczywiście w mig to wszystko zapamiętała. Dzieciaki nie mogą się powstrzymać od śmiechu a jej w to graj:szok:. My to ją zagadamy i raz dwa juz nie pamięta. Ludzie czego oni ją uczą :szok:. Wogóle Hania zaraz nas sprzeda wszystkich razem wziętych. Taka cwaniara, tak pięknie gada po 3 słowa w zdaniu, że jestem trochę w lekkim szoku. No ale jak ma taaaaakich nauczycieli to trudno się dziwić:eek:. Myśmy dzisiaj zaliczyli i wywiadówki i zbiórki harcerskie, teraz właściwie dopiero w domu na dobre. Tak mnie stresuje wybieranie gimnazjum dla Stacha, że hej.Bo właściwie nie mamy żadnego wyboru. 3 publiczne i 1 prywatne ( ok 700/miesiąc:szok:). Nie wiem itak myslę, że będę mieć takie poczucie, że co nie zrobię to będzie źle.
W pracy nie wiem gdzie ręce włożyć. Klasa moja poluzowała sobie oczywiście, pełno uwag, nieobecności. Dzisiaj trzepałam wszystkim skórę:tak: przez godzinę a jutro wydzwaniam po rodzicach i wzywam do szkoły. Papirologia urosła w kosmos i wszystko na wczoraj.
A pochwalę się Wam. Mój mąż miał przed laty zespół gdzie śpiewali jego piosenki i jego wiersze( wydał 2 tomiki... kiedyś). I teraz reaktywowali go :-) a w piątek mają koncert. Doszły nowe osoby , instrumenty. Niektóre kawałki są z kręgu Raz, dwa trzy, trochę bluesa, jest tango z akordeonem. Ciekawie. Właśnie m pojechał na ostatnią próbę przed występem. Koncert będzie rejestrowany to potem dam Wam namiary na odsłuchanie , jeśli będziecie zainteresowane.

Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia i przekazuję dla Ewuni, Azile, Bedi, Joas, plecom mamy i wszystkim potrzebującym.

oj tam oj tam
już wystarczy tego smęcenia
chyba zaraziłam sempe:confused:???
szukam chętnych do wyprania/wyprasowania/spakowania/przygotowania wyprawki jak i uzupełnienia zapasów tj.nakupienia,naznoszenia,obróbki termicznej tony żarcia,zorganizowania tego w sensowne i pożywne i zdrowe dania,poporcjowania i zamrożenia:baffled:
ogólnie opiekunki do 2 dziewczynek,piesiuni,szczuruni i męża,i jeszcze za bóg zapłać,bo ja nie mam:dry:
buziaczki i miłego popołudnia

jestem -byłam w Urzędzie Celnym i po zakupy-kupiłam w Orsayu 2 swerty i bluzkę ;)
a Zuzi w 5.10.15 turkusowe dżinsy:)

Izulka hahahahahaa mówisz ,że Hania Was sprzeda :)))
ukochaj kruszynkę :))
no i nie daj się w szkole !!
;)

Stjarna ...no trochę masz do logistycznego rozplanowania ...
przyjdzie czas-bedzie rada...

babeczki smacznej kawki ,dobrych czekoladek i usmiechu życzę :) dzis jesteśmy pępkiem świata ;))

Dziewczyny... Matką głupich Cię nazwali nadziejo... Z Tata gorzej a ja nie mam siły... Nadziei też już nie ma żadnej...

Witajcie!!
Joaś trzymaj się. Jestem z Tobą!
Ja mam dziś takiego doła , ze szkoda pisać. Ale nic jutro będzie nowy dzień.:)

reklama
Do góry