reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem...byłam juz 2 godziny temu ,ale mi posta w kosmos wysłało bo sie net rozłączył i walnęłam focha...

Bedii minę mam taka bo na przejeździe stałam i tak mi słonko dawało,że szok...

dzięki babeczki za miłe słowa..

Azile szukaj + sytuacji-jesz często ,ale domku jesteś a mogli Cie np połozyc do szpitala ...to by dopiero dolina była;/
jestem z Tobą..

Majqa jak nastrój....

Ewunia jak si czujesz..gorączka minęła??

Joaś -tata ma wolę walki!! dobrze-nadal&&&&

ściskam wszystkie mamuśki..

Stjarna &&& za szybki poród i wlatuj częściej...pisz i jęcz jak Ci to pomorze-dziś Ty jutro któras z nas...bierzemy to na klatę ;)))

Bedii &&&&&&&&&&&&&&&&& za ratowanie małżeństwa!!

Pawimi????????????????????????????????????

Weroniczka jak z męża pracą?????????????????

reklama
mamo no chociaż ty się pojawiasz....

właśnie gdzie są dziewczyny
stjarna - co racja to racja, pisz i jęcz ile wlezie,pomożemy!
izulka, pawimi,majqa ??????????????
azile,zuzinka pogłaskać dzidziunie nasze

ja się relaksowałam przy kawce a moje dziecię stłukło żarówkę - włazi na stół i urzęduje:no: ja już nie wiem co z nim robić, tyle zabawek a on tylko na stole albo w szufladach grzebie, odsuwa sobie krzesło i bach po stole do chipsów i wszystko na podłogę wysypał
Przy okazji wam powiem wczoraj z Baxterem byliśmy u weterynarza - i ma coś ze stawami, 23 marca idziemy na rtg z nim....szybciutko. Wizyty sa darmowe ale zawsze żebrzą o datki:crazy: my podjęliśmy jednak decyzję że po zakończeniu leczenia pies robi niestety out.....:sorry:

Bedii no zaglądam ,ale nie raz sama ze soba piszę ;))
szkoda ,że musicie wydać psiaka-ja sobie nie wyobrażam naszego domu bez psiego serca i spojrzenia pełnego miłości i zaufania...

dzieci w łózkach..ja po prysznicy i padam ..chyba nawet dziś m jak miłość nie obejrzę bo coś zmeczona jestem-przesilenie wiosenne chyba ..

witajcie Mamuśki,

Sempe - szybkiej poprawy humoru życzę,

Joaś - trzymam kciuki, oby tylko lepiej było!!!

Mama - bardzo ładnie wyglądasz z tymi rozświetlonymi włoskami,

Ewunia, Zuz-Inka - dużo zdrówka Wam życzę i wszystkim chorowitkom także,

Azile - jeszcze troszkę kochana musisz wytrzymać

Nie pamiętam co komu jeszcze - przepraszam - pozdrawiam!!!

dzień dobry,

witam się środowo
Nabawiłam się wczoraj jeszcze zapalenia pęcherza - zapewne skutek kąpieli w zimnej wodzie...zgłaszałam cieknący bojler do spółdzielni setki razy:wściekła/y:dobrze że sąsiadka mnie lekami poratowała i dziś czuję że żyję:-D

Sempe - myślałam o Tobie wczoraj.....trzymam &&&&&&&& że będzie lepiej

Joaś - co u taty? Jakie rokowania?

Katrina a co u ciebie?

Ewuniaf -rana już lepiej? Gorączka minęła

Strajna- jak nastrój?

Ja jeszcze zaraziłam się powtórnie zapaleniem spojówek - przeszło na sąsiada no i znowu na mnie:no:

Hej :)

mama - dziękuję nastrój lepszy :*
bedi - jestem :-) i kciuki za ratowanie małżeństwa i zdrówka życzę
iwosz - rozumiem Cię doskonale - Natalia miała miesiąc i zapalenie płuc :( i jedynym objawem był kaszel mokry (zakasłała może 3 razy)
sempe - &&& za poprawę humoru i sytuacji
joaś - dobrze, że tato walczy
azile - zdrówka i pamiętaj, że to wszystko dla dobra dziecka i że po porodzie już będzie jak dawniej
stjarna - uszy do góry my tu i po to jesteśmy

U nas piękna pogoda. Pranie suszy się na dworze. Maruś jeszcze śpi. Rosołek dochodzi. A jak mały wstanie to jedziemy z Izą zrobić zdięcia do legitymacji szkolnej. U nas w tym roku też nikt nie posyła 6-latków do 1-szej klasy. Szkoła za to otwarła zerówkę.

witajcie

Liza - dużo, dużo zdrówka!!!!

bedi - dziękuję, zaczynam się toczyć... ale ogólnie jest dobrze,

majqa - zdrówka i dobrego samopoczucia!

reklama
jestem po pracy...padam..kobiety hurtowo na mikrodermabrazję przychodzą i plecy mi siadają..ale jutro wolne ;)

Sempe nadal &&&&&&&&&&& za poprawę sytuacji...

Katrina dzięx:)

Liza zdrówka życzę..

Bedii dobrze,że sąsiadka poratowała lekami..

Azile kochana jak tam samopoczucie??

Stjarna,Zuz Inka,Joaś ,Weroniczka co u Was??

Ewunia jak samopoczucie po operacji??

buziaki słodziaki dla WSZYSTKICH mamusiek:)

Do góry