reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pokazuje sie i ja!
Wnerwia mnie lezenie bo balagan w domu ze hej a ja pedantka jestem i czasem nie wytrzymuje i cos zrobie a potem...:baffled: Bylam dzis u dentysty i okazalo sie ze czeka mnie kanalowe leczenie pol buzi mnie boli :baffled:

Joas tulaski!!! Nadzieja odchodzi ostatnia!
Sempe poprawy nastroju
Azile bunt nastolatka powiadasz, no ja z ania przerabiam to samo raz mila ze do rany przyloz a czsem...:dry::dry::dry:
Stjarna ja mam to szczescie ze maz uwielbia gotowac wiec o zapasy nie musialam sie martwic bo nie dosc ze cala rodzine wyzywil to jeszcze mnie obiadki to szpitala wozil

pozdrawiam!

reklama
Mamo dzięki
Zuzia to ja mam to samo . Kurz po domu lata a ja leże. Jak nie leże to myślę co tu zjeść. A ciesze sie ze z tym buntem to i ty mnie rozumiesz. Co prawda widzę że dzis syn mój troszkę zastopował. Oby
Zuzia współczuje leczenia kanałowego zęba.
Wiecie tak mi dziś ciężko zrobiło. Bo tak mam leżeć, skurcze się pokazują. Do tego mam niedobór żelaza, wiec powinnam się objadać dla zdrowia dzidzi. A tu d**a. Dieta i to zero czegoś na pocieszenie. Juz nie wspomnę , ze z tego powodu to moja cierpliwość jest mega ograniczona.

Witajcie!!!
CO za cisza??????????????:szok::szok::szok:.
Ja dziś jestem nastawiona walecznie:tak::tak::tak:. ALe w tym dobrym znaczeniu. Dobrze się czuje, słonko świeci. Jem często i nie chodzę głodna.

Czesc dziewczyny ja sie tylko melduje ze jestem tylko czasu mi wciaz brak na pisanie....

Joas wspieram myslami i modlitwa.... tule mocno :(

Mama dziekuje za troske, jest lepiej . Nie goraczkuje ale dziure w pepku jak mialam tak mam. Nie bede pisac nawet co mi z tym wczoraj robili bo to obrzydliwe... w kazdym razie ponoc zaczyna sie goic (tylko czemu musi przy tym bolec????) Ogolnie to zapomnialam juz dawno ze jakakolwiek operacje mialam bo ogolnie czuje sie swietnie tylko ten paprzacy sie pepek..... ech....

Stjarna wierze ze jak przyjdzie ten moment to wszystkie problemy sie jakos uloza... Trzymam za ciebie kciuki!!!

Izulka jak tak piszesz o swojej Hanutce to tak jakbys o mojej pisala:-D:-D:-D:-D:-D:-D- gada jak najeta (choc jeszcze bardziej po swojemu niz po naszemu - ale te najwazniejszee slowa typu d..a to powtorzyc potrafi)

A U nas nocnikowych sukcesow czesc dalsza - teraz mloda juz sama biegnie po nocnik do lazienki tylko wiadomo jak nie zdaze jej rozebrac to zrobi w pieluche:tak: ale jak tak policzyc to kupki do papmola nie zrobila juz chyba od miesiaca:-D

Azile, Zuz-Inka duzo zdrowka i sil dla was, no i cierpliwosci co by was ten kurz w domu nie zagonil do roboty!!!!

Moj Misio wkracza dzis w bardzo powazny wiek 3 lat :) wzial taki dumny worek cukierkow do przedszkola :) a o 14 go dzisiaj odbieramy i do lekarza. Mlody caly poprzedni tydzien siedzial w domu bo kaszel ma i to taki przewlekly (juz 3 tygodnie minely) poszedl 3 dni do przedszkola i sie pogorszylo.... zaczynam sie zastanawiac czy on w ogole do wiosny nie powinien w domu zostac......

Pozdrawiam wszystkie!!!

Wszystkiego najlepszego dla Michałka!!!

U Macka jest tak samo tydzien do przedszkola pochodzi a 2 tygodnie w domu...ale pulmunolog powiedziala ze jest to swoistego rodzaju odczulanie i niech chodzi

Azile ...ojej ..to i Ciebie przytulam ..co to za doły???

Liza mam nadzieję ,że już zdrowa jesteś..?
No już jest lepiej, katar jeszcze mam w nocy ciezko oddychac, w ciagu dnia tylko smarkam ;P no ale najgorsze za mną ;P

Zuz_inka wspolczuje kanałowego ale dasz rade ;) ze znieczuleniem tak nie boli ja juz do dentysty przywykłam :-D
Teraz 19ego ide z dzieciakami :-) i zapiszę sie sama bo mam trójke do zrobienia ;]

Ja tez złapałam dołka ale to chyba przesilenie wiosenne? oby bo naprawde brak słów.... chodzilam jak jakas kopnięta :no:
Niech ta wiosna przyjdzie! sloneczko i piekna pogoda... ;-)

Buziaki dla kazdej mamuski:**************

Hej :)

joaś - :((
mama - jest ok, zrobiłam sobie dzisiaj kwasy 30-ką i jakoś lepiej się czuję ;-)

WSZYSTKIM MIŁEGO PIĄTKOWEGO WIECZORU ŻYCZĘ :*

witajcie niedzielnie,

Wklejam fotkę moich dziewczyn, sorki, ale jakość jest taka sobie, bo mój mąż coś chyba poprzestawiał w aparacie.

reklama
witajcie ..

Majqa to super,cieszę się kochana :)

Katrina fajne babki:)

kochane-nasza JOAŚ jest w żałobie......tata odszedł.......
bądźmy z Nią myślami i sercem........

Joaś -kochana ,wiedz ,że my tu całym sercem z Tobą jesteśmy!!
wyrazy współczucia..:(

Do góry