reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

PAWIMI -o co chodzi z Twoim synem i USA Marine....??do wojska poszedl???fajnie ze masz taka pogode:tak:u nas szalu nie ma:crazy:ale to dopiero poczatek maja...

reklama
tak, moj syn zaciagnal sie do zawodowego wojska, w lecie jedzie na 3 mc oboz wojskowy, wraca dokonczyc klase maturalne i w przyszlym roku w maju odrazu wyjezdza do San Diego (Kalifornia), tam chce skonczyc studia o profilu technicznym sponsorowane w pelni przez Marine Corps i rownoczesnie pracowac dla nich.

kochana ale ja tej decyzji w ogole nie podejmowalam, podjal ja moj prawie dorosly syn, jedne co to musialam zaakceptowac....

ADUSIA- czekamy na wiesci po czwartkowej wizycie i bedzie dobrze i zyczy 1 dzidziusia-no chyba za chcielibysci blizniaki;-):-)zle sie czujesz tak ogolnie czy cos Ci martwi??:sorry2:
Miałam juz trzy cesarki,ostatnią rok temu......lekarz mnie zaszlachtuje....boli rana po cc....poprzednio miałam jakieś objawy,teraz nic.Telefonicznie rozmawiałam z ginkom i przedstawiła sprawę realnie,nie jest wesolo.Ale nadzieja jest zawsze......
kochana ale ja tej decyzji w ogole nie podejmowalam, podjal ja moj prawie dorosly syn, jedne co to musialam zaakceptowac....
A jaki masz do tego stosunek????Chłopak mocno to przemyślał????Mój syn jest załamany że nie mamy takich atrakcji jak u ciebie....tornada,huragany i inne takie;-):-D;-):-D;-)...lubi te klimaty:szok::szok::szok::szok:

ja nie wiem jeszcze jaki mam....tutaj jest problem....rozmawiamy o tej sprawie juz ponad rok,mialam troche nadzieje ze jego decyzja sie jakos zferyfikuje ale niestety albo i stety nie ulegla zadnej zmianie. Moze to dobry kierunek zyciowy dla niego...napewno nie zamierzam mu stac na drodze do wlasnych wyborow bo to jego zycie nie moje.

pawimi to dobrze ze on sam tego chce! oby mu to na dobre wyszło!

Alutka kaszle ale antybiotyku nie dostała, świnka na szczescie juz zachlastana:-) i nie wróci juz do nas a jak tak to zrobie z niej smalec hihihi
humor mam bo własni wykonczyłam butelke wina i pochłonęlam pół czekolady z nadzieniem figowo migdałowym a co!

dobrej nocy idę męża po plecach posmyrać:-D

reklama
JOAŚ-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA KOLEJNE LATA W MILOŚCI I RADOŚCI!!!!!!za usg kciuki zacisniete choc wiem,ze bedzie dobrze-masz 4 zdrowych dzieci a gorzej maja kobiety ktore po 35 roku zycia rodza pierwsze dziecko...ale rozumiem Twoje nerwy i bede trzymala kciuki i daj znac po wizycie:tak:ja mam 2 dzieci i zaraz skoncze 31 lat i tez czasem mysle czy dziecko bedzie zdrowe.......
milego dnia babeczki..

Do góry