olka11135
Fanka BB :)
Naprawdę tak rozkładacie na czynniki pierwsze swój poród ? Kurcze spojrzycie, że macie zdrowe dzieci. A jak przyszły na ten świat nie powinno mieć znaczenia ! Ważne że są ! Nie potrzebnie się nakręcacie i czujecie do siebie żal ... Zawsze kij ma dwa końce a co jeśli byście nie zorbily CC ? I poród naturalny by zaszkodził dziecku ? Uważam że trzeba posłuchać się lekarzy a nie własnych "planów" w trakcie proodu nie da się wszystkiego zaplanować - przyjmijcie taktykę było minęło i cieszcie się życiem ! Bo macie dla kogo żyć ! Serio nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma ... Zajmijcie głowę czyms innym i doceniajcie, że macie zdrowe dzieci wiele kobiet na pewno wam zazdrości a większość społeczeństwa temat jak się dziecko pojawiło na tym świecie ma "gdzieś" . Żyj kobieto weź kubek kawy idź na spacer i uśmiechnij się bo i tak jesteś niesamowita szczęściara ,. Chcoiaz jeśli dalej będziesz czuła takie emocje - to polecam psychoterapię bo jednak ciąża to skok hormonów i odwrócenie życia do góry nogami może musisz z kimś obcym przerobić temat żeby zrozumieć - że jesteś w sumie wygrana i niema czym się dobijać
Moje dziecko ma problemy pocesarkowe (dodam że to 12 latek) ja też. Nie musiałam mieć tego cc po prostu. Nie wiem jak jest u dziewczyn wyżej, ale nie zawsze cc sprawia że był to dobry wybór. To tylko w Polsce jest jakieś takie przekonanie że cc to najlepsza rzecz na świecie