reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

hey lasencje najpierw gadali mi jedno teraz zrobili drugie
mieli od pon stymulować mnie do porodu a tu co????

duuuuupa

wypisali mnie do domu bo mam super wyniki :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

i o co tu lotto?????
w każdym razie jestem znowu w ciepłym domciu i czekam aż się coś zacznie dziać

reklama
Rechot no to chyba dobrze że jestes w domku :-) Ciesz sie ostatnimi dniami ciąży, bo mi po porodzie bardzo brakowało mojego brzusia. Napewno jeszcze raz będę chciała przeżyc ten stan, ale tak gdzies za 3 lata :-D

hey lasencje najpierw gadali mi jedno teraz zrobili drugie
mieli od pon stymulować mnie do porodu a tu co????

duuuuupa

wypisali mnie do domu bo mam super wyniki :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

i o co tu lotto?????
w każdym razie jestem znowu w ciepłym domciu i czekam aż się coś zacznie dziać

Jejku ja się prosiłam o doooom!!!!!

wiecie czuje sie zawiedziona bo nastawiali mnie ze wyjde dopiero z tomkiem a tu nic....nawet tam mnie nie chcą...:-D:-D:-D:-D:-D

rechot1sb ciesz się że wyszłaś do domu, mi też obiecywali że jak się pierwsza próba wywołania nie powiedzie to zrobią cesarkę, a tymczasem miałam 4 próby wywołania bez skutku i tylko się umęczyłam - wolałabym spędzić ten czas w domu niż być królikiem doświadczalnym :-(

Zobaczysz Rechot, że zanim sie obejrzysz Tomuś będzie z Tobą. Lepiej dla maluszka jak sobie tam jeszcze posiedzi.:-)

hey torunianki

dzis dostałam galaretowato-budyniowych upławów, zabarwionych na różowo bordowo ale malutko tego jakby nasmarkało...ale mam opis co???:confused::confused::confused::confused::confused: czy to może być czop po mału wydalany poza tym nic sie nie dzieje...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No no no koleżanko to napewno czop, szykuj się :-)chociaz troszkę to moze jeszcze potrwać.

reklama
Rechot - teraz tro już na pewno wypuszczą Cię ze szpitala razem z Tomkiem :) trzymam kciuki!
Monika 373 - już nadrabiam zaniedbany wpis :)

Do góry