Łukasiewicz jest spoko...odwiedzał dziewczyne z która leżałam na patologii...szufarska jest mniej przywiązana do swoich pacjentek...
obyśmy na porodówce dobrze trafiły...grunt to super położna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łukasiewicz jest spoko...odwiedzał dziewczyne z która leżałam na patologii...szufarska jest mniej przywiązana do swoich pacjentek...
Dzięki;-)
Ja też czekam...A jak u Ciebie? Radzisz sobie z cukrzycą?
Ojj ja mam taką ochotę na pomarańcze teraz
jem je cały czas hehe...
Ciesz się, że masz motywację do tego, żeby unikać słodyczy, ja nie mam i o - tyję;-)
Ale już koncówka, więc jakos to będzie.
Nogi mi puchną za to niemiłosiernie - zrobiłam sobie moczenie w zimnej wodzie: ulżyło, ale spuchniete dalej...
plecy też mi odmawiaja posłuszeństwa! Czasami mam ochotę się ich pozbyć
No nieźle siatka cytryn Ja miałam zachcianki na słodkie i powiem wam że nie minęło po porodzie
Jesli chodzi o położną to polecam pania Iwonę Jarzynkę, super babka, bardzo miła i mówiła co mam robić, jak przeć, jak oddychać itd