reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

reklama
Święta racja:-D

Wczoraj miałam bóle chyba przepowiadające...były regularne i w odstępach, ale nie nasilały się, a potem minęly, więc nie gnałam do szpitala...
teraz wszystko ok;-) dają mi jeszcze z tydzień:laugh2:

Dzięki;-)
Ja też czekam...A jak u Ciebie? Radzisz sobie z cukrzycą?

tak średnio niestety dieta dieta a zachcianki zachciankami na szcześnie nie mam ich na słodycze bo to już w ogóle byłaby tragedia ale na owoce to i bardzo

meczy mnie to tak chciałabym żeby to już była końcówka...ale wiem że najgorsze przede mną....jakoś damy radę....

...czasem jak sie cytrusów najem to aż mam wyrzuty sumienia, najbardziej boje się świąt bożego narodzenia.....

Ojj ja mam taką ochotę na pomarańcze teraz:-D
jem je cały czas hehe...
Ciesz się, że masz motywację do tego, żeby unikać słodyczy, ja nie mam i o - tyję;-)

Ale już koncówka, więc jakos to będzie.
Nogi mi puchną za to niemiłosiernie - zrobiłam sobie moczenie w zimnej wodzie: ulżyło, ale spuchniete dalej...
plecy też mi odmawiaja posłuszeństwa! Czasami mam ochotę się ich pozbyć

Ojj ja mam taką ochotę na pomarańcze teraz:-D
jem je cały czas hehe...
Ciesz się, że masz motywację do tego, żeby unikać słodyczy, ja nie mam i o - tyję;-)

Ale już koncówka, więc jakos to będzie.
Nogi mi puchną za to niemiłosiernie - zrobiłam sobie moczenie w zimnej wodzie: ulżyło, ale spuchniete dalej...
plecy też mi odmawiaja posłuszeństwa! Czasami mam ochotę się ich pozbyć

wierze cie bo moja kumpela przed porodem wyglądała jak ludek z Michalin

he he he stopy miała jak baniaki sie nie mieściły w kapcie

ja powiem ci że mam taka zajewkę że jak mnie złapie to siatke cytryn potrafie zjeść od tak se obrać i wcinac jak mandarynke nawet się nie skrzywie

ten mój synek będzie hardcorowy

No nieźle siatka cytryn :shocked2::shocked2::shocked2: Ja miałam zachcianki na słodkie i powiem wam że nie minęło po porodzie :-D:-D
Jesli chodzi o położną to polecam pania Iwonę Jarzynkę, super babka, bardzo miła i mówiła co mam robić, jak przeć, jak oddychać itd

Ostatnia edycja:
No nieźle siatka cytryn :shocked2::shocked2::shocked2: Ja miałam zachcianki na słodkie i powiem wam że nie minęło po porodzie :-D:-D
Jesli chodzi o położną to polecam pania Iwonę Jarzynkę, super babka, bardzo miła i mówiła co mam robić, jak przeć, jak oddychać itd

mam nadzieję że czas posranych położnych niemiłych i wogóle, bezpamiętnie odszedł do lamusa...i wszystkie będą miłe i fajowe.........

tak boję się porodu...ale jakoś nie mam możliwości się już wycofać....co nie???

reklama
Ja rodziłam z panią Ewą, ale nie pamiętam nazwiska. Też sympatyczna. Potem okazało się, że to prawie moja sąsiadka :-) Co prawda musiała mnie naciąć, ale ja mam do tego pozytywne podejście.

Do góry