reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Witam was dziewczyny trochę sie opuściłam i tak rzadko tu zaglądam:-(

Ale widzę, że nie jestem jedna:-)

Czarna jeżeli myślisz o złobku to musisz działać jak najszybciej. Moje dzieci wychowane w złobku na Bażyńskich. Damian zaczął tam swoja edukację od sierpnia :-), a zapisywałam go od razu po narodzinach.

Dziewczyny zwracam się do was z ogromną prośbą, czy mogłybyśmy razem pomagać, ta toruńska rodzina potrzebuje pomocy, proszę zapoznajcie się z tą historią i pomóżcie jak możecie, potrzebna jest pomoc finansowa, każda złotóweczka się liczy
rozliczając pity na początku roku pamiętajcie proszę o Nince

Fundacja Dzieciom "Zd

Załączniki

• 9927.jpg
    9927.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Helloł Babolki ;-)

czas leci ... a tu cisza hi hi hi, mam pytanie do bardziej zorganizowanych mamuś, czy jest w Toruniu gdzieś miejsce gdzie można zorganizować fajne pierwsze urodzinki ??? generalnie chodzi mi o to, że nie pomieszczę wszystkich gości w domu, a chciałabym, żeby np.: dzieci miały jakiś kącik zabaw a nie musiały w lokalu sztywno siedzieć na krzesłach :sorry:

z góry dziękuję za info

Pzdr

reklama
Studia, praca i moje maleństwo pochałaniają cały mój czas. I jak zwykle wpadam tu tylko z zapytaniem. W sobotę dałam Oliwce słoiczek gerbera: jabłko i jagody (po 4 miesiącu) no i wczoraj wieczorem i przed chwila zauważyłam u niej inną kupkę niż zwykle. Miała bardzo ciemny kolor i mocno gęstą konstystencję. Powinnam się tym nie pokoić czy to tylko reakcja na 'nowe' jedzonko? Wcześniej mała dostawała z deserków same jabłuszko lub marchewkę.

Pozdrawiamy :)

Do góry