reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

wow, od rana dzwonię do przychodni i dopiero sie dodzwonilam. takze lecimy na wizyte na 10.40. Mała miala leukocyty w moczu i kaszel.brała leki. idziemy na kontrol i pewnie pospacerujemy.oby sie nie rozpadalo.

reklama
Hello!
mi.nu - dzieki za informacje!:-) zdrówko życzymy !
mikka - ojjj też bym poszła na jakoś zabawę. Ostatnio byłam rok temu na weselu u brata.:-D
My mamy plastikowego konika bujanego z little tikes. Dostał go od nas rok temu, a dopiero po roczku zaczał sam sie z nim bawić. Wcześniej panicznie sie go bał .
Ksawek np. panicznie boi sie bujaczek, zarowno domowych, jak i na dworku. :/

Hehehe smieje sie, ze moj szkodnik powinniem testowac zabawki. Wiekszosc zabawek wyglada tak, jakby korzystalo z nich cale przedszkole przez 20 lat.:-D Nawet garnek z Fisher jest popsuty, bo junior ciagle go rzuca o kafelki.
Podobno tendencje do psucia zabawek ma po tatusiu.:-D

My dzisiaj w końcu wypuścimy sie na pocztę i na małe zakupki.:-)

My po wizycie u lekarza. Z moczem wszystko ok, posiew ujemny, ale Mała ma anemię. Będzie brała żelazo i kwas foliowy. No i mam ją oklepywać bo cały czas nie ma czystego oddechu. Walczymy już dwa tygodnie z katarem, kaszlem, potem leukocyty w moczu wyszły podwyższone. Na szczęście już jest praktycznie ok.
Mała jakaś rozdrazniona. Po spacerku dwie godziny marudziła i w końcu zasnęła. Może zęby idą.

używałyście może chusteczek nawilżających Cleanic? są w promocji w E-leclerc i wlasnie nie wiem czy kupowac. są też w promocji deserki gerber 3x130g po 5,25zł. po obiedzie przejdziemy sie na zakupy.

Używałam, ale mnie nie zachwyciły :no: Były dla mnie mało nawilżone ;-)

Dobrze że mój słoiczków nie lubił :) Sama musiałam wszystko mu robić ;-)

reklama
Deserków nie kupiłam bo nie było. W e-leclerc jak coś jest w promocji to często trzeba poczekać dwa-trzy dni bo w dniu rozpoczęcia promocji towar im jeszcze nie dojechał. juz kilka razy tak miałam. przychodze za parę dni i już jest. chusteczki były ale nie kupiłam. pozostaje wierna pampersowym :)

Do góry