reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Krzesełko skręcone :-) Mała zachwycona. od piątku siedzi zupełnie sama i jest problem żeby chociaż chwile poleżała. od razu ryk. krzesełko mamy takie proste drewniane bo na te z bajerami, z odchylanym oparciem nie mamy miejsca w mieszkaniu. mam takie krzesełko po siostrzenicy.zajmuje baaaardzo dużo miejsca. jest u dziadków.takze jak jeździmy w odwiedziny Maryśka też z niego korzysta.

reklama
A co u Was tak deszczowo:-))

Ja po weselu wybawiona i zmęczona. Deszczu nie było ale zimno strasznie.
Batonik, a nie za wcześnie na zebre skoczka. My Damianowi kupiliśmy na roczek, po miesiacu załapał co ma z nim zrobić :-))
Witam nową mamę
i narazie uciekam spac musze dojśc do siebie:-)))

Ja mam plastikowe z 'bajerami', mam małe mieszkanko i jakoś mi nie przeszkadza...ale chyba będzie trzeba je złożyć już albo sprzedać, bo Alan już w nim nie jada....

A co u Was tak deszczowo:-))

Ja po weselu wybawiona i zmęczona. Deszczu nie było ale zimno strasznie.
Batonik, a nie za wcześnie na zebre skoczka. My Damianowi kupiliśmy na roczek, po miesiacu załapał co ma z nim zrobić :-))
Witam nową mamę
i narazie uciekam spac musze dojśc do siebie:-)))

Też bym sobie poszła na wesele :-D
Ja tej zebry nie chciałąm, bo miejsca nie mam na takie zabawki, ale koń na biegunach jest (prezent więc wiecie...). Alan go uwielbia (dopiero teraz), wcześniej nie bawił się nim i leżał

a pieluszki w poniedziałki w tej okazyjnej cenie kupujesz w sklepie firmowym Belli?
To są sklepy medyczne, jeden jest na Rubinkowie na Łyskowskiego (otwarty do 16.00), drugi na Żółkiewskiego (otwarty do 17.00) i chyba jeszcze na Skarpie trzeci. Zawsze w ostatni poniedziałek miesiąca mają promocje i kosztują 33zł, a bez promocji 39zł. To są ceny dużych opakowań. Promocja dotyczy wszystkiego w sklepie, nie tylko pieluszek.

:-)Witamy z rana ;-)

pogoda znowu szalona :baffled: ehh ale na pewno spacer zaliczymy póki nie pada ;-):tak:

mikka2010 pewnie że za wcześnie:tak:, ale udało się kupić okazyjnie za normalne pieniądze więc niech jest na zaś ;-) choć może zaraz się okazać że zrobiłam interes życia i zamiast skoczka mam dziurę w budżecie :zawstydzona/y:

mi.nu my też wczoraj skręcaliśmy krzesełko, też takie drewniane ;-):tak:, ale jak dla mnie kompletna beznadzieja :zawstydzona/y::-( w sierpniu kupujemy Blance plastikowe chicco polly ;-):tak:

trenujcie dziewuszki trenujcie ;-)

Pzdr

reklama
No trochę beznadzieja bo nawet szelek nie ma żeby dziecko przypiąć, ale mała szaleje. zrzuca wszystkie zabawki, trzeba podawać, znowu zrzuca i tak w kółko. no my niestety zostajemy przy drewnianym bo nasze 33m2 nie pomieszczą tego plastikowego_Ono jest naprawdę duże w porównaniu z tym drewnianym. niedługo trzeba przywieźć gadające krzesełko z fisher price, też po siostrzenicy.zakopiemy sie w tych zabawkach. mamy już stoliczek edukacyjny z little tikes. nie wiem gdzie będę te wszystkie zabawki trzymac. chyba na suficie :-D bo juz tylko tam jest miejsce

Do góry