reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

O no właśnie mi by się przydały zniżki, bo po ślubie z kasą ciężko ;/ A pisałaś, że masz takie dobre wtyki tam, gdzie chodzimy, więc jeśli byłabyś taką dobrą koleżanką Bobomama, to załatw nam :-) Dla Mikki też :-)

reklama
Czesc Dziewczyny zarówno stałe (stare) :p bywalczynie, jak i naszą świezynkę i zycze udanego spotkania. Kobitki kolejne spotkanie jakoś w weekend cio? Znajdziecie czas?! Wtedy my napewno się stawimy. Ach... nieraz zaluje, ze tak daleko mieszkam od Tolunia. :D
Milego dnia!

mikka - ja bym się przeszła na te zajęcia, a co wolisz silownie czy fitness?

Ostatnia edycja:
na razie pan dyrektor sie wycofal bo za malo chetnych ale caly czas zbieramy chetnych i moze sie uda a poza tym mial operacje i nie mial glowy do tego moze jak wroci do pracy po l4 cos zwojujemy

extraaaa to dużo zdrowia dla Pana Dyrektora, mam nadzieję, że operacja nie jakaś mega niebezpieczna i wielka była i szybko wróci do pełni sprawności, no i oczywiście musimy nazbierać jak najwięcej chętnych na fitness :D

to pilnuj kochana tam naszych zniżek :D

to laseczki do zobaczyska na placu papapapaap

o kurcze szkoda, że Dyrektor chory ;/ Już się ucieszyłam, że będzie taniej. No ale poczekam...mam nadzieję, że to nie żadna poważna kontuzja - może podczas treningów coś się stało?

szkoda ze zadnej nie bylo o tej 15 na placu

Przecież się umówiłyśmy przed bramą ! Byłam tylko ja, luuuzna, rechot :tak: a Ty byłaś ? To czemu nie czekałaś przed bramą ? Byłyśmy na fontannie, później na placu i na lodach :tak:

a w ogóle dziewczynki ( luuuzna, rechot) jesteście zaje***ste :-D:-D:-D ubawiłam się po pachy, wiecie z czego :-D:-D:-D z resztą z wami zawsze jest wesoło :tak:

reklama
Czytam że spacer się udał :-) Szkoda że mnie nie było chciała bym was poznać;-) Może kolejnym razem uda mi się spotkać z wami i tak samo świetnie się bawić:-)

Do góry