reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
ale mnie brzuch i szczęka od śmiechu boli :D i dupsko od zjeżdżania z dzieciakami ale było wesołooooo że hohohohohohoho

luuuuuzna dawaj fotki :D

jak zawsze było nieziemsko :D szkoda tylko ze ten plac lekka nędza ;/
najlepszy motyw to babki z piasku :D hahahahahah brawo dla placu piernikowego

Malinka bo to my :-D aaaa ten płaszczyk chyba go jeszcze nie wystawiłaś na allegro?:-D Mogłabyś nam odsprzedać? Jaki to rozmiar?
Stałej ekipie dziękujemy z Ausińskim za zabawę :-) Jaki on brudny był :-D Potem poszliśmy z kuzynem jeszcze na inny plac zabaw i wyglądał jeszcze gorzej :-D
A oto foty - chłopaki są po prostu cudowni :D

Bobomama
chciałam coś napisać, ale pal licho.

Załączniki

• HPIM5165.jpg
    HPIM5165.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 29
  • HPIM5183.jpg
    HPIM5183.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 30
  • HPIM5163.jpg
    HPIM5163.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 35
  • HPIM5173.jpg
    HPIM5173.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 33
  • HPIM5172.jpg
    HPIM5172.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 31
  • HPIM5169.jpg
    HPIM5169.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 30
  • HPIM5166.jpg
    HPIM5166.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 28
  • HPIM5171.jpg
    HPIM5171.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
ehhh a my wróciłyśmy o 19 z Brodnicy i szczerze mówiąc miałam nadzieję że spotkanko nie wypali co bym nie miała wyrzutów sumienia :( ale wstrętna jestem nie ;)

reklama
Do góry