reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Noooo właśnie trzeba Rechot :-D Malinka ja mam mieć zdjęcia w przyszłym tygodniu ze ślubu :-) Więc nie zapominaj :-D

reklama
A może być i park, choć z moim biegającym dzieckiem wolała bym jakiś plac zabaw- tak, czy tak się dostosuję :tak:
Luuuzna a kiedy będziesz miała zdjęcia- do wtorku ? :-)

ooj Malinka ciężko będzie do wtorku - wiem tylko, że w przyszłym tygodniu, ale wątpię, żeby do wtorku było gotowe ;/ najwyżej później się jakoś zgadamy i wpadniesz do mnie :tak:

a w parku jest już plac zabaw, więc nie bój się ;) Gucio się wyszaleje :D

hej dziewczynki
Dzis wrocilam do domku ale nie nadrobie was moze w tygodniu jak sie ogarne nadrobie a na spotkanie tez jestem chetna mozecie napisac sms gdzie i o ktorej

Witajcie!
ale się rozpisalyście...:-) a my koniec koncow pojechalismy w nocy z soboty na niedziele nad morze. Okazało się w piatek, ze M nie dostanie pozniej dluzszego urlopu wiec szybko pakowanie i juz w niedziele o 9 bylismy na spacerze na plazy. Pogoda okazala sie piekna. Sloneczko swiecilo, a K nawet wykapal sie dwa razy w Bałtyku. Trochę wialo i nas tak zawialo, ze maly z urlopu przywiozl przeziebienie. Wczoraj po drodze wstapilismy na spacer do parku uzdrowiskowego w Połczynie Zdroju.:-) Fotki zamieszcze pozniej na FB.
... a co do spotkania to ja b. chetnie, ale pasuje mi w ciagu tygodnia popoludniu badz jakos w weeekend.:-):-)

reklama
Ja jakoś chodzę na ten plac i dzieciaki nie uciekają na ulicę, bo do ulicy kawałek mają ;) wolą pobrykać w parku. Dziś znów byliśmy i Alan się wyszalał z kuzynem :-)
Rechot byłaś tam na tym placu zabaw?

Do góry