reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Zdrowie zawsze w cenie...

Laski w niedzielę 8 maja od 10 - 13 w CSW muzyka poważna dla dzieciaków - idziemy?:-)
Wydaje mi się, że może być ciekawie :-)
Co Wy na to?

reklama
no dla Alana 10 jest najlepszą godziną :tak:

Szkoda że nie możecie...może chociaż jedna pójdzie z BB, to będzie mi raźniej :-) A jak nie...to sami skoczymy ;-)

od soboty ma się pogoda poprawić :D ale bym sobie grilla zjadła znaczy kiełbachę itp z grilla bo samego blaszaka to jeść nie chce
grill_d.jpg

mniaaaaaaaaaaaaaaaaam :D

My grillowaliśmy w sobotę ubiegłą :-) Pogoda była super :) Zrobiłam szaszłyczki, karkówkę...kiełbacha też była. Następnego dnia już było chłodniej, ale kurczaka wrzuciliśmy na ruszt :) Na koniec zawsze ziemniaczki wrzucamy do żaru i się fajnie pieką :-)

ja też miałam grila 1 maja zimno było i deszcz padał ale tak nas nie powstrzymało rozpocząć sezon na grilowanie.

do rechot i luuuznej:
dziewczyny i jak tam na hip hopie trochę mnie nie było ćwiczycie nowy układ?? a jedziecie do Brodnicy na ten konkurs?

reklama
Asienka a dzięki przygotowania w toku :-)
Dziś zakupiłam buty do kiecy :) Na wysokim obcasie :szok: Ale dam radę a co :-D
Ogółem to już niewiele zostało...cieszę się, że wesele ma ktoś inny na głowie, a my na gotowca idziemy :-)
Trzeba dokupić parę pierdółek....i kaniec :)

Mikka nie było treningu, bo przyszłam tylko ja i chłopacy. W tym tygodni treningi w piątek i w sobotę. Co do występu - nie mam pojęcia.

Do góry