reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

wielkanoc.jpg

reklama
Od nas też najlepsze życzenia :) Oby zające były nadziane, ciasto bez zakalców i niskokaloryczne :-), dzieciaki zdrowe i szczęśliwe, a mamuśki żeby miały czas na wszystko :D

Hej Kobitki- na początku chciałam życzyć wesołych i smacznego jajca :tak:

Próbowałam was trochę nadrobić ale póki co zatrzymałam się przy cukrzycy... też miałam ciążową, obyło się bez insuliny i też chodziłam do Sobiłło- ostra jak cholera ale to dobrze bo tak jej się bałam że elegancko cukry trzymałam. Niestety moja historia nie kończy się optymistycznie bo cukrzyce mam do dziś- wciąż regulowana dietą bo cukry nie są aż tak wysokie by zażywać tablety czy insulinę a plus taki, że przez rygorystyczne trzymanie diety mam cały czas piękne 10kg mniej niż przed ciążą :-p

A tak ogólnie to u nas jakoś do przodu- problemy wciąż są ale kto ich dziś nie ma. 2 tygodnie temu wylądowaliśmy na tydzień w szpitalu z ostrą anginą ale już ok. Strasznie zniosłam ten pobyt bo spanie na podłodze i brak prądu strasznie mnie wnerwiał... W końcu wybłagałam odblokowanie gniazdka i w nudne szpitalne nocne skończyłam pisać prace mgr :-D A dla młodego pobyt w szpitalu to istna frajda :szok: wciąż wśród dzieci itd.. no obłęd :-D aż się popłakał jak wychodziliśmy do domu :eek:

Postaram się być w miarę na bieżąco ale nie obiecuje bo zostały mi 2 miesiące edukacji i wciąż w książkach siedzę :-(
Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieję do zobaczonka :tak:

Wiadomości moderatorskie: Skontaktowałam się z administracją forum w sprawie tych 'dziwnych postów'.
Zwracam się do osoby, która je pisze - Przestań zaśmiecać nasze forum bezsensownymi postami. Na razie ładnie proszę.

reklama
Do góry