reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
ja tez nie mialam Was w d...., nie mialam jak sie z Wami skontaktowac. Gdybym wiedziala, ze napewno bedziecie to bym tez wpadla. O 12 rozmawialam z Luuuzna o tym, ze nie wie czy bedzie. Mamamateuszka napisala mi, ze nie moze. Wiec stwierdzilam, ze sama lazic nie bede. Zwazywszy na to, ze M mogl mnie zawiesc do Torunia, ale odebrac mnie dopiero po 2 h, a pogoda byla nie wyrazna.

rechot - dostalas moze PW ?

Ostatnia edycja:
u mnie nie dosc ze Iza na zast5rzykach z antybiotykiem,Martynka z antybiotykiem mąż chory to i mnie cos rozklada a gdyby dziewczynki byly zdrowe albo chcociaz nie mialy antybiotykow i goraczki to tez bym byla

zdrówka dla dziewczynek

a zasada spacerowa jest taka między nami że nie przychodzimy z chorymi nawet lekko bo dla jednego lekko dla drugiego kończy się szpitalem wiec nawet z katarem do innych dzieci nie chodzi się poprostu

więc zdrowiejcie do kolejnego spaceru bo się pogoda robi

rechot zdrowiejemy zdrowiejemy w koncu kiedys trzeba was poznac a wiem ze sie nie chodzi z katarem wiec dopoki dopoty jestesmy chore odmeldowujemy sie ale moze za tydzien bedzie juz dobrze

bobomama - zdrowka dla calej rodzinki!:-)
mikka - udanego tygodnia w pracy
A jak tam niania?
My dzisiaj byliśmy na rodzinnym spacerku. Odwiedzilismy na chwilke plac zabaw w parku na Antczaka, a pozniej na miasto poszlismy. Piekna pogoda byla, wiec trzeba bylo korzystac!:-) Kupilismy malemu taczke do piasku. W koncu jak tatus ma to synek, rowniez powinien miec.:-D
Mam nadzieje, ze niedlugo sie wszystkie zobaczymy!!!!!!

moja mama z kolei kupila wczoraj Martynie zestaw do piasku w postaci wiaderka i dupereli grabek lopatek itd wiec mozna isc podbijac osiedlowe piaskownice i nie tylko

reklama
Ja młodemu zakupiłam w Smykolandzie zestaw do piaskownicy z Wadera :) Może za tydzień wyruszymy do dziadków na wieś, to się przyda :D

Do góry