reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
a tu jakby wam wpadło do głowy potrenować choreografię przed pokazami to prosze bardzo :D

[video=youtube;nEF_-IcnQC4]http://www.youtube.com/watch?v=nEF_-IcnQC4[/video]

Ania nie mogłam odp na smsa ;/ Młody mi spał o 13 i nie chciałam go budzić, bo by tylko rozdrażniony był - i tak zasypiał długo...

A numer Malinki już mam ;-) Jakby co będę ją na bieżąco informować o spacerach :)
Wielkie dzięki Ci za piosenkę :)
Macie te moracze? Ja nie wiem skąd wziąć...mówiłyście coś o wojsku na treningu nie?

Ania wybacz ale musiałam...na treningu ledwo powstrzymywałam śmiech, gdy Magda to puściła...no kojarzyło mi się nooo! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[video=youtube;182a0LHYgFk]http://www.youtube.com/watch?v=182a0LHYgFk[/video]

edit:
A tu coś do klimatów :-D

[video=youtube;B1G9HwWxsvw]http://www.youtube.com/watch?v=B1G9HwWxsvw&feature=related[/video]

Do czegoś takiego zatańczyć :-D

Ostatnia edycja:
No właśnie dziewczyny nie ładnie umawiać się i mieć koleżanki forumowe w d..... :-(

My z Anią czyli naszą rechotką spędziłyśmy miłe popołudnie. Ania do następnego razu:-)) a następne na treningach :-)
a co do spodni luuuzna ja nie mam czasu chodzenia po sklepach w poszukiwaniu spodni. Bedę w tych granatowych. Ciężki tydzień przede mną. We wtorek rozmowa kwalifikacyjna i sobote występ hip hop :-))) a stresuje się bardziej tym hip hopem.

Malinka pisz do nas życzę aby sprawy osobiste rozwiązały się pozytywnie.
Pozdrawiam

Mikka żeby nie było, że miałam Was w d...nie mogłam nawet napisać do Was, że mnie nie będzie ;/ zresztą każdemu może zawsze coś wypaść niespodziewanego...nigdy nie da się zgrać idealnie ;-)

To jednak nie ubieramy się jednakowo? Myślałam, że omawialiśmy konkretny ubiór...

Oooo i ja się stresuję tym występem - niby przed swoimi, ale jednak jakaś publika będzie - tak to tylko Magda nas oglądała...

reklama
Do góry