reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

Widzisz rechot ja mam inaczej...
badania mi robili w przychodni poszpitalnej na Bielanach (mam tam swojego gina).
Oczyska wywaliłam jak mi położna powiedziała, żebym nie przychodziła nie wczesniej, niż za miesiąc...przecież to bez sensu!
No ale jakby wyniki były niedobre, to mnie powiadomią wcześniej niż za miesiąc prawda?
ŻUŻEL?? jejku ja biletu nie dostałam, a jak mój T. chciał mi kupić karnet, to akurat byłam na niego obrażona i uniosłam się dumą - więc mi nie kupił, bo kateg.orycznie odmówiłam - teraz żałuję:nerd:
W przyszłym sezonie na pewno będę miała :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ja już sama nie wiem co jeść, co jest w tych tabelach jem według wytycznych punktów wymienników, niby marchew tez jest, cholera gubię się, zobaczymy w środe mam wizytę się okaże co i jak

rechot bo te tabele to jakies dziwne sa :baffled: ja zanim wpadlam na to co moge jesc to duzo czasu uplynelo, szczegolnie jesli chodzi o chleb :baffled: i jesli juz jakis nie podnosil mi cukru to moglam sobie pozwolic na 2mini kromeczki:baffled: u nas na forum wsrod cukrzycowych mam na kazda dzialalo co innego ale jesli chcesz jakies fajne przepisy to radze przeanalizaowac watek od poczatku, wiem ze jest tego duzo... no ale coz...
jesli moge Ci cos poradzic to jak najwiecej sie ruszaj po jedzeniu, nic tak jak ruch nie zbija cukru. Poczatkowo po posilkach (tych glownych) chodzilam na 30-40minutowy spacer i zawsze wyniki ok :tak: tylko pozniej byl problem jak juz mialam spory brzuszek:happy2:

Dziewczynki czy ktoras chciala by prawie cala puszke bebilonu comfort ? Kupilam a maly ma po tym mleczku zaparcia :-(oczywiscie oddam za darmo tylko ze odbior na rubinkowie :baffled: puszka zostala otwarta w zeszlym tygodniu. ... jakby co to piszcie :tak:kto pierwszy ten lepszy :-p;-)

Czy kupujecie pieluchy Dada w Biedronce?Od dziś do środy mają z ceną niższą o 3 zł i są fajne puzle a właściwie układanka dołączona.
Wczoraj oglądałam swoje sutki i zauważyłam że mam w nich jakieś mleko czy coś nie wiem co to może być.To takie żółte jest i gęste.Nie karmię już 11 miesięcy.Chyba pójdę z tym do ginekologa,tylko na razie mam okres.

hEY dziewczyny,
żużelek pierwsza klasa stadiom wypełniony po brzegi, zmęczona wróciłam do domu.
powiem szczerze ze olewam te ich tabele muszę sama znaleźć złoty środek bo ma cukier niższy po 3 kawałkach pizzy niż po grahamce z pomidorem paranoja jakaś...w sobotę grila wciągnełam bez umiaru mięcha nawet boczek i kaszankę a cukier miała niższy niż rano...więc będę się pilnować ale po swojemu....

moja mama dziś szaleje po Lidlu podobno rzucili jakieś rzeczy dla małych dzieci.

Monika ja uzywam biedronkowych pieluszek :tak: uwazam ze sa git ;-) dzieki za info :tak: a co do mleka to gdzies czytalam ze nawet pol roku po zakonczeniu kamienia moze wyleciec mleko ale sama nie wiem jak to jest :eek:

Rechot a po grilu to normalne ze cukier niski :tak: bo miesko mozna jesc bez ograniczen :tak:
tez musze isc do lidla bo synek juz z bodziakow powyrastal i by sie nowe przydaly ;-)

Ja tez zaczęłam kupować biedronkowe pampersy Dada i jutro ide kupić te z puzlami. Dzisiaj byłam w Lidlu to powiem wam że w tym na Chełmińskiej rzucili parę sztuk i w rozmiarówce nie ma wyboru :( No ale kupiłam większe body, rajstopki i pajacyka do spania.

reklama
Do góry