reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

My z Mikką też nie znałyśmy :tak: Zresztą nie ma ciągle tego samego...Na spokojnie (ehem) instruktorka pokaże Wam kroki.

reklama
Hmmm.... fajnie by bylo!!!:-) takie oderwanie od obowiązków rodzinnym, trochę relaksu w miłym towarzystwie
Zajecia odbywaja sie w super godzinie, jak dla mnie!:-)
A gdzie Wy kobitki dresiaki kupilyscie?

Niedzielaaa :)
Leniu****emy się przy bajkach Disneya :-D

Asienka
na lumpach mnóstwo takich dresów - ubierzesz się za grosze ;)

Ania a Twoje spodnie poszły na smieci?

czesc Wam laseczki!!!!
ja tak teraz sobie myśle ze ja to bym mogla co 2 tyg chodzic bo maz pracuje na zmiany wiec jak tydzien ma na popoludniu to odpada ale jak bedzie mial na rano to bym mogla sie odezwac.
luuuzna Mati okaz zdrowia no ale do przedszkoal nie moze isc jak beda krostki.

hej laski! tak czytam sobie o tych waszych tańcach i chęć mnie bierze ale ja niestety nie moge sie wysiłkować z powodu serca, od razu mam jakieś kołatania :(

mamomateuszka twoj maluszek ma pokrzywke tak jak ja.. mam nadzieje ze dzieciakowi zaraz zniknie i wiecej jej nie zobaczy, u mnie pojawiaja si krostki ktore bardzo swedza wskutek goraca, jak sie zgrzeje, albo kapie w goracej wodzie itd. znikaja po kilku minutach takie uczulenie, ale potwornie swedzi wiec mam nadzieje ze synek tego nie ma na stale tylko teraz po lekach, ale obserwuj go.

Mama Filipa oj to nei dobrze!!!
mam nadzieje ze to zniknie ale zobaczymy ma ich juz troche mnie. ale w nocy sie drapal bo byl spocony.

reklama
Do góry