reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
No to Mateuszek będzie szalał w przedszkolu od poniedziałku.
Mama Filipka - kupiłam coneco traffic i jest naprawdę fajny, lekki, wygodny dla malucha!

Asieńka fajny wózeczek :) oby służył długo :tak:

Laski rzuciłam pomysł - sama zainteresowana (MamaMateuszka) myśli nad tym. Spoko.
Zrobiłam ankietę i moje podejrzenia się sprawdziły - latem wolą parki, wodę...ale było zainteresowanie, bo (najbardziej powielany argument) w naszej okolicy nie ma takiego miejsca, a sale zabaw to nie to samo, co przytulne miejsce dla matek...tak więc większość była za. Za dużo ich nie spotkałam (może z 6), bo pogoda kiepska była.

Ja już chcę wiosnę....taka lipa teraz z pogodą...ani zima ani jesień ani nie wiadomo co...

chyba cienizna dziś ze spacerem bo śnieży a wiatrzycho takie że łeb urywa ;/
dziewczyny dziś wycisk ;D potem jak coś pizza tradycyjnie :D

reklama
Do góry