reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
luuzna no spoko jak wolisz gg 6288299 albo na pw
no i jeszcze jumper to juz w ogole super mysle ze sie jakos dogadamy a fotelik do niego tez masz?

Ostatnia edycja:
ja po sobotniej imprezie urodzinowej w fiku- miku jestem i oczywiście jak Ksawery Ci już chodzi i wejdzie po drabinkach i różnych przeszkodach to jak najbardziej. Ale myślę, że roczniak to jeszcze za mały w kulkach tylko się pobawi ewentualnie mała zjeżdżalnia z nim byś musiała chodzić.

HEJKA!
Ja w końcu dzisiaj otrzymałam pocztą swój suplemencik. Czekałam na niego ok. roku. Pańcia z dziekanatu stwierdziła, że mi dawno wysłała i tak mnie zbywała. W końcu zarzadałam zwrotki, no i proszę suplement odnalazł się. Niestety, ale suplement jest z błędami. Konca nie widać!
Dziękuje za informacje o sklepach z ubrankami. Wychodzi na to ze kupujemy ubranka w tych samych sklepach. :-)
mamo Filipka- ja równiez bez allegro żyć niemogę. Nieraz zartuje, że mój Ksawuś to cały z allegro jest.:-D

Dziewczyny czy czerwone poliki (duże rumieńce) mogą być objawami alergii? Na początku myślała, że to od zimna, ale jak z nim nie wychodzę, to on je nadal ma...zresztą ma je już dwa-trzy dni...nie podoba mi się to. Tak sobie skojarzyłam, że ostatnio jadł dużo mandarynek - może być na nie uczulony? z nowości było też kiwi...

reklama
ja też kocham allegro:-)) lumpeksy i wyprzedaże w smyku, h&m, i 5-10-15.
Allegro zaczęło mnie już trochę wkurzać bo niektórzy takie dowalają koszty przesyłki, że szok. Ale i tak nadal kupuję bo jest taniej.

Luuuzna może to byc alergia po cytrusach. Mojemu Damianowi właśnie jak coś zjem niedozwolonego odrazu mu na policzkach wyłazi.

Do góry