reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Te łóżka pietrowe maja barierki wiec raczej nie spadnie dzieciak, musiałby niezle wywijać koziołki :)

No własnie te szczepionki takie drogie a bólu chwilka tylko serce sie kraje jak niektóre maluszki płacza.

reklama
Mam takie pytanko, czy bylyscie moze z maluchami w tzw. klubikach dla dzieci np w Kinderku, Fiku Miku. Czy to jest miejsce rowniez dla roczniakow, czy tylko dla duzych dzieciaczkow?

Ostatnia edycja:
Mam takie pytanko, czy bylyscie moze z maluchami w tzw. klubikach dla dzieci np w Kinderku, Fiku Miku. Czy to jest miejsce rowniez dla roczniakow, czy tylko dla duzych dzieciaczkow?

wydaje mi się, że nasze dzieciaki są za małe jeszcze...planuję tak dopiero 3 urodziny wyprawić w jakimś klubiku (koło mnie jest dość fajny :) Wtedy to mogą się wyszaleć :)

jestli chodzi o szczepionki to ja bralam jakies platne ok 120 za jedna a byly chyab 3. a co do lozeczka sama nie wiem i meczy mnie ten temat. lece spac poki mati spi. trzymajcie sie do juterka pa

Witajcie Torunianki!
Ach, jak zimno na dworzu. Mróz trzyma na całego. Ja się właśnie zastanawiam nad wiosennymi ubraniami dla synka. Powoli wyrasta mi z 86 i wkracza w dziecieca numeracja. A gdzie Wy kupujecie ubranka dla swych pociech?

Świetny ten komplet mama mateuszka te mebelki, i jak na szafe biurko, polki lozko to calkiem niedrogo :)
tylko jak na mojego to zbyt dorosłe :)

biurko na razie nie potrzebne, do rysowania mam w planie kupić stolik i krzsełko mammuta z ikea :-)
a ja byłam dziś ww jagódce zapisac synka ale powiedziano mi ze mam przyijsc 1 marca wtedy bede zapisy.. nie wiem tylko czy na wszystkie roczniki czy tylko na ten rok.. Musze dopytac.

A jesli chodzi o ubranka dla młodewgo to najczesciej poluje w szmateksach. Ubrania najlepszych marek, nie zniszczone, naprawde firmówki nawet z metkami, czasem gdzies na promocjach. Wczoraj bylismy w bydgoszczy w galerii pomorskiej, w h&m takie wyprzedaze, ale juz naprawde resztki rozmiarów przecenione o 70% to sie nazywa okazja. Bielizne typu body, pizamki, skarpetki i rajstopki kupuje nowe, najczesciej w pepco :) Nie ukrywam ze allegro to strona na która wchodze kilkanascie razy dziennie a to kurteczka jest potrzebna, ato moze buciki obejrze itd. w realu czasem na wyprzedazy uda mi sie cos wygrzebac ale jak to z reala trzy prania i nie wiadomo czy to bluzka czy sukienka :)

Mama Filipka no jest fajne i nie ejst jakos super drogie. teraz mati rysuje na stoliczku ma takie swoje razem z krzeselkiem juz ejdno musielismy wywalic bo polamalo sie tak szaleje. a tu juz bedzie mial i gdzie rysowac i komputer sie wstawi do bajek a potem ebdzie mail do szkoly.
mysle ze mebel na lata.
no ale nei ukrywam ze sie boje czy nie jest za maly na takie pietrowe.
zobaczymy czas pokaze.

reklama
Komplet NICO szare buk w JYSK.
chyba zostane przy tym i jakis regan na zabawki. i sciany fajnie kolorowo pomaluje moze jakiegos boba budowniczego na scianie.

bardzo ładne łóżeczko :tak:

luuuuuzna a jaki masz duzy i za ile chciala bys sprzedac?

Ja mam taki:
5W1 WÓZEK TAKO JUMPER 2011+13 X GRATIS WZORY 2011 (1428009538) - Aukcje internetowe Allegro

kolor: pistacja-czarny
Nie chcę za niego dużo...sprzedam tanio. Miał wymieniane wszystkie koła, bo pierwsze jakieś wadliwe były. Jak chcesz możemy się dogadać, bo mam fajny kombinezonik do sprzedania na noworodka :) i rożek też pod kolor wózka :)
Mi te wszystkie rzeczy zalegają i nie mam co z nimi zrobić

Witajcie Torunianki!
Ach, jak zimno na dworzu. Mróz trzyma na całego. Ja się właśnie zastanawiam nad wiosennymi ubraniami dla synka. Powoli wyrasta mi z 86 i wkracza w dziecieca numeracja. A gdzie Wy kupujecie ubranka dla swych pociech?

Lumpy - można czasami znaleźć super ciuszki :tak: No i przeceny w Smyku, H&M. Pepco :tak: No i promocje w dużych sklepach - ostatnio nabyłam w realu fajny komplecik bluza, bluzeczka i spodnie za 40 zł i powiem Wam, że nie takie szmaciane i ładne :)

Do góry