reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
WIOSNY WIOSNY! Ja również mam dość siedzenia w domku
!
luuuzna - ach już czuje wiosnę, gdy tak wesoło spiewasz :-)
zastanawiam sie obecnie nad baby desing travel i coneco traffic,
głównie chodzi mi o lekkość i poreczność wózeczka, jak i wygodę dziecka.
Muszę go nabyć, aby umawiać się z Wami na spacerki! Już się cieszę!!!:-)
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
powodzenia na tańcach!:-)
Lencja
:)
AsienkaPL - Na Reja jest przedszkole Pinokio i wiem, że ma dobre opinie i jest chwalone. Całośc opłat na dzień dzisiejszy za wszystko to ok 450 zł. My już my w nim zaklepane miejsce...
luuuzna
Mama Alanka
WIOSNY WIOSNY! Ja również mam dość siedzenia w domku!
ja mam Mini i też jest fajny (nie Malinka?

a przedszkola na Bydgoskim...nie znam, nie mój rejon ;-)
luuuzna
Mama Alanka
Mama_Filipa
Aktywna w BB
rechot1sb no jak będzie ciepło to można się na spacerek wybrać do parku na bydgoskim albo aule, teraz to myk myk do sklepu i z powrotem. Chociaż mój mały ostatnio nie chce spać w dzień w łóżeczku (przestawiłam je koło okna) i chyba źle się tam czuje.. Więc ostatnimi czasy zasypia w wózku w ten ziąb, a ja krąże po osiedlu aż się obudzi
Nie wiem co mu tam nie pasuje, firanki mu sie nie podobaja czy co? ;-)
Ja mieszkam w ostatnim wiżowcu, pierwszym od pętli, a to przedszkole co elewacje robili to panstwowe. Pinokio jest koło tesco na reja, obok skrzyżowania w kamienicy. Nic nie wiem na jego temat trzeba poczytac opinie a najlepiej pojsc i zobaczyc jak wyglada na zywo.
Słuchajcie a jakie zasiwdczenie od lekarza oni chca do przedszkola? trzeba robic jakies badania dziecku?
Asienkapl a jak ty dojezdzasz do miasta? jakies autobus kursuje tam na stary torun?
Ja mieszkam w ostatnim wiżowcu, pierwszym od pętli, a to przedszkole co elewacje robili to panstwowe. Pinokio jest koło tesco na reja, obok skrzyżowania w kamienicy. Nic nie wiem na jego temat trzeba poczytac opinie a najlepiej pojsc i zobaczyc jak wyglada na zywo.
Słuchajcie a jakie zasiwdczenie od lekarza oni chca do przedszkola? trzeba robic jakies badania dziecku?
Asienkapl a jak ty dojezdzasz do miasta? jakies autobus kursuje tam na stary torun?
reklama
Mama_Filipa
Aktywna w BB
A swoją drogą dziewczyny tak późno piszecie, jeszcze nie spicie, rechot po północy to ja sie z boku na bok przewracam
a wstajemy po 7, ale juz jest widno rano wiec dajemy rade ;-)