reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
WIOSNY WIOSNY! Ja również mam dość siedzenia w domku :(!
luuuzna - ach już czuje wiosnę, gdy tak wesoło spiewasz :-)
zastanawiam sie obecnie nad baby desing travel i coneco traffic,
głównie chodzi mi o lekkość i poreczność wózeczka, jak i wygodę dziecka.
Muszę go nabyć, aby umawiać się z Wami na spacerki! Już się cieszę!!!:-)

AsienkaPL - Na Reja jest przedszkole Pinokio i wiem, że ma dobre opinie i jest chwalone. Całośc opłat na dzień dzisiejszy za wszystko to ok 450 zł. My już my w nim zaklepane miejsce...

WIOSNY WIOSNY! Ja również mam dość siedzenia w domku :(!
luuuzna - ach już czuje wiosnę, gdy tak wesoło spiewasz :-)
zastanawiam sie obecnie nad baby desing travel i coneco traffic,
głównie chodzi mi o lekkość i poreczność wózeczka, jak i wygodę dziecka.
Muszę go nabyć, aby umawiać się z Wami na spacerki! Już się cieszę!!!:-)

ja mam Mini i też jest fajny (nie Malinka?:-D)

a przedszkola na Bydgoskim...nie znam, nie mój rejon ;-)

rechot1sb no jak będzie ciepło to można się na spacerek wybrać do parku na bydgoskim albo aule, teraz to myk myk do sklepu i z powrotem. Chociaż mój mały ostatnio nie chce spać w dzień w łóżeczku (przestawiłam je koło okna) i chyba źle się tam czuje.. Więc ostatnimi czasy zasypia w wózku w ten ziąb, a ja krąże po osiedlu aż się obudzi :) Nie wiem co mu tam nie pasuje, firanki mu sie nie podobaja czy co? ;-)
Ja mieszkam w ostatnim wiżowcu, pierwszym od pętli, a to przedszkole co elewacje robili to panstwowe. Pinokio jest koło tesco na reja, obok skrzyżowania w kamienicy. Nic nie wiem na jego temat trzeba poczytac opinie a najlepiej pojsc i zobaczyc jak wyglada na zywo.

Słuchajcie a jakie zasiwdczenie od lekarza oni chca do przedszkola? trzeba robic jakies badania dziecku?

Asienkapl a jak ty dojezdzasz do miasta? jakies autobus kursuje tam na stary torun?

reklama
A swoją drogą dziewczyny tak późno piszecie, jeszcze nie spicie, rechot po północy to ja sie z boku na bok przewracam :p a wstajemy po 7, ale juz jest widno rano wiec dajemy rade ;-)

Do góry