reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

tak za zaświadczenie sie placi w citomedzie poniewaz oni nia maja takiego obowiazku wydac zaswiadczenia bo to ejst wymysl tylko i wylacznie przedszkoli pierwsze ejst bezplatne ale kolejne juz 10 zl.

reklama
MAMAFILIPKA- to za chochoły dziada i sama go gdzieś wyciągni a dziecko niech wam da wolne :) może jakaś sexy haleczka na noc i będzie jak w miodowy miesiąc :D

Dzisiaj zaliczyłam koszmarny dzień. Moje dziecię nie chciało położyć się w ciągu dnia na drugie spanko. Więć wiecie pewnie jaki był hmm... marudny. Nie wiem co Go tak męczyło. Martwię się :-(. Od ponad tygodnia ma chyba biegunkę, bo kupka pojawia się nawet 3 razy dziennie. Mało je. Chyba pójdę do lekarza, bo tak dłużej być nie może.:-( Teraz już spi. Jakoś go zalulałam, ale kolacji mi nie zjadł.

mamo Filipka - ja też siebie podziwiam, ale całe życie mieszkałam w bloku wśród wielu ludzi a teraz mi smetno, gdzie spojrze tam pola no i sarny i dziki. Chcę do ludzi. Do mamuś, aby poplotkować o kupkach itp.
Wiecie jak to będzie, w jednej ręce wózek w drugiej dziecie, a w zebach jego pieluchy.:-)

poszukuja jakieggos dobergo pediatry dla Matiego bo oszaleje z ta nasza. poszlam dzis na kontrole a ona do mnei ze nie ma poprawy i ze sie bardziej mu rozeszlo i dala antybiotyk a w domu teraz czytam a to na zakazenie pluc. kurde a nic mi nie pwoiedziala ze na pluca mu zeszlo. boze oszaleje z tymi lekarzami.

Asienka PL ja mieszkałam tez 25 lat na mokrym na wojska koło 20 podstawówki

mamamateusza a do kogo chodzisz nie mów ze do Wilkans bo ja właśnie ją zmieniłam bo nie potrafiła zająć się moim synem który wymaga ciut innej opieki a ona strasznie olewacka była

rechot1sb nie ja chodze do ornass- bendyk polozna jak do mnei przyszla po porodzie chciala mi dac dembińska ale szwagierka mi odradzila i polecila ornass ale teraz sama zobaczyla ze ona jednak jest niezbyt ciekawa.

reklama
Do góry