reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Oj naczytałam się o tej aferze...genialne że ktoś w końcu po przeczytaniu składu słoiczków poleciał do prasy, bo MOM znalazł...

Każda z nas chce jak najlepiej dla dziecka i staramy się żywić je zdrowo. Ale ten skład nie zmienił się z dnia na dzień - MOM był w tych słoiczkach dłuuuugo i jakoś ludzie kupowali te słoiczki i myśleli, że karmią dzieci zdrowo. A nie czytają etykiet po prostu...

Ostatnia edycja:
reklama
noooo...porażka co ??? ja na pewno już nic z nestle nie kupię jeszcze dziecku zrobię krzywdę - a pamiętacie jak była gdzieś w afera z ich mlekiem - to jakaś niepoważna firma jest chyba już na swojej opinii jechali

monika373 - buziaki i życzenia dla Mikusia!

MOM - to świństwo takie, że hej! Jednak Gerber twierdzi, że w obiadkach go nie ma jest tylko w słoiczkach zawierających samo mięso z indyka lub kurczaka. A ja takiego indyka właśnie mam w domu i na pewno go Nelcia nie dostanie. Koleżanka, która hoduje psy mówiła, że ona momem karmi psy, mom kosztuje ok 1,30 za kg i strasznie śmierdzi.. No a my to go możemy kupić najwięcej w parówkach i pasztetach...

Tu macie jeszcze jeden artykuł i filmik pokazujący jak się mom robi...
Konsument mówi, że je aby jeść.

Tak MOM - mięso oddzielane mechanicznie. Eh żyjemy w takim świecie, że dzisiejsze jedzenie niestety jest niezdrowe...jak nie robisz wszystkiego sama, to nie wiesz do końca z czego to jest zrobione. Aluś nigdy nie był smakoszem słoiczków. Dużo wyrzucałam, bo on nimi pluł...mama mi dużo ze wsi przywozi i babcia :) No ale jak sezonu nie ma, to trzeba kupować w sklepach.

Eh i tak kiedyś nasze dzieciaki będą zajadały się 'śmieciowym' jedzeniem - to nieuniknione ;-)

moja mama kupowała właśnie takie mięsko żeby Tomek zdrowsze i bogatsze w mięsko posiłki miał dorzucała do zupek - wysłałam jej już linka wkurzyła się na maxa - nosz co za ludzie co - dzieciom robić takie coś to trzeba być .......brak określenia

[video=youtube;u6oN7QaLEr8]http://www.youtube.com/watch?v=u6oN7QaLEr8[/video]

padłam...płakałam chyba z 30min...i znowu padłam polecam na poprawę humoru :p

reklama
Do góry