reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Dziewczyny w imieniu Natalki bardzo dziękuję za życzenia. Moja czterolatka wzięła dzisiaj cukierki i z dumą poszła do przedszkola:-)) Świętować, a później w domu.

reklama
hej dziewczyny! przeczytałam o tej suchej skórce jednego bąbelka. Mój synek miał liszaje na ciałku, kilka plamek. Lekarka najpierw kazała smarować emolientami, takie balsamy i płyny do kąpieli "emoilum" "oilatum" pomogło ale słabo na allegro duzo tańsze niż w aptece. Później mój syn miał ospę i stwierdziła ze te suche placki to krosty, a jak ospa zeszła poszłam trzeci raz i pokazałam ze ni znika i nie pomogły balsamy (pomogły zniwelować) to dała maść sterydową "elcom" znikło na drugi dzień, na receptę. Więc polecam na takie liszajce! niewiem jak ten chłopczyk ma suchą ale lekarz chyba dobrze doradził z tymi sterydami
no olek ma te krostki na calym ciele, my to smarowalisy takim czyms sie nazywa elocom ale nie pomoglo, a slyszalam ze mascie sterydowe sa skuteczne, narazie nie widac poprawy, zobaczymy

i STO STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALKI!!!!!!!!!

Monika rzeczywiście :-( Rzadko piszesz, a po suwaczku orientuję się o urodzinach dzieciaczków :tak: Wiesz u nas trzeba walić prosto z rury - 'Laski niedługo mamy urodziny :-)'

Ania masz rację - mi oczy na wierz wyłaziły, jak tańczyli hip hop. Wiek nie ma znaczenia tylko dobre chęci :-) no i zdrowie ;-)

Eh Mikka mnie tak cieszy jak dzieciaki dorastają na naszych oczach :) Ale tęskno czasami za maleństwem, które bujało się na rączkach. Sorry miałam taką wizję Alana, który drepta z workiem cukierków do szkoły :-D

dziewczyny sorki ze nie w temacie :) chciałabym ustawić sobie taki suwaczek na dole a zupełnie nie wiem jak.. moze jaka wskazówka? albo gdzie sa instrukcje napiszcie :) tylko tak jak baba chłopu (baba babie) :p

Kochana wpisz w google 'suwaczki'. Kliknij jakiegoś linka i tam masz krok po kroku opisane, jak stworzyć suwaczek. Wybierasz sobie tło, obrazki itd. Na końcu pokaże Ci się gotowy suwaczek i pod spodem linki. Skopiujesz ten, który nadaje się na fora (powinno być napisane, że jest to link do forum). Potem w Twoim profilu na bb wchodzisz w ustawienia -> edytuj sygnaturę. Wklejasz w okno linka suwaczka i gotowe :) Możesz przed zatwierdzeniem sygnatury, zrobić podgląd czy dobrze wyszło.

reklama
Do góry