mikka - zapytam moją przyjaciółkę miała od marca siedzieć z Tomkiem bardzo sumienna i spokojna dziweczyna po pedagogice opiekuńczo wychowawczej moge polecić z czystym sercem zapytam czy będzie zainteresowana a ty sią zastanów nad kwotą
reklama
malinka009
Fanka BB :)
Łoj matko, a co tak wcześnie
bo musiałam być na 6.30 w inowrocławiu

I cieszę się, że zasypiasz spokojnie nie myśląc o bałaganie na forum![]()
wariatka, wariatka i jeszcze raz wariatka he he he jesteś niemożliwa

Kasia na suchą skórę sterydy

Malina jak odczuwasz wewnętrzny bałagan, to koszmary się śnią
No jak nie chcecie młodych niań, to nie. Podsunęłam tylko propozycje :-)
Ps. Ja mam 22 lata a nie 20 - nie odmładzaj mnie już![]()
no dobra trochę zazdroszczę tych młodych lat u mnie to 3 z przodu dalej to nie liczę. Duchem to 20 mam :-)
Rechot to się spytaj tej koleżanki, a kwota to sama nie wiem ile się daje ale startuje z propozycjami za 600 max 700 więcej ni mam.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Wszystkiego naj dla Natalki
Mama_Filipa
Aktywna w BB
hej dziewczyny! przeczytałam o tej suchej skórce jednego bąbelka. Mój synek miał liszaje na ciałku, kilka plamek. Lekarka najpierw kazała smarować emolientami, takie balsamy i płyny do kąpieli "emoilum" "oilatum" pomogło ale słabo na allegro duzo tańsze niż w aptece. Później mój syn miał ospę i stwierdziła ze te suche placki to krosty, a jak ospa zeszła poszłam trzeci raz i pokazałam ze ni znika i nie pomogły balsamy (pomogły zniwelować) to dała maść sterydową "elcom" znikło na drugi dzień, na receptę. Więc polecam na takie liszajce! niewiem jak ten chłopczyk ma suchą ale lekarz chyba dobrze doradził z tymi sterydami
reklama