malinka009
Fanka BB :)
hej
Żegnam się weekendowo i chciałam napisać, że jak wrócę to mam nadzieję, że Luuuzna będzie na kierowniczym stanowisku ale widzę, że już jest he he tak więc gratulacje pani moderator

Ja bym ten wątek o usg w ogóle wywaliła bo nie ma tam nic ważnego, a resztę tych tematów przeniesionych nie można w ogóle usunąć ??? tzn niech będą w dziale ogłoszeń ale żeby ich nie było widać na głównej stronie ( taki moje skromne zdanie ;-))
ja na hip- hopy się nie piszę bo moja siora prowadzi na rubinkowie więc do konkurencji nie pójdę
poza tym ja to mam codziennie bieganie i siłownie w pracy więc ruchu mam ponad normę 
miłego spotkanka i jak najmniejszych zakwasów, buziaki i postaram się odezwać w niedziele
zróbcie jakieś zdjęcie z tych waszych fikołków to chociaż na spacerze zobaczę 
Żegnam się weekendowo i chciałam napisać, że jak wrócę to mam nadzieję, że Luuuzna będzie na kierowniczym stanowisku ale widzę, że już jest he he tak więc gratulacje pani moderator

ja na hip- hopy się nie piszę bo moja siora prowadzi na rubinkowie więc do konkurencji nie pójdę

miłego spotkanka i jak najmniejszych zakwasów, buziaki i postaram się odezwać w niedziele