reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

hej

Żegnam się weekendowo i chciałam napisać, że jak wrócę to mam nadzieję, że Luuuzna będzie na kierowniczym stanowisku ale widzę, że już jest he he tak więc gratulacje pani moderator:-D:-D:-D Ja bym ten wątek o usg w ogóle wywaliła bo nie ma tam nic ważnego, a resztę tych tematów przeniesionych nie można w ogóle usunąć ??? tzn niech będą w dziale ogłoszeń ale żeby ich nie było widać na głównej stronie ( taki moje skromne zdanie ;-))

ja na hip- hopy się nie piszę bo moja siora prowadzi na rubinkowie więc do konkurencji nie pójdę :-p poza tym ja to mam codziennie bieganie i siłownie w pracy więc ruchu mam ponad normę :-D

miłego spotkanka i jak najmniejszych zakwasów, buziaki i postaram się odezwać w niedziele :tak: zróbcie jakieś zdjęcie z tych waszych fikołków to chociaż na spacerze zobaczę :-p

reklama
witam sie widze ze sie ostro wzielyscie za sprt!fajnie, w koncu trzeba tez cos dla siebie zrobic:)

ejjj zle wiwsci- nie przylecimy na swieta, bo teraz jak juz mowilam jest salby okres z praca, a jakbysmy mieli leciec to minimum 300 funtow by nam poszlo na sam lot, tak najpredzej w wakacje:(

teraz patrzcie na was i na rodzinę żebyście mieli co i z czego żyć godnie a nie się przejmujesz przylotami - narazie wiadomo trzeba zacisnąć pasa i duupę i walczyć o siebie

a my se tu potęsknimy

szkoda...ale nie ma co się łąmać! Grunt żeby się Wam najpierw ułożyło i żeby kasy było na wyjazdy. Nie ma co kombinować.

teraz patrzcie na was i na rodzinę żebyście mieli co i z czego żyć godnie a nie się przejmujesz przylotami - narazie wiadomo trzeba zacisnąć pasa i duupę i walczyć o siebie

a my se tu potęsknimy

Święta prawda najważniejsze, że jesteście razem i to powinno sie liczyć. Reszta poczeka.

A ja szykuje się na hip- hop haha już śmiać mi się chce.

mnie tyłek boli i biodra :) ale w porównaniu z hip hopem salsa i cza cza to piko
ale nie szło chyba nikomu mi się z chłopaków śmiać chciało jak próbowali biodrami krecić hahahahaha polewka na maxa
było wesoło

za tydzień po treningu ruszamy na pizze więc zarezerwujcie chwilkę dłuższą :D

Właśnie nie wiem jak będzie za tydzień, bo T ma drugą zmianę ;/ mam nadzieję, że będę miała z kim małego zostawić :)

A mnie trochę plecy bolą :szok: nogi ok, dupa też :-D
Chłopacy rządzili :D a jak żałowali, co wybrali :-D

Ania trzymam Cię za słowo - hip hop ma nam dać wycisk :-D

a my se tu potęsknimy
no walczymy walczyy, po kolei wszystko:)

mnie tyłek boli i biodra :) ale w porównaniu z hip hopem salsa i cza cza to piko
ale nie szło chyba nikomu mi się z chłopaków śmiać chciało jak próbowali biodrami krecić hahahahaha polewka na maxa
było wesoło

za tydzień po treningu ruszamy na pizze więc zarezerwujcie chwilkę dłuższą :D
boszzzz jak wam dobrze!:) zazdroszcze tych spotkan, i z drugiej strony ciesze ze dobrze sie bawicie:D:D

reklama
Kasia a oprócz współlokatorki poznałaś jakąś nową mamę w UK? Fajnie jest mieć kogoś tam, z kim można poplotkować, wyjść i się rozerwać :D

A gdzie Mikka?

Do góry